Şimdi Ara

Turkish muonline Devam Ediyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkishmu Türk serverlarinin içinde zamanının en iyi muonline ı oldu ve Rakip olarak kimse acamadı şmdi merak ediyorum Hala Devam ediyormu???

• 2007 nin Yaz aylarına doğru Turkish-Mu serveri kapatıldı..
  • Malesef kardeşm artık sadece bir efsane..:)
  • İlk oynadığım serverdı oyunu tam olarak öğrenemeden kapandı. Hatta res bile atamadım ama atıcaktım :) Dl kasıyodum ne kadar zevkliydi keşke hiç değişmeseydi... Efsane yerine online olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: thearthas

İlk oynadığım serverdı oyunu tam olarak öğrenemeden kapandı. Hatta res bile atamadım ama atıcaktım :) Dl kasıyodum ne kadar zevkliydi keşke hiç değişmeseydi... Efsane yerine online olurdu

artisim sen yaşıyon mu ya :) senide gördük iyi oldu foruma girmiyormda artık ne güzel kasardık senle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßoLd -- 1 Mart 2009; 18:30:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: okinowa_1

Turkishmu Türk serverlarinin içinde zamanının en iyi muonline ı oldu ve Rakip olarak kimse acamadı şmdi merak ediyorum Hala Devam ediyormu???

okinowa sen bayadir görünmüyordun nerelerdeydin ?

:)
  • Bazı durumlardan Dolayi Uzak Kaldım Ama Şimdi Yine MuonLine Serveri Kovaliyorum ... ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 1 devam ediyor mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßoLd

quote:

İlk oynadığım serverdı oyunu tam olarak öğrenemeden kapandı. Hatta res bile atamadım ama atıcaktım :) Dl kasıyodum ne kadar zevkliydi keşke hiç değişmeseydi... Efsane yerine online olurdu

artisim sen yaşıyon mu ya :) senide gördük iyi oldu foruma girmiyormda artık ne güzel kasardık senle

Ben arasıra gelir arasıra giderim Zaten maksat dostlar beni unutmasın galiba işe yarıyo

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ßoLd

quote:

Ben arasıra gelir arasıra giderim Zaten maksat dostlar beni unutmasın galiba işe yarıyo

Ben 70 yaşıma gelsem yine seni unutmam be kardeşim..:)Senin Gibi İnsan Zor Bulunur bu Devirde eski günleride özledik ama napalım kısmet seninde öss warmış calış bakalım bizim daha 2 sene war rahatız

Unutmayalımki BoldTeaM'Li Olmak AYRICALIKTIR...

• Artik Onun Gibi Muonline Yok Olsada O Eski Matragi bulamayiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.