Hocam, otomatiğe al artık şu sistemi. Belli saat aralıklarıyla veriyi kendi aktarsın vs. Bir de OCR ile hız testi ekran görüntüsüne kendi kendine okuttursan değerleri çok iyi olur. Saçmalıyorum artık bir şeyler girerken. Yıl diye hızı girmişim 0321 yılında test yapmış görünüyorum, o zamanki hiçbir insanın varlığını anlayamayacağı 321 Mbps hem de. :D |
TÜRKİYE 4G/5G HIZ TESTİ HARİTASI (19. sayfa)
-
-
Hocam çok harita sistemi baktım da otomatik ayarlayamadım bilgisi olan arkadaşlarda varsa desteklerini bekliyoruz :) Otomatik olması hem doğru sonuç için hemde pratiklik için çok güzel olurdu tabi ki bende öyle çok hata düzeltiyorum sonrasında
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen tekrar bir güncelle hocam haritayı. :)
Bilmiyorum sistem nasıl çalışıyor ama veriyi çekip aktaracak bir makro falan yapılabilir belki.
-
Harita ile veritabanı ayrı sistem hocam elle aktarım gerekiyor bu yüzden :/
Makro yazılımları var hocam. Veri tabanı ara ara kontrol edip içerikte değişiklik varsa yeni veriler diğer sisteme girilebilir. Açık bir PC ve iyi ayarlanmış bir yazılım gerek. Tabi veri giriş sistemlerini bilmiyorum. Belki direk girecek şekilde de ayarlanabiliyordur, Google hizmetleri sonuçta.
-
Girilen verilerde çok hata oluyor elle düzeltiyorum hocam bu sistemlerde büyük ihtimalle bunlar sorun çıkaracaktır. Yine biraz araştırma yaptım fakat ücretli ve dolar bazlı hizmet veren yerler mevcut onun dışında yine yok gibi otomatik bir harita sistemi.
-
Harita güncellendi.
Toplam Test Sayısı: 1554
Arkadaşlar aynı konumdan birden fazla test yüklemeyin lütfen haritada bir adet gözükmekte.
-
Speedtest'in konum çözünürlüğü düşük. Yakın bir yerde dursam bile aynı konuma atıyor hepsini. Manüel beş on metre sağa sola kaydırmak gerekiyor, onu da istemiyorum pek.
-
Hocam elle çok yorar yahu. Elinize sağlık, o kadar testi aktarmak büyük özveri gerçekten. Hocam size zahmet malum yerden bu ücretli sistemler hakkında bilgi verebilir misiniz? Benim de kafamda bazı fikirler var. Belki uygun düşüyorsa farklı şeyler deneyebiliriz.
Haklısn hocam ancak @sis651 hocamın da ifade ettiği gibi konum çözünürlüğü düşük SpeedTest'in. Seri testler yapınca aynı lokasyonda gözükebiliyor gerçekte öyle olmasa da.
-
Haritada gözükmesi için ben kaydırıyorum hocam 😂
23.08.2021 S8+
18.07.2021 XZ
-
Haritaya eklendi
-
Elinize sağlık hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Hocam, güncelleyiver veriyi.
-
-
Güncelledim hocam
Testler haritaya eklendi, harita güncellendi.
Türk Telekom 5G bölgeleri alan olarak eklendi.
-
Hocam bizim Eray ile İsa'nın verilerini mi kaydettin?
-
Eray ve İsa mı?
Forumdan birileri mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X