Şimdi Ara

Türkiye'de E-Mule Bitti mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

E-Mule ilgili araştırma yaptığımda hep eski tarihli bilgilere ulaşıyorum. Türkiye'de E-Mule bitti mi ? Benzer olarak neler kullanıyor ve indirme işlerinizi nerelerden yapıyorsunuz ? Bilginizi rica ederim.

• e-mule müzik için artık bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: servispaketi

Arkadaşlar Selamlar,

E-Mule ilgili araştırma yaptığımda hep eski tarihli bilgilere ulaşıyorum. Türkiye'de E-Mule bitti mi ? Benzer olarak neler kullanıyor ve indirme işlerinizi nerelerden yapıyorsunuz ? Bilginizi rica ederim.

Türkiye'de emule yazılımı ile paylaşımcılık bitmez de torrent ile uğraşıyor paylaşımcılar genelde. O yüzden, emule kullanıcıları azaldı.

Torrent ile paylaşım sıkıntıya uğrarsa, o zaman tekrardan popüler olur.
  • Yerine torrent geldi hocam emule bitti artık
  • emule bitmez, kad ağıyla server olmaksızın bağlantı kurmak mümkün. kullanıcı sayısı genelde italya ve fransadan 500bin cıvarı. çinde çok kullanıyor, asya kaynagı aradıklarınız varsa bulursunuz, avrupa kaynakları genelde dublajlıdır.

ama dagıtım degil paylaşım programı oldugundan hızlar düşüktür. max 100kb hızınız olsaydı bu hıza ulaşırdınız ama mesala 16mbit hızınız varsa max hıza ulaşamazsınız, torrent gibi değil. ayrıca ağı izleyen telif hakkı sahipleri olabiliyor, avukattan kağıt geldi diyenler var. fake server, faker dosya bulabilirsiniz dikkat etmezsiniz.

benim tavsiyem şu anda private torrent tracker aramanız, ileri seviyede seedbox kiralayıp torrent faliyetlerini ordan yürütmeniz, böylede 100/100 dublex bir baglantınız olur ratio problemi yaşamaz siteden siteye rahatça geçer

güvenli baglantı ile seeboxdan dosyalarınızı indirirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.