Şimdi Ara

Türkiye Cihazıyla Yurtdışı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta Amerika'ya gideceğim. 1 haftalık araç kiralamaya navigasyon cihazı eklerseniz 250-300 lira artıyor fiyatı. Türkiye'den aldığım bir cihaza Amerika haritası yükleyebilir miyim? Kullanışlı olur mu?

Şimdi biraz baktım da diğer ülkelerin haritalarını satın alabiliyorsunuz. Peki tekrar TR haritasına dönmek için 2. defa para öder miyiz? Bir de haritaları bedava bulmanın bir yolu var mı? Yoksa haritaları ucuz diye TomTom alacağım Garmin yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Querorz -- 29 Şubat 2016; 16:05:58 >

• Querorz Q kullanıcısına yanıt
    Amerika için Garmin öneririm.
  • Next navigasyonun kuzey Amerika haritasını 30 günlüğüne kiralamıştım 2014 yılında Amerikaya gittiğimde. 16 günde L.A., San Francisco, San Diego ve Las Vegas 4.300 km yol yaptım. Bir kere olsun yanlış yola sokmadı. Otobanda sapacağın yere göre hangi şeritte olman gerektiği ve AVM'nin açık otoparkında bile yön tarifi veriyordu. Hayret etmiştim. Çok hesaplı ve uygun gelmişti. Bir alternatifte orada internet paketi alıp google maps ile trafik yoğunluğuna göre navigasyonu kullanabilirsin.
  • Şu cihaz oldukça uygun görünüyor; eğer abonesiyseniz.

GARMIN 2589
  • İstediğin cihazla git, USA haritan olmalı tabii.. Navitech de 1 aylık ABD 52.-TL.. Öte yandan ülke o kadar iyi haritalandırılmış ki yanlış yola girme ihtimalin sıfırın altında gibi bir şey..
    Not: TR haritana hiç bir şey olmaz korkma, TR hep kalır cihazında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 5 Mart 2016; 11:07:58 >
  • Ben bu başlığa cevap yazmıştım aslında. Şimdi olmadığını görüyorum.

Arkadaşlar teşekkürler. 65 dolara navigasyon paketi satın aldım araç kirasıyla birlikte. Diğer türlü içinden çıkamayacağım gibime geldi. Sabri, Amerika'da durumlar bildiğin gibi değil. Kırsalda telefon çoğu yerde çekmiyor. Rezil olursun internete güvenirsen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurtdışı/Amerika'dan Ürün
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.