< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 8 Nisan 2024; 13:32:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye, askeri gücünü sınırlandıran AKKA antlaşmasından çekildi: AKKA antlaşması hakkında bilmeniz gerekenler! (5. sayfa)
-
-
Konvansiyonel silahlar dünyada en fazla kullanılan silahlardır , elinizde nükleer silah olabilir ama bunu hiç bir zaman kullanamayabilirsiniz kaldı ki belli başlı üç ülke dışında nükleer üzerine çalışan ülkeler çoğunlukla anti demokratik şekilde yönetiliyor o nedenle yanlış ellerde nükleer güç yerine doğru şekilde mekanik silahları tercih etmeliyiz ki devlet de bu yolu seçmiş 👍🏽
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne saçmalıyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne güzel kazanalım para biz satmazsak kendileri üretecek
Yıllardır hamza5806 nın forumda saçmalamalarını okuyorum bu silahları biz kendimizi korumak için üretiyoruz ayrıca verdiğimiz emekten kat be kat fazla ihracat yapcaz ve bir sürü istihdam var. Askeri sanayinin sivil gelişime yansıması da cabası.
Okuma anlama algılama engelin var sanırım burası zira burası engelliler merkezi değil, önce okuma yazma öğren sonra konuşmayı öğren lakin bu yaşa kadar öğretmemişler ki bu saatten sonra bir halt olacağını sanmıyorum.
bizdeyken mi yanlış ellerde oluyor nükleer güç anlamadım gerçekten.
-
İran Rusya Kuzey Kore Çin Hindistan Pakistan bu tarz eğitim açısından ve özgüven açısından az gelişmiş ülkeleri incele dikkat et halkları sefalet içerisinde ama devletler dünyaya korku salma peşinde
sorun yok biz demokratik ülkeyiz, ve nevi şahsına münhasır bir ülkeyiz, telaşınız yersiz.
-
İyi espriydi 😂 demokratik sözü özellikle komedi şakası resmen 🙂
kendi kurduğunuz dünyadan çıkın, Türkiye bir medeni demokratik hukuk devletidir, size haksızlık yapıldığını düşünmeniz gerçekleri değiştirmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X