Bildirim
Turkiye 2.sinin Bilkent Matematik Yazması (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: All men must serve
Biliyorum zaten de öğretmen olmak gibi bi amacım yok üniversitede notlarımı falan da boşlamayacağım, benim anlamadığım sey su insanlar Türkiye'den 1 tane bilim insanı cikmiyor gibi görüyor ülkeyi
ben fizik yazmak istedim yazamadım umarım sen hayallerini hatta hayallerimi gerçekleştirirsin çevre baskısına dayanamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 25 Temmuz 2015; 23:05:56 > -
Kardeşim seni kutluyorum.Aynı cesareti ben moleküler biyoloji ve genetik seçmede gösteremedim maalesef.Tıp kazandım.Ama uzmanlığımı genetik alanında yapmayı düşünüyorum.Yerini tutmaz ama kendimi böyle tatmin edebilirim belki.Hem zeki hem bilime meraklı hem de bu kadar cesaretli olmanı takdir ettim.Sen nereye gitsen başarılı olursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X