Şimdi Ara

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: loserloser , loserloser
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.194
Cevap
199
Favori
101.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
157 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün Çekerim Arşive Eklerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende de 2. ve 4. diskler olmak üzere 2 adet Hürriyet Game Club CD'si çıktı. ISO'ya çevirip paylaşacağım.

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı
  • Level'in verdiği, yanlış hatırlamıyorsam 10 CD'lik Byzantine diye, Bennu Yıldırımlar'ın falan oynadığı müthiş bir oyun vardı. Elinizde o da var mı acaba?

Edit: 10 CD değil; 6 CD'ymiş. Forumda konusu da varmış ayrıca. Byzantine Sırlar Labirenti (%100 TÜRKÇE) | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 5 Mart 2023; 15:8:29 >
  • Geçmişte paylaştığın ama resimlerini atmadığın;

- CD Oyun Mart 1998

- Gamepro Haziran 2001

- Gamepro Temmuz 2001

- CD Oyun Şubat 1998

- CD Oyun Aralık 2001

- Hürriyet Game Club Mart 2003

CD'leri de fotoğraflar mısın hocam? Müsait bir zamanında vakit ayırabilirsen seviniriz. Gelecekte önemli olacak bunlar. Teşekkürler. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı 

• XanthiN kullanıcısına yanıt

İleride resimleri cd ye basıp orjinal cd diye satmasınlar bize. Dergi gibi cdnin de piyasası var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenan9593 kullanıcısına yanıt

Maddi piyasası benim pek umrumda değil açıkçası, arşiv yapıyorsak bence dört dörtlük olmalı. Zaten ISO'ya çevirip ücretsiz paylaşarak baltalamış oluyoruz. Ben mesela diskleri yazıcıdan tarayıp net fotoğraflarını alıyorum. Bu tip şeylerden çekinip geri basılamasın isteyenler, telefonla açılı fotoğraflayabilirler yada hiç fotoğraflamazlar ama bence kötü de olsa bir disk resmi olmalı diye düşünüyorum.

Cd Oyunla İlgili Archive Sitesinde 1998 Yılı Cd'leri Altında Bir Klasörde Yükleyeceğim Yükledikten Sonra Fotoğraflarınıda Yükleyeceğim

Gameproya Aynı Şekilde Yükleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorttrex -- 5 Mart 2023; 17:22:20 >

CD Rom Data 2002 Yılının Cdlerinin Fotoğrafını Çektim Archive Sitesine Yükledim

• Hiç bir şeyi saklama huyum yok ancak atmayı biliyorum.
    Gameshow'un Overdose diye eki vardı, mektup yazmıştım yayınlanmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenan9593 kullanıcısına yanıt

Valla hocam ben cd ye baskı yapan printer henüz yeni aldım, tüm cd ve dvd leri kaydedip saklıyorum :) ama bunun satışla alakası yok bu benim için çocukluğum. Hatta forumdaki arkadaşlara da isterlerse cd ve dvd basabilirim diye düşünüyorum. Hatta abarttım arcade kabin projesine inşallah başlıyorum bu ay,şimdilik 2.el boş kabin bakıyorum bir kaç tane buldum,ya onları alacağım yada yeni kabin tasarlayıp yaptıracağım,atari salonu ortamı Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı yani anlayacağınız nostalji paylaşımlarınız benim için çok değerli.Sadece pdf okuyup geçmiyorum, bilirsiniz dergiyiTürkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı  aklıma geldikçe açıp okurum resimlere bakarım eskilere bi gider gelirim Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı  bazen cdleri takar özellikle autorun larına bakarım cdlerin üzerindeki resimleri incelerim delilik yani Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı eski konsollarımı,dergilerimi, disket-cd-dvd lerimi hiç atmadım bazılarını arkadaşlarım aldı kaybetti gitti vs o zamandan sonra kimselere elletmiyorum (ebay in dili olsada konuşsa) Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı yani dergilerimin hepsi poşetlerinde cdleri cantalar da, yani çocuklarıma bırakmak istediğim güzide bir nostalji olsun istediğim için hepsini özenle saklıyorum, hatta benim paylaşımlarımı da forumda bulabilirsiniz.Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanYüceer -- 6 Mart 2023; 14:25:30 >

• OrhanYüceer kullanıcısına yanıt

içlerine konulacak devrelere mame yükleyip 100'lerce oyun çalışabilir? yanlış mı düşünüyorum?

veya amiga rom ve adf dosyaları?

EDIT: valla, böyle bir şeyi tamamlayabilmenizi dört gözle beklerim. eğer mümkün olursa, mame ile insan evinde 100'lerce oyun oynar. hem de arcade tadında... Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı 

bilgisayardan emülatör yerine direkt arkadaş çağırıp street fighter turnuvası gibi... Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn -- 6 Mart 2023; 17:15:19 >
  • srkn kullanıcısına yanıt

Ahhh ahh aynen öyle :) işte bu hafta bir aksilik olmazsa inşallah başlıyorum adım adım paylaşırım. Jamma tabanlı planlıyorum bakalım crt tv yerine hd bir lcd de olabilir şimdilik kararsızım :) bir yanım crt diyor bir yanım lcd :)

• Değerli arkadaşlar sizler için Pc Games Ağustos 1996 sayısını paylaşıyorum.Keyifli okumalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanYüceer -- 6 Mart 2023; 17:55:45 >

• Hocam cevapladığım mesajda yazdığın CD Oyun Nisan 2000 disk linkin patlamış, tekrar yükledin mi diye Archive sayfana da baktım ama bulamadım.

Bu ayın diskleri bende de varmış, 1/2 ve 2/2 olmak üzere ikisini de yükledim ama sendeki de alternatif olarak bulunsa fena olmazdı.

____

Edit. eskiden indirmişim ama sana mı ait emin olamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 6 Mart 2023; 18:46:40 >

Biraz gecikmeli oldu, evli çocuklu modda olunca eski arşivler anne baba evinde kalmış anca ulaşabildim Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı  Dergilerimi bulamadım ne yazıkki çokda seri vardı Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı şimdilik eldeki mazi bunlar bazılarının üzerinden 20 yıl geçmiş vay be, istediğiniz olursa yüklemeye çalışırım Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı 

Çok kıymetli, nadir bir paylaşım oldu. Elimizdeki tek PC Games dergisi şu an için bu. Teşekkür eder, dergi tarama paylaşımlarının devamını dileriz. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı 

• xmxksk kullanıcısına yanıt

Buradaki arkadaşlar hepsini ister. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı  Ben ilk etapta 2. fotoda yer alan 2 adet LEVEL CD'lerini isterim. Fallout diski hangi sayı ile verilmiş acaba? Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı 

eğer pahalı olmayacaksa crt kullanmanız projeyi özüne döndürmüş olur... Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı 

eğer kabindeki jeton yuvası da duruyorsa ve bir şekilde entegrasyon sağlayabilirseniz, her gelen misafirden 1TL ile oyun makinası gerçekten de 80'lere döndürmüş olur projeyi...Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı 

çocukluğumuz işte, 1976 doğumluyum, çocukken çok canım çekerdi...

final fight - haggar - tek başıma solo... fantezi işte... Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı 

• Evet aslında crt düşünüyorum tek düşüncem hdmi destekli bir sistem kurarsam yarın bir gün hdmi cıkısı olan tüm cihazları baglarım ve görüntü kaliteside en azından hd olur düşüncem var,jeton yuvası vs hepsi bende mevcut Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı  eskiden çok atari salonu işlettim sistemide 1 tl ye ayarladıktan sonra ohh süper her gün misafir çağırırım :) o yüzden jamma sistem düşünüyorum bu arada eskiler bilirler mustafa (cadillac and dinosaurs)-haggar (final fight) captain commando,snow bros,metal slug,punisher,sunset riders vs vs vs vs ahh o günler,işte bu düşünce ile yola çıkıp güzel birseyler yapayım istiyorum

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.