Şimdi Ara

Türkiye Burda Norveçliler nerde 1-2? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: OzgurOz

quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

Valla gözlüklemi yazıyorum, çok taraflımıyım bilmiyorum ama, Fatih Terim'in hiçbir başarısı yoktur diyen bir futbol izleyicisiyle aynı havayı solumak bile içimi yakıyor. Ayıptır, buraya birşeyler yazmak kolay, bir klavye önümüzde ağzımıza geleni yazıyoruz, bu adamın ülkesine verdiği hizmetleri görmezden gelmek insanlığa sığmaz. Avrupa şampiyonasına gittiğimizde onun bir etkisi yokmuş, bak bak, Galatasaray'ın başarılarında zaten Teknik direktöre ihtiyaç mı vardı canım, o dönem Galatasaray'ı kim çalıştırsa başarılı olurmuş, olurdu olmazdı böyle saçma sapan yorum olur mu? Fatih Terim milli takımda şu anda başarılımıdır değil midir, bana göre finallere gidersek başarılı gidemezsek değil, size göre ne olursa olsun başarısız, buna tamam olabilir, siz daha çok şey bekliyorsunuzdur milli takımdan ve mevcut durumu beğenmezsiniz, ama şuraya Fatih Terimin ne 96 şampiyonasına giderken ne UEFA kupasını alırken bir başarısı yoktur diye yazmak, işte dostum bu gözlükle yazmaktır sizin tabirinizle.İstifasını isteyin, tipini beğenmeyin, tarzına gıcık olun, iyi bir taktisyen değil deyin. Ne derseniz deyin ama yaptıklarını yokmuş sayarak şuraya yazılar yazmayın, bu kadar insafsız olmayın.

Peki siz haklısınız..
    O yüzden Milan'dan kovulmadı haşmetmaam..Kendi ayrıldı.GS'a 2.gelişinde 50 tane yabanacı getirdi.Hangisi dikiş tutturdu..Tamam yabancı da 1 hata yaparsın 2 yaparsın 3 yaparsın 50 yapmazsın ama..Peki Hagi'leri Popescu'ları o mu aldıdı? Haaayırrr..

Ersun Yanal'ı türkiye 2. diye kovduk.Terim naptı? 1.mi?
    4 maç cezayı kimin yüzünden yedik , şşifo mehmet yüzünden mi??

Bu adamın türk futboluna kazandırdığı birşey varsa (ben hala yok diye iddaa ediyorum) kendisine bu emekleri için teşekkür edelim.ama gitmesini bilsin.

Başarısız olunca herkes gibi o da gitsin tabi, şu son yazınızda yazdıklarınıza birşey demiyorum ki, hepsi doğru(parantez içindeki yazı dışında), bunları yazın eyvallah... Yalnız, Milli takımımızla yada kulüp takımlarımızın tarihi ile ilgili bir listede ben yazayım şuraya isterseniz. Umarım kendinizi İngiltere, Fransa Yada İtalya(Futbol geçmişi olarak) gibi bir ülkede yaşıyor sanmıyorsunuz. İkinci mesajınızda yazdıklarınızın doğru olması üstüne alıntı yaptığınız benim mesajımla herhangi bir alaka taşımıyor. Zira ben Fatih Terim her daim bu ülkeyi başarıdan başarıya koşturdu gibi bir iddaada bulunmadım, ama siz hiçbir başarı kazandırmadı yazmışsınız,yoksa zerre umurumda değil o mevkideki insanın ismi, keşke Rıdvan gelsin,ahmet, mehmet gelsin, bizi başarıya götürsün yeterki, kim olursa olsun, sonuna kadar desteklerim.Hep beraber destekleriz

• quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

OzgurOz hocam bosuna yoruyorsun parmaklarını.Biz 3-4 farklı topicte anlattık Fatih Terimin kocaman bir balon olduğunu.Ama onlar olaya sarı kırmızı gözlüklerle bakıyorlar anlamazlar. Baksana topiclere... imparator mus .pehh.Galatasaraylı adam imparator lakabı takacak adam arıyorsa Hagi'ye taksın. Hagi Türkiyeye gelmese Terim bugün Gs alt yapısında antronor olurdu muhtemelen...

Bunların üstüne söylenecek söz kalmıyor maalesef. Keşke Gs altyapısında antrenör kalsaymış gerçektende
  • Tarih mi yazdık?

Norveç gibi dandik bir takımı 2-1 gibi sıradan bir skorla yenince tarih mi yazdık?

Yunanistan gibi sıradan bir takıma kendi sahamızda yenilince, Bosna-Hersek gibi önemsiz bir takım karşısında tel tel dökülünce, Malta gibi takım bile olmayan bir takımla, Moldova gibi varlığı yokluğu tartışılacak bir takımla zar zor berabere kalınca ne yazmıştık, coğrafya mı?

Ama Macaristan’ı yendik canım, elli beş yıl öncesinin mucize ekibi!

Bir Puşkaş vardı Puşkaş, gençler bilmezler. Hıncal bilir.

Vallahi biz dünya üçüncüsü de olmuştuk...

Brezilya’ya iki kere yenilip, Japonya gibi sayılmaz bir takımı, Güney Kore gibi geçmez bir takımı, Çin gibi olmasa da olur bir takımı, Senegal gibi ancak Fransa’nın PAF takımı yerine geçen bir takımı yenince... Eh, Kosta Rika gibi bir dev(!) ile de yenişemeyince...

Türk’ün bileğinin bükülmez olduğunu dosta düşmana duyurmuştuk! Eh, koskoca Brezilya’ya bir şey duyuracak halimiz de yoktu ya...

Pişmiş aşa soğuk su mu katıyorum? Hayır, aş kaynadı taştı da, köpüğünü alıyorum.

Türk takımlarının yarısını yabancılar oluşturuyordu, biz de sıkıya gelince “devşirme yöntemiyle” yabancılara peştemal bağlayıp Türk diye piyasaya sürüyorduk ama zarar yoktu...

Elvan Abeylegesse vardı örneğin... Koşucu... Kahraman Türk kızı!

Kız Habeş’ti ama Orta Asya’dan çıkan oklar teorisine göre aslında Habeşler de Türk asıllı değiller miydi?

Vallahi herhangi bir yabancı takımla oynayınca da aslında kendi kendimizle oynamış olmuyor muyduk? Beşiktaş takımı Çarşı Türkleri’nden, Liverpool takımı da İngiltere Türkleri’nden... Ötüken Yaylası’ndan birlikte çıkmışız, biz Anadolu’ya gelmişiz, onlar kuzeye kırıp adaya gitmişler...

Mehmet Aurelio, Gökçek Vederson, Mert Nobre... Yakında Ali de Souza, Selami Appiah, Rüknettin Song, Raci Carlos...

İç ve dış düşmanlarımız da vardı. Milli birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla muhtaç değil miydik?

Bizi yutmak isteyen emperyalizm ve bizi mahvetmek isteyen kapitalizm de vardı, berikilere sorarsanız.

Çarşamba gecesi “sakata gelmezsek” son kez Bosna-Hersek’i yeneceğiz.

Yenemeyebiliriz de haa... İki başlık da hazır, “tarih yazdık” ya da “ne yaptınız çocuklar”... Ben çıkıyorum, bu trafikte Papermoon’a yetişeceğim, karılar bekliyorlar, siz maçın sonucuna göre birinden birini kullanırsınız... Gece vakti de bana telefon etmeyin, sizinle uğraşamam... İşim var...

İnandık, kazandık... Ya da: Ümitlerimiz vardı, umutlarımız vardı, mutlu ve mesuttuk, ilgi ve alakamız sonsuzdu, hırslıydık, kararlıydık, fakat olmadı, olmadı, olmadı... Bu da çemiş spiker ağzı.

Norveç’i yendik, yumurta kapıya gelince tarih yazdık. Nasrettin Hoca da eşeğini önce kaybetmiş, sonra bulmuştu. Fatih Hoca da hocalardan bir hocadır ya, o da öyle yaptı.

Çıktık açık alınla... Türkiye sizlerle gurur duyuyor kahraman çocuklar... Zafer gecesi... İnandık, savaştık, zoru başardık... Ayyıldız mucizesi...

İki tane boktan PKK kampını nokta atışıyla ve de “el istihbaratıyla gerdeğe girip” vurunca da tarih yazacağız.

Verin lumpenlere gazı, verin.

Fakat dikkat edin, sonra cinayet işliyorlar.

ENGİN ARDIÇ

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

quote:

Norveç maçını kazandık.Ama Terim sayesinde mi???
    Bırakın allahaşkına , bu adamla finallere gidersek , finallerin gol atamayan takımlarından biri ünvanına sahiptik , yenilerine de sahip olacağız.Terim'le olmaz.
    Gökhan Gönül gerçeğini görmüyorsa bir adam bana kimse onun ne iş ler yaptıgını anlatmasın..Zavallı İbrahim KAŞ'ın sakatlanması işimize geldi yoksa halimiz haraptı

O turnuvaya ilk kez Terim sayesinde gittik. Sen gol atamadığımızdan bahsediyorsun. "Zaten millet dünya 3. olduğumuzda kılıf bulduydu, neymiş avrupa takımı ile oynamamışız. Yarı finalde Almanya çıksaydı belki kupa bizimdi."

Kim diyor onun sayesinde gittiğimizi?
    O senin düşüncen.

GS'lı arkadaşlar milli takım konusunda gözlüksüz konuşamıyor anlaşılan..

GS'ın UEFa kupasını aldığı seneki kadrosu , kimde olsa o başarı yakalanırdı.Oradaki iskelet milli takıma kondu başarılı olundu..O iskeltin dışında tercih edilen oyuncular tam bir fiyaskoydu , kim seçti o oyuncuları kadroya????

Saffet Sancaklı öğrencilik yıllarımda , okulun FB kolunun katkılruyla fakülteye getirilmişti.Tayfun , REcep vs ile beraber.

Kendisine şöyle bir soru soruldu..

Saffet abi , kaval kemiğinde top istop edilebilir mi?
    O da hayır edilemez dedi.
    Soruyu soran çocuk devam etti ,, abi o zaman niye her maç bunu deney,ip bizi fıtık ediyorsun..

O zaman çük gülündü salonda buna..Ama o Saffet , gol umudumuzdu bizim Avrupa Kupasında..Aynı kadroyu Mustafa Denizli götürdü neler yaptı hepimiz gördük.Aynı kadroyu Senol hoca götürdü neler yaptı gördük..bi beceremeyen Terim'di..Hala beceremiyor işte

Yaşın baya küçük galiba 1996 şampiyonasında, UEFA kadrosundan bahsediyorsun 1994 yılında başlandı elemelere. "Ümit milli takımın şampiyon yaptıydı Akdeniz yada Avrupa şampiyonasıydı galiba." Milan diyorsunuz Terim Fierontina ya hayat verdi. İtalyanların milliyetciliğinden kovuldu.
    İlk Avrupa şampiyonasına gitti. İlk UEFA kupasını aldı. Şans ve kadro başarısı "O kadroda gökten indi zaten". Buna tek cevap

Son olarak BEŞİKTAŞlıyım

• İtalyanların milliyetçiliğinden kovulmuş

Fatih TERİM'in senin söylediğin kadar becerekli , maharetl madem..Neden bu durumdayız?
    NEden o bu durumda ya da..

İtalya'dan kovulmasının sebebi italyan mililyetçileri , biz de Türk milliyetçileri yüzünden terim eziyeti çekiyoruz.Milli takıma oyuncu seçerken üye olduğu partiye bakan bir adamdan bırakın teknik direktör , bir kere spor adamı olamaz.Konuyu daha grift hale getirmeyelim.Fatih TERİM Türk medyasının bombasıdır.Son 7 yıldır o masanın küllenmesini bekliyoruz istediğiniz kadar körükleyin o balon patlayacak zaten..

Ersun Yanal'dan görevi devraldıktan sonra eğer milli takımı 1 adım öteye götürememiş bir adamdan bahsediyoruz.Tarihinde ilk defa Malta'ya puan veren , Yunanistan'a yenilen..Pofff kim kimin arkasında bazen anlamıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.