Bildirim
Türkiye' de 20 mb civari bedava alan veren....
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım şimdiye kadar bu tür birşey duymadım hiç ama bazı yerler bir aylık deneme için veriyorlar.
Daha sonra eğer istersen satın alıyorsun.
bu tür bir şey duymuştum bir zamanlar -
Türkide böyle bir ºey yok.Ama ben sanawww.freeservers.com'u tavsiye ederim.Piyasadaki ücretsiz hostlardan bence en iyilerinden biri. -
Kolayweb 20 MB alan veriyor ama ftp desteği yok. Türkiye dışında ise oldukça fazla var. -
Kolayweb asp destekliyormu?(Ben desteklemiyor biliyorum ama emin değilim) -
Ne asp ne de php destekliyor. -
Gecen gün siteyi tamamladım ama upload edecek yer bulamıyorum.Freeservers çalışmıyor.Kolaywebde de sorun var.Geocitiesde çalışmıyor.Ne yapacağım bilmiyorum. -
Eğer asp kullanıyorsanız brinskter'ı deneyin. Kullanmıyorsanız php desteği olanwww.portland.co.uk -www.lycos.co.uk oldukça seçim. Ayrıca portland reklam koymuyor. Eğer farklı bir hosting istiyorsanız forumda yeterince bilgi var.
Saygılarımla. -
Ben brinkster.com'u zaten biliyorum ama orası her asp'yi çalıştırmıyor.Bu yüzden siteyi html kullanarak yaptım.Eğer html destekleyen bir host söylersen iyi olur. -
Eğer çok uzun değilse portland'ı kullanın. Ya da tripod.lycos.com veya tripod.lycos.co.uk kullanın. Birincisi 20, ikincisi 50MB yer veriyor. Her üçününde ftp desteği var. -
Tripod ii bence de.
[url]www.tripod.lycos.com[/url][othr] -
www.netfirms.com
burası fena deil
buraya da bir bak istersen -
kolayweb'e yönlendirme nasıl yapılıyor ?
benim tescil edilmiş bir domainim var. buradan sadece hosting kullanmak istiyorum -
Yönlendirme içinwww.mydomain.com -
7Host:50 MB Web alanı,FTP,ASP
www.7host.com
Türk değil ama -
bende arıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Chop Suey
bende arıyorum.
bende
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X