Omikron bir günde Afrikadan İngiltereye sıçradı uçak ile bilet alıp seyahat ediyor filan mı sanıyorsunuz virüsü? |
Bildirim
Omikron bir günde Afrikadan İngiltereye sıçradı uçak ile bilet alıp seyahat ediyor filan mı sanıyorsunuz virüsü? |
bbc news türkçe Almanya'da aşı olmayanlara ağır kısıtlamalar getirildi - BBC News Türkçe https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-59506826 |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hükümetin medyası CNNTÜRK bile omicron varyantından dünyada ölen yok diyor, ama iskeletor lakaplı aşı tüccarı halen TV'lerde panik pompalamaya çalışıyor. Uğur şahin omicron için yeni aşıyı 100 günde geliştirip dağıtıma hazır hale getiririz diyor, birileri ise millete eski aşıyı vurabilmek için baskı yapıyor. Delta varyantını aşısız 4 günde kolayca atlatmış biri olarak cidden çok sıkıldım bu saçmalıklardan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben videosu olsa da inanmazdım. Kendine vitamin veya su enjekte ettirse kim bilecek? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha istediklerini alamadılar sanırım, yeni varyantlar çıkıp duracak böyle giderse. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 14 Aralık 2021; 9:12:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
bizim ülkemiz saglıga bakmıyorki kaç kere covid geçerdim artık umurlarında bile deil |
3 kere geçirdim |