Şimdi Ara

Türkiye de en ucuz LPG Ankara Gülveren'de PO-Milangaz-Kalegaz-Lipetgaz (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.349
Cevap
73
Favori
433.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aktaş taki milangaz artık çok kalitesiz, en son aldığım depo bir felaketti. Bu sefer, yeni depomu kurtuluş Shell den doldurdum. Örnek vererek performans hk. bilgi vermek isterim:

Herzaman çıktığım bir rampada milangaz ile 40 km/s , shell ile 50 km/s olarak gerçekleşti. Fazla bir performans farkı yok gibi ama sıra bekleme derdi yok. Shell de gazın litresini 1.65 den aldım.
  • fiyatlar hala aynımı bilgisi olan var mı?
  • İzmir'de 1,95 TL
    Yerini tarif etmemi isteyen var mı?

Küfür edecem abi..
    Dün 1,81 idi
  • otogaz vergisinde litre başı vergi arttırıldı o yüzdendir.

eski: 1,0980 yeni: 1,2780

• İzmir içerisinde en uygun fiyatlı satan yer neresi var arkadaşlar. Benim bildiğim Ankara caddesi üzerinde sağda ege kampüse gelmeden önce 1 tane var
  • dün gece aldım 1.560 olmuştu. Çok zamn gelmiş.
  • Lpg nin'de suyu çıktı şimdi sırada ne var? Sincan'da Bp 1,81 görünce inanamadım, dün ivoksan da 1,44 den fullemiştim depoyu
  • Benzin 3.64 oynatmaya az kaldı drum nerde
  • Bodrum'da 1.99 oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

otogaz vergisinde litre başı vergi arttırıldı o yüzdendir.

eski: 1,0980 yeni: 1,2780

iyice suyunu çıkardılar artık. bansign.gif]

• Bugün Ostim girişindeki yerden arkadaşın arabaya 1,53 TL den gaz aldık. Ne kadarda artmış. Daha geçen eylül başında 1,25 TL idi yav. Gül Otogazmı ne. Demirörenin şirketi. Yeniden açılmış. Bir ara kapalıydı.

Türkiye de en ucuz LPG Ankara Gülveren'de PO-Milangaz-Kalegaz-Lipetgaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan* -- 2 Ocak 2010; 4:12:40 >

• Millet artık kuruş hesabı yapmaktan ve deposunda kalan gaz veya benzini gözetlemekten arabayla nereye gittiğini de göremiyecek..Rafineri çıkışı sadece 81 kuruş olan benzini,yüzde 300 vergi katarak istasyonlarda halkına 365 kuruşa satan Amerikan hükümeti değil herhalde??

Her millet layık olduğu gibi yönetilirmiş arkadaşlar..Bu vergilere ses çıkarmayıp bu fiatlarla gaz/benzin almaya devam ettikçe biz daha çok ağlarız.

Ama hafta içi Ankara trafiği gene berbat..hafta sonu alışveriş merkezlerinin park yerleri tamamen dolu..bu arabalar suyla veya havayla mı çalışıyor? Hem ağlarım hem giderim demişler..
    Birbirimize adres tarifi yapıp LPG şirketlerini,Sıralı sırasız LPG montaj tavsiyesi yapıp montaj şirketlerini zengin etmeye devam. Arka cama yazı yazmakla iş bitmiyor.BU ARAÇ DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİNİ KULLANIYOR. Kullansın.Zorla mı satıyoruz? Almayın kardeşim.
    Benzinli veya gazlı..bu millet arabasını haftada 1 gün veya ayda 1 hafta kulanmasın bakalım neler oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: kry80

Millet artık kuruş hesabı yapmaktan ve deposunda kalan gaz veya benzini gözetlemekten arabayla nereye gittiğini de göremiyecek..Rafineri çıkışı sadece 81 kuruş olan benzini,yüzde 300 vergi katarak istasyonlarda halkına 365 kuruşa satan Amerikan hükümeti değil herhalde??

Her millet layık olduğu gibi yönetilirmiş arkadaşlar..Bu vergilere ses çıkarmayıp bu fiatlarla gaz/benzin almaya devam ettikçe biz daha çok ağlarız.

Ama hafta içi Ankara trafiği gene berbat..hafta sonu alışveriş merkezlerinin park yerleri tamamen dolu..bu arabalar suyla veya havayla mı çalışıyor? Hem ağlarım hem giderim demişler..
    Birbirimize adres tarifi yapıp LPG şirketlerini,Sıralı sırasız LPG montaj tavsiyesi yapıp montaj şirketlerini zengin etmeye devam. Arka cama yazı yazmakla iş bitmiyor.BU ARAÇ DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİNİ KULLANIYOR. Kullansın.Zorla mı satıyoruz? Almayın kardeşim.
    Benzinli veya gazlı..bu millet arabasını haftada 1 gün veya ayda 1 hafta kulanmasın bakalım neler oluyor?

Yok arkadaşım biz millet olarak afedersin tuvalete bile arabayla gideriz. Hem ağlarız hem gideriz.

• quote:

Millet artık kuruş hesabı yapmaktan ve deposunda kalan gaz veya benzini gözetlemekten arabayla nereye gittiğini de göremiyecek..Rafineri çıkışı sadece 81 kuruş olan benzini,yüzde 300 vergi katarak istasyonlarda halkına 365 kuruşa satan Amerikan hükümeti değil herhalde??

• quote:

eee kardeşim toplu taşımaya da zam geliyo. Ben okuluma, işime nasıl gidersem gidiyim daha çok para harcamış oluyorum. Senin dediğin bu işten sadece melih gökçek kazanır. Ona ne demeli?

• millet zamları vergileri görmesin kimse karşı çıkamasın diye başka noktalara yönlendirelim politikası izleniyor. suikast vs. olaylarla gözler boyanmaya çalışılıyor. ay sonunda bi bakıyorsun para suyunu çekmiş e noldu bir ayda? suikast ergenekon falan filan gitti paralar... gazın litresi 3 liraya satılsa bile herkes paşa paşa alır kullanır biz uyutulmak için varız bu ülkede...
  • Akaryakıt şirketlerinin kuklası bir ülkeyiz, halkta koyun toplu olarak kontak açmama eylemine girilse iddia ediyorum en fazla bir hafta içinde fiyatlar %20-30 geri çekilir, ama o pompaya yanaşan araba sayısı azalmıyorsa zamlarda kesilmez!!!
  • Antalyada LPG Dün Aldım 2.010 TL
  • Ben kuyuya bir taş attım..gerçi burası bu tartışmanın yeri değil ve bu ortamda millet nerde daha ucuz gaz bulurum arayışı içinde ama arkadaşlar ben diyorum ki tek tek ağaçlara bakmaktan ormanı göremiyoruz.
    Yok Bentderesinde 3 kuruş ucuz Ostimde 6 kuruş az..yok benim araba 20 litre gazla şu kadar km gitti vs.
    Farketmiyoruz ki aldığımız gaza veya benzine değil maliyeye vergi veriyoruz ve hayatımızdan gayet memnunuz.Temel'in dediği gibi,ben her zaman 10 milyonluk gaz koyuyorum,zamdan haberim olmuyor.Hep on milyon veriyorum.Daha çok vermem.
    Toplum olarak azıcık bilinçlensek de PROTESTO denen hakkımızı kullansak diyeceğim ama boşuna olduğunun farkındayım.
    Gaz en ucuz nerede ise oraya hucüm arkadaşlar.
  • Ooo hoca sen nerde yaşıyosun.. burda protesto filan olmaz.. millet alışır biraz şikayetten sonra.. bakın iddiaya girerim benzin 5 lira olsun, yüklüce ikayet olur ama 1-2 aya herşey normale döner tüketim bile azalmaz.. kendimi de katıyorum, maalesef hepimiz koyun gibiyiz..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.