Şimdi Ara

Türkiye'de bir ölçüt olarak 'Yeteneksizsiniz'e Katılmak'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizde de var mı bilmiyorum ama, eğer güzel bir video görürsem, vay be adama bak neler yapıyor tarzı bir şey dediysem ardından mutlaka "Yeteneksizsinize katılsa finale çıkar bu adam" diyorum... Ya da youtube'ta amatör bir müzik mi gördüm, çok mu beğendim "O Ses Türkiye'ye niye çıkmıyor ki bu salak?" diyorum.

Sizde de var mı bu?

• bende yok
  • İşte bunlar hep algı yönetimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünyanın en saçma konusu
  • Hayir

• Yok

• dostum hangi partiye oy verdiğini tahmin ediyorum, aslında sen vermezsinde daha ailenin hangi partiye verdiğini diyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En saçma konu yarışmasina ciksa finali gorur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi farklı açılardan baksak bile bir şey değişmeyecek, o yüzden tek yönden devam etmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O iki yarışma kesinlikle insanın yeteneğini belirleyecek yarışmalar değil. Dolayısıyla öyle şeyler demiyorum. Oradaki jürilerin tek derdi seyirciyi eğlendirmek. Adam oraya belki yıllarca çalışıp çıkmış ama seyirci alkışlamadı diye Hayır diyorlar. Acun evet deyince diğer jürilerin de direk evet basması da cabası. Yalaka hepsi kısaca

• İlk kez senden duydum

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önüne gelen katılıyor çok kalitesiz olmaya başladı yetenek nedir bilmiyorlar galba insanlardan farklı olman gerek adam çıkıyor şarkı söylüyor git o sese katıl garip garip şeyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.