Şimdi Ara

türkiye 1380.si bunalımda.yardim abiler ++++++

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mf3 1380 geldi.hacettepe istiyodum ama sınırda gibi duruyo aslında kontenjanı %5 arttırdılar olur mu bilmiyorum ama ben istanbul yazmak istemiyorum yani ankara tıp yazıcam.ama 1380 le ankaraya gidersem de puanına yazık etmiş olacak miyim.arada kaldım böyle.ankara tıp hakkında Sağlam bilgisi olan da yardımcı olursa çok sevinirim.saygilar sevgiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Canım çiğ köfte cekti nedense

Kontenjan artisi yeter sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOCAM SİZ BUNALIMAYSANIZ BEN İNTİHAR ETMEM GEREKKİR
  • istanbul yazmak istemiyosan paşalar gibi ankara yazcan, düşünmenin anlamı yok

istanbul da olur diyosan, muhtemelen ankaradakinden daha güzel bi okul bulursun daha iyi olur ben olsaydım yerinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osurgan -- 21 Temmuz 2016; 2:40:37 >
  • gel bro el ele çapaya kapağı atak
  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    şöyle bi hesap yaptım kontenjan yüzde 5 artarsa 1340 oluyo ama bu üniversite her sene biraz daha genişliyor derece olarak yani 1428 e vuruyo sayısal olarak ama bakıyorum da hacettepe gelir mi o kadar abi

• dr.thy34 D kullanıcısına yanıt
    gel ankaraya istanbul hiç istemiyorum çok karışık dağınık pahalı.ankara düzenli mis gibi

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 21:10:2 >
  • Kardeşim 1800. Ydü ankara tıp yazdı çok memnun için rahat olsun.Ctf ve çapa bu yıl taşınıyor zaten.
    Not:Çapa tıpta okuyorum

• Bence yüksek sıralarda sıralamasına üzülmeyi hak eden aralık 100-200 aralığıdır. Kaçırdığı para çok büyük . 3k yerine 2k da olunca hayatın müthiş derece değişmeyecektir.
  • winteriscoming123 W kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 21:11:49 >
  • Ctf deki arkadaşlar taşınıcaz dedi ben çapayı biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.