Şimdi Ara

Türkiye 4G'ye geçmek için birkaç yıl daha bekleyecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yabancılar kolayca geçtiğine göre, çok zor olmamalı. Altyapı ile alakası bile yok.
  • Ben burda Turkcell çift taşıyıcı 3G ile 25 mbit alıyorum adamlar lte ile amerika da 20-30 mbit alıyor.

Bizim Ülkemiz mobil teknoloji konusunda AT&T 'i Verizon'u Spring'i de her türlü ezer.Aksini idda eden gelsin buraya.

Bizzat iPhonedo'nun videosunda gördüm amerikada en baba 32 mbit hıza çıkılabiliyor üstelik 4G ile.ulan o hızı ben burda 3g ile alıyorum.

Bizim ülkeye LTE gelsin en aşağı 40-50 mbit rahat alınır.

bırakın artık kendi ülkenizi ezmeyi.Turkcell her türlü AT&T den üstündür.

Hatta birçok yurt dışı kanalı turkcell in birçok dünya operatöründen kaliteli hizmet verdiğini söylemektedir.

Ankara'da tek çizgi 3G ile 13 Mbit alıyorum.

Türkiye 4G'ye geçmek için birkaç yıl daha bekleyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Ben burda Turkcell çift taşıyıcı 3G ile 25 mbit alıyorum adamlar lte ile amerika da 20-30 mbit alıyor.

Bizim Ülkemiz mobil teknoloji konusunda AT&T 'i Verizon'u Spring'i de her türlü ezer.Aksini idda eden gelsin buraya.

Bizzat iPhonedo'nun videosunda gördüm amerikada en baba 32 mbit hıza çıkılabiliyor üstelik 4G ile.ulan o hızı ben burda 3g ile alıyorum.

Bizim ülkeye LTE gelsin en aşağı 40-50 mbit rahat alınır.

bırakın artık kendi ülkenizi ezmeyi.Turkcell her türlü AT&T den üstündür.

Hatta birçok yurt dışı kanalı turkcell in birçok dünya operatöründen kaliteli hizmet verdiğini söylemektedir.

Ankara'da tek çizgi 3G ile 13 Mbit alıyorum.

Türkiye 4G'ye geçmek için birkaç yıl daha bekleyecek

Aynen bende izmirde çok rahat 20-21 mbit alabiliyorum turkcell'le . Zaten telefondan bağlanıyoruz daha hızlısına gerek yok sınırsız paket olayı olsa tamam da zaten paketler pahalı 4gb paketle 40 mbit internet kullanmanın zevki mi olur . LTE gelsin diye yakınanlar kesin avea falan kullanıyordur

• 4G bence gereksiz birşey telefondan yaptığımız şeyler belli zaten 4g'yi ne yapacağız 3g gayet tatmin edici.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.