Şimdi Ara

Türkiye Büyük Millet Meclisi - Altyapı Port Fiber Kapsama GSM Talepleri TBMM E-Dilekçe Komisyonu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
7
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşe yaramışsa o gün loto da oynayın. Büyük ikramiye çıkabilir zira

30 civarı başvurum var. Hepsine aynı cevap geldi. Dilekçe komisyonunca işlem yapılmayacağı yazıyor

Sadece 1 tanesinde btk'dan aradılar.. Bazistasyonlarıyla ilgili yazmıştım avrupada çok sayıda türkiyede neden az sayıda diye... Telefonumuz bodrum katlarda, asansörlerde, ve bazı binalarda çekmiyor dedim. Beni dinlediler; anlaşıldı teşekkürler deyip kapattılar meclisede bilgi vermişler şöyle böyle... Hiçbirşey değişmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 13 Haziran 2021; 21:24:36 >
  • naklov2129 N kullanıcısına yanıt

Arandığınız başvuru ile ilgili karar metni ne şekilde çıktı hocam?

• HİÇBİRŞEY

"KESİN HIFZ" YAZIYOR SADECE

Hıfz saklamak demek hocam. Sanırım arşive alındığı anlamına geliyor tam olarak ben de bilmiyorum.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

öyle birşey galiba...

Dilerseniz ilgili birime ulaşıp bilgi alın hocam başvurunuz ile ilgili.

• artık ilgilendiğim bir konu değil

saldık çayıra mevla kayıra

devlet-siyaset-mafya-meclis ilişkilerine girmeyelim Türkiye Büyük Millet Meclisi - Altyapı Port Fiber Kapsama GSM Talepleri TBMM E-Dilekçe Komisyonu 

Estağfurullah. Siz yine de talepleriniz ile ilgili, ilgili kurum veya kuruluşlarla irtibat kurun hocam. Taleplerinizi iletmekten çekinmeyin lütfen. Kayıt altında olması da güzel zaten her şeyin.

Mesela ilçe belediyesi ile hallledemediğimiz bir konu var. Onunla ilgili bu sayfaya yazmayı düşünüyorum. Biraz daha zaman istediler, bekleyelim bakalım az daha sonrasında yazarım. Taleplerimizi ilgili kurum ve kuruluşlara iletelim hocam. Türkiye Büyük Millet Meclisi - Altyapı Port Fiber Kapsama GSM Talepleri TBMM E-Dilekçe Komisyonu 

• Kaç kere ileteceksek 😁

Reis karar veriyor artık herşeye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

E tabi bir de orası var hocam. Çok basit konuyla ilgili en az beş kez yazdığımı biliyorum. Derdimi anlatamadığımdan değil, karşımızdaki görevli/kurum/kuruluş çözüm odaklı yaklaşmadıktan sonra beş yüz kez yazsak da bir şey değişmiyor maalesef.

Bugün denemek için bilgisayara oturdum, dilekçeyi yazdım. Detaylar için resim ararken bir baktım bir mail "Dilekçeniz başarılı bir şekilde tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede size cevap verilecektir. T.B.M.M. Dilekçe Komisyonu" ne oluyor diye yan sekmeye atladım. Dilekçe gönderilmiş. Yazıda son düzenlemeleri yapamadım, ama sonradan resim yükleme izni verdiği için verilen cevaplardan 6 tanesini ekledim (cimer, açık kapı, btk şikayet, türktelekom). Sonucu her zaman ki gibi burada paylaşacağım.

• NT2L N kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Evet sonradan dosya eklemeye izin veriyor. Umarım hızlıca cevap alırsınız hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başvurunuz Alınmıştır. Geçici Dilekçe No:D27-G364 YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

• bykonak16 B kullanıcısına yanıt

İncelenip asıl dilekçe no sunu alacak sistemde.

• Benim de yapacak başka seçeneğim kalmadığı için bu sistem üzerinden dilekçe doldurdum. Bakalım sonuç ne olacak, KDK kararını da ekledim

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. İnşallah kısa sürede sonuçlanır.

Biraz önce SMS geldi, başvurum Sonuçlandı, her zamanki gibi buradan da olumsuz cevap aldım.

Artık zaten Fiber gelsin falan istemiyorum, 1 aydır tüm başvuruları bıraktım, hiçbir yere yazmıyorum, talep etmiyorum.

Türkiye Büyük Millet Meclisi - Altyapı Port Fiber Kapsama GSM Talepleri TBMM E-Dilekçe Komisyonu

Telekom a iletilmişti başvurunuz, size yanıt oradan gelecek zaten esasen. Daha evvelinde de bu konuda konuştuğumuz gibi, Kamu Denetçiliği konusunda da görebileceğiniz üzere bazen direkt karar veriliyor ama bazı durumlarda da sizinkisi gibi ilgili firmaya gönderiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Ocak 2023; 16:7:19 >

Aynı cevap banada gelmiş birde içeriğine 4-5 sayfa BTK sayfasından kopyala yapıştır yazıları v.b yazılmış gereksizce altta imza yetkisi bulunanları araştırdımda hep iktidar partinin milletvekilleri gözüküyor herşeyin önünü tıkıyorlar artık gına geldi bu durumdan.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.