Şimdi Ara

Türkiye Avrupa Birligi'ne girerse, Türk insani nasil davranir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • banada maille geldi efece kimin yazdığını bilmiyorum
  • Avrupa Birliği'ne girince bunların çoğunu yapamayız. Orada kanunlar uygulanır, canımıza okurlar. Ama bugün durum aynen bu şekilde Türkiye'de. Türk milleti'nin aşağılandığını savunanlar yukarıdaki maddelerden herhangi bir tanesinin yapılmadığını iddia edebilir mi? Bu ülkede polis yok!!!!!!! Hıncal Uluç her fırsatta söylüyor, insanların polisten, kanunlardan korkusu kalmamış çünkü cezası yok. Sigara yasağı toplu taşıma araçları dışında nerede uygulanıyor? Üsküdar - Kadıköy arası ne kadar zaman alır? Çok çok 15 dakika. Ama defalarca şoförün sigara içip içeriyi dumanaltı yaptığına denk geldim.

Seyyar satıcılar bırakın kanınsuz yollardan satış yapıp para kazanmayı bir de peşine takılıp 10 - 15 metre peşiniz sıra gelip ellerindeki CD'leri gözünüze sokuyor. Kan davası olayına gelince daha geçen günlerde üniversite öğrencisi arkadaşlık yaptığı kızın babası tarafından tuzak kurulup öldürülmedi mi? (Tanışmak bahanesi ile eve davet edilip işkence ile öldürüldü)

Rüşvet olayına gerince geçen aylarda bu forumdaki bir arkadaş ile tartışmadım mı? Kendisini durduran polis rüşvet teklifini kabul etmeyip normal cezasını kestiği için ve ceza puanı dolduğundan dolayı ehliyetine el konulduğu için polise hakaret ediyordu. (Yani rüşvet o kadar olağan bir hale gelmiş ki rüşvet almayan polise görevini yaptığı için hakaret ediliyor)

Sizin oralarda gecenin bir saati aracından daha pahalı müzik sistemi ile bangır bangır mahalleden geçenler yok mu? 80 küsür model şahin aracı ile tayır tayır paninaj çekerek kız tavlayama çalışan yok mu?

Devletin boş arazilerini para karşılığı insanlara satan mafyalar yoksa başka yerde mi oturuyor? Boş buldukları her yere ev diken sonra da devlet onları oradan çıkartmaya kalkınca diklenen sanki kendi haklarıymış gibi karşı koyanlar nerenin insanları?

Allah aşkına söyleyin hayatınızda sadece bir defa bile 2 - 3 saat kadar sürekli sokakta bulunup da yanınızda yere balgam tükürülmediğine şahit oldunuz mu? Ben 27 yaşındayım ve olmadım. (lokanta, cafe gibi yerlerde geçirilen zamanı demiyorum, sokakta 2-3 saat kadar dolaştığınız zamandan bahsediyorum)

Kimsenin kimseyi aşağıladığı yok. Asıl olup biten bu olaylar yokmuş gibi davrananlarda kompleks var bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Avrupa Birliği'ne girince bunların çoğunu yapamayız. Orada kanunlar uygulanır, canımıza okurlar. Ama bugün durum aynen bu şekilde Türkiye'de. Türk milleti'nin aşağılandığını savunanlar yukarıdaki maddelerden herhangi bir tanesinin yapılmadığını iddia edebilir mi? Bu ülkede polis yok!!!!!!! Hıncal Uluç her fırsatta söylüyor, insanların polisten, kanunlardan korkusu kalmamış çünkü cezası yok. Sigara yasağı toplu taşıma araçları dışında nerede uygulanıyor? Üsküdar - Kadıköy arası ne kadar zaman alır? Çok çok 15 dakika. Ama defalarca şoförün sigara içip içeriyi dumanaltı yaptığına denk geldim.

Seyyar satıcılar bırakın kanınsuz yollardan satış yapıp para kazanmayı bir de peşine takılıp 10 - 15 metre peşiniz sıra gelip ellerindeki CD'leri gözünüze sokuyor. Kan davası olayına gelince daha geçen günlerde üniversite öğrencisi arkadaşlık yaptığı kızın babası tarafından tuzak kurulup öldürülmedi mi? (Tanışmak bahanesi ile eve davet edilip işkence ile öldürüldü)

Rüşvet olayına gerince geçen aylarda bu forumdaki bir arkadaş ile tartışmadım mı? Kendisini durduran polis rüşvet teklifini kabul etmeyip normal cezasını kestiği için ve ceza puanı dolduğundan dolayı ehliyetine el konulduğu için polise hakaret ediyordu. (Yani rüşvet o kadar olağan bir hale gelmiş ki rüşvet almayan polise görevini yaptığı için hakaret ediliyor)

Sizin oralarda gecenin bir saati aracından daha pahalı müzik sistemi ile bangır bangır mahalleden geçenler yok mu? 80 küsür model şahin aracı ile tayır tayır paninaj çekerek kız tavlayama çalışan yok mu?

Devletin boş arazilerini para karşılığı insanlara satan mafyalar yoksa başka yerde mi oturuyor? Boş buldukları her yere ev diken sonra da devlet onları oradan çıkartmaya kalkınca diklenen sanki kendi haklarıymış gibi karşı koyanlar nerenin insanları?

Allah aşkına söyleyin hayatınızda sadece bir defa bile 2 - 3 saat kadar sürekli sokakta bulunup da yanınızda yere balgam tükürülmediğine şahit oldunuz mu? Ben 27 yaşındayım ve olmadım. (lokanta, cafe gibi yerlerde geçirilen zamanı demiyorum, sokakta 2-3 saat kadar dolaştığınız zamandan bahsediyorum)

Kimsenin kimseyi aşağıladığı yok. Asıl olup biten bu olaylar yokmuş gibi davrananlarda kompleks var bence.

doğru tespit bir ülkede cezaevlerine ve millet vekili maaşlarına eğitimden fazla bütçe ayrılırsa bunlarda olur arkadaşım bir geyik çevirelim dedik iş ciddiye bindi sonuna kadar haklısın

• Avrupa birliğine giremedik haberiniz ola hatta bir sürü suriyeli kardeşimiz doldu ülkeye
  • 2000lerin mizahı ne kötüydü ya. iyi ki kurturmusuz o yıllardan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.