Alinir mi? Ben de ayni seyi dusunuyorum. Arac var Astra 1.4T AT6 Dynamic, ledli, sunrooflu falan 360lar veriyorlar e verelim hocam. Yerine ne alicaz.. bayilerde arac yok. Borusan 3 serisine Mayis ayi diyor en erken, 2 serisine Mart diyor. Hadi diyoruz bunlar FMCG hizli giden piyasa araclar Q3 bakalim yeni geldi. Ocak diyorlar e fiyat 1.1m. Simdi alsak sonra piyasa dengelense bittik Q3le evleniriz o fiyata. Gitsek galeriden 1m den 3 serisi cikarsak bilemiyorum stokculari mutlu etmis oluyoruz. Siz ne dusunuyorsunuz alinir mi? Asagi benim astranin pardon 360lik astranin ic fotografini ekliyim de motive oluruz belki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkiye’de Herkes Ayni Seyi Dusunuyor..
-
-
Maymunlar bir eliyle yeni bir dalı yakalamadan diğer elini daldan ayırmazlarmış…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu astra 360 bin TL ne hale geldik ya valla utanıyorum şu fiyatları görünce bende astra j kullanıcısıyım arkadaş 330 vereyim diyor içimden küfür ediyorum şu arabaya 330 verenleride gözüm gördü diye...
Polonun 500 bin üstü olduğu ülkede yaşıyoruz buna artık alışmalıyız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuraya 2 sohbet edelim eskisi gibi diye konu açıyorum yorumuna bak. Bende ki beyni sana taksınlar da biraz elin para görsün. Salak saçma yorumlar atmayın şöyle haddinizi bilin.
-
nerde eski opel kalitesi astra k ların dış kısmında ki boya berbat neredeyse dokunsan dökülüyor nasıl bir boya attılarsa iç kısımdaki trimlerde berbat halbuki eski opel lerde trimler gayet kaliteliydi eskiden bu konuda renault ları çok eleştirirdik leğen plastiği diye ama opel maalesef daha berbatlaştı j kasanın iç kısmı çok daha kaliteli k lardan.
-
valla geçen 96 model laguna vardı dedim satayım arabayı aha bunu alayım gerisini değerlendireyim diye sonra boşver dedim. Korkunç paralar ben 3 serisine q3 1 milyon versem geceleri uyuyamazdım.
-
Ev-arsa alanlar enayi valla.
2017'de elimde 220 bin para vardı, kredi de çeksem 3 tane Polo Highline alırdım.
Şimdi 500 x 3'ten 1.5 milyonum olurdu.
-
360'lık arabam var dersen herkes kıskanır şu piyasada.
-
Ev benim için arabadan önce geliyor. 1 yıl daha birikim yapıp arabayı satıp nakit fiyata bir daire alır otururum. En azından kafamı sokacak bir evim olur. Araba her zaman alınır eski veya yeni fark etmez ama ev almak şu devirde gittikçe zorlaşıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CEEv-arsa alanlar enayi valla.
2017'de elimde 220 bin para vardı, kredi de çeksem 3 tane Polo Highline alırdım.
Şimdi 500 x 3'ten 1.5 milyonum olurdu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bu mahallede büyüdüm.
Dolar 1.30'ken, Kurtlar Vadisi izlediğimiz yıllarda burada giriş kat evler 130-140 bindi.
Dolar 13.88 oldu giriş kat evler 120 bin.
Golf 196 iken burada evler 130'du, yine 130. Golf olmuş 423 bin.
Bence ev lokasyon olarak statüsü düşük yerden alınır yine alınır, araba pek öyle değil.
-
Konu sahibinin engeli var galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taksitleri görmediniz sanırım. O gördüğünüz peşinat, geri kalan 80-90 taksit aylık 2 binden 180 bin. TL + peşinat.
120 bine öyle daire bulsalar millet yağmalar.
-
Sizi ve sizin oraları bilmem ama 32 yaşındayım ve özel sektörde çalışıyorum 4000 lira maaş alıyorum yıl başında patron 4500 yaparım fazla yapmam diyor. İşsiz kaldığımda araba beni kurtarmaz ama ev her zaman kurtarır kafamı sokacak bana ait yer varsa o evin içinde kuru ekmek yerim en azından kimse çık git evimden demez her ay kira vermemquote:
Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CEBen bu mahallede büyüdüm.
Dolar 1.30'ken, Kurtlar Vadisi izlediğimiz yıllarda burada giriş kat evler 130-140 bindi.
Dolar 13.88 oldu giriş kat evler 120 bin.
Golf 196 iken burada evler 130'du, yine 130. Golf olmuş 423 bin.
Bence ev lokasyon olarak statüsü düşük yerden alınır yine alınır, araba pek öyle değil.
Dediğim gibi araba eski yeni neyse her zaman alınıyorda ev almak cidden çok zor şu devirde...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 12 Aralık 2021; 13:53:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
haklısın valla geçen sene m2 si 330 liradan 1000 m2 arsa aldım.
bugün baktım m2 si 2000 tl olmuş.
enayilik diz boyu ama ne yapalım aldık bi kere.
-
Kendimizi kandırmayalım, Türkiye'de konutun ve arsanın yüzüne bakan yok, bu piyasada kim ev-arsa alır ki? Emlakçılara bende mesaj atıyorum, 650 bin isteyen adam mesajlaşmada 500'e düşüyor, telefonda 400, yüzyüze konuşunca Clio vs. takası kabul edecek durumu geliyor.
Passat alıyorsun 200'e, 24 ay sonra 600 ediyor. Müteaahitlerde belirsizlikten ötürü asa almıyor.(du)
Hükümetin yeni modeli başarılı olur ve Döviz 1 yıl kadar 10-12 seviyesinde gezerse iş değişir, piyasa konut ve arsaya döner. Arsa almak için ise şu an aslında mantıklı bir dönem, çünkü en ölü fiyatlar şu an veriliyor.
Dolar durunca bizim millet ev alır. Herhalde kur korumlalı mevduat boyunca Dolar 30-40 olmaz, olursa zaten bu sefer kesin batarız.
-
Şey o arada kaynamış.
Hesap dediğim gibi korkunç, 2013'te burada evler 140 bin olsa 0 km E180 139 binmiş.
Ev maks. 200 eder 2.el E180 550 eder.
-
Sıkıntı yok başkan ama ev fiyatları dediim gibi çok değersiz, eskiden arabalar 30 bindi evler 150-200 bindi, şimdi arabalar 300-400 bin eski evler para etmiyor.
Benim hesapla sıfır, 3+1, site içi, nitelikli semtlerde (Batıkent mesela.) evlerin en az 2 milyon etmesi lazım.
-
buda benden gelsin.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Maymunlar bir eliyle yeni bir dalı yakalamadan diğer elini daldan ayırmazlarmış…
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X