Yapanlar var hocam, ben bilmiyorum ama öğrenmemiz şart iler de bana da lazım olabilir İnşallah bu bahsettiğiniz işlemler telefon dan yapılıyordur hepsi de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKİYE 4G/5G HIZ TESTİ HARİTASI (23. sayfa)
-
-
Bunu tercih edin hocam o zaman; Red Sınırsız Video 30GB / 149₺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@kadir1003 Bir güncelleme daha çak hocam. :)
-
Çok teşekkürler hocam, iyiki geri döndünüz :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne demek hocam, rica ederim. Her zaman
-
Speedtest uygulaması testlerin konumlarını tamamen mahvetmiş. Belki birbiri arasında bir iki kilometre olan iki testi bile aynı noktaya koyması hiç hoşuma gitmedi. Tam konum erişimi vermeyi denedim şimdi ama bunda da aynı şekilde beş basamaklı konum veriyor sanırım. Belki en azından tam konum olarak iyi olur.
Nperf daha iyi sonuç olarak ama arayüzünü beğenmiyorum ve 10 saniye altı testlerde iyi hızlar vermesi zor oluyor.
-
Konumun 5 basamaklı olması kötü cidden hocam ama benim cihazda yine de az bi mesafede karışmıyor testler cihazın konum servisiyle de alakalı bir durum. Metro istasyonlarında test yaparkende direkt istasyonun koordinatını veriyordu, androidlerde ilk giriş yapılan istasyonda kalıyor konum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben öyle yaptım hocam. Yol tarifine giriyorum, kocaman önüme Turkcell-Vodafone-TT logoları (testler) çıkıyor.
-
-
Sıkıntı 5 basamaklı olması değil aslında. Sorgulama sıklığı düşük gibi bir şey. Bir testi yapıp bitiriyorum, ikinciyi yapıyorum, üçüncüyü yapıyorum. Bu esnada da yol katediyorum. Sonra bir bakıyorum, hepsi aynı konumda kaydedilmiş. :D
-
Anladım hocam uygulama aynı firmanın olsada ios android farklılıkları olabiliyor android için güncelleme sıklığı düşük olabilir dediğiniz gibi
hız düşükse yolu değiştirin hocam 😂😂
Ben de sinirsiz tarife icin vodafone a gecmeyi dusunuyorum. Turk telekom dayim su an 20 gb ve sinirsiz youtube paketi kullaniyorum. Aldigim hizlarda gayet iyi.vodafonds tek cekincem kapsama alani ve hiz problemi. Ankara genelinde iyiyse gecmeyi dusunuyorum.
Ne varsa İstanbul'da var, diğer şehirler sinek avlıyor.
İstanbulu maşallah doldurduk, bir çok ilde test yapmaya çalıştım ama dediğiniz gibi marmara bölgesinde yoğunluk diğer bölgelerde yaşayan arkadaşlardan desteklerini bekliyoruz
13.08.2021 S8+
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X