Anladım.... Puhahahahaha manyak olmuş ya... Basit ama komik!!!
güzel olmuş ya gülmekten karnıma ağrılar girdi
bu odadan kurtulursan seni yepyeni bi hayat bekliyor diyo ya sora fatih ürek giriyo çikita muz falan mauefhaeufhaeu öldürüyo gülmekten karnıma ağrılar girdi
ilginç olmuş.
Egzantrik
quote:
Orjinalden alıntı: cHe_GuaverA
bu odadan kurtulursan seni yepyeni bi hayat bekliyor diyo ya sora fatih ürek giriyo çikita muz falan mauefhaeufhaeu öldürüyo gülmekten karnıma ağrılar girdi
aynen öyle
bakalım en değerli şeyinden vazgeçebilcekmisin ?
espiri malum oslada güzel olmuş
güzel olmuş güzel emeğe saygı zuaauuauauauaahahahahahahha...teraziye tıklayın
quote:
Orjinalden alıntı: PhsycoMantis
Bence olmamış emek verilmiş ama beğenemedim
+3165318381
paylasim icin saol
çok harika.. yapanlar çok iyi düşünmüşler.. ayrıca bel altı felan diye eleştirenler olmuş iyi de bu filme başka nasıl dalga geçeceğiz korku filmiyle... sadece amatörce yapmışlar böyle güzel bi fikr var biraz daha uğraşılabilirdi ama yine de süper
ehueheuhe
quote:
Orjinalden alıntı: Berkei_Lee
Aradakı fatih Ürekle arto ne iş????
adam kurtulmak için neresini kesmek zorunda bi daha bi dikkatli izle ister
Çok güldüm yaa, fena olmamış.
lionsgate ve twisted pictures 'ten teklif geldi yeni film için ,desem kimse inanmaz demi...
filmde açıkçası adama kurulanb oyun tam belli değil.. zincirler elemanın cinsel organına bağlanmış izlenimi tam verilememmiş, sanki zincirle bağlı bi vibratör takılı gibi adamın önünde, ilk gördüğümde bunu yanlış yere takmışlar ya da oyunu bi garip tasarlamışlar dedim.. arada giren fatih ürek fotolarına da anlam veremedim haliyle oyunu kavrayamayınca... tabi tüm bunlar benden de kaynaklanabilir ama filmi herkese yönelik yapmak lazım..... yine de fikir süper hoca sen bunu pikniktube sitesi açılınca mutlaka gönder
maalesef dostum olmamış!!! olmamış dediğim sonu olmamış. daha ilginç bir şekilde bitirmenizi umuyordum ama beklediğim gibi olmadı! yine de emeğinize sağlık!