Bu şimdi ceza mı yoksa komisyon alma mı? Ceza dediğin caydırıcı olur.. |
Türkiye’de ilk: Binance’e dev ceza (4. sayfa)
-
-
Oturduğun yerden 8 milyon iyi para. 😆
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
binance ın belini kırdılar . daha kendine gelemez.
-
Lan ben de bu papara ne diyordum. Ben paypal kullanıyorum. Papara'nın ne olduğunu anlamamıştım. Yerli paypalmiş öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim.
-
kuruş ödememeliler hayali cezalara teslim olurlarsa batarlar...
-
Dünyanın en büyük borsasının temsilciliğine ceza kes ama sokak arasında kurulan ne üdüğü belirsiz adamların kurduğu firmalarla milleti tokatlayıp gitmesine müsade et. Binance ne yapacak yani Türkiye deki vatandaşın parasını alıp kaçacak mı buna ihtiyacı olan bir firmamı Binance. Bu global firmaları kaçırmak mahalle arasında kurulan firmalara insanları teslim etmektir. Gidin oraya dolandırılın demektir.
-
vergilendirme olmadan önce gelmesi tesadüf sanırım
-
suç gelirlerini siz aklayamazsınız sadece biz aklarız demişler yoksa ceza vereceklerinden falan değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun
Yani?
-
devlet otoritesi parayı takip etmek ister.denetlemek ister ve kontrol etmek ister. bunlar global olarak doğaldır ve böyledir.
bizimkiler ve dışarıda birçok devlet bu kripto işini bu yüzden bence sevmedi. bende sevemedim bir türlü. nereden geliyor nereye gidiyor belli değil. o yüzden bu tip haberler duyuyoruz. ve dahası her ülke merkez bankası kendi kripto dijital parasını basmaya çalışıyor ya da bunun hazırlıklarını yapıyor.çok örnekleri var. ceza kesilen firmaya geçmiş olsun diyorum. konudaki esas dolandırıcılar cezalandırılmıyor/önlem alınmıyor söylemine katılıyorum.
-
Siyasal islamcılardan beklenen şeyler.
Siyasalislam köpek pisliğidir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Az sabredin. Yerli ve milli, helal kripto para çıkacak yakında. Tüpçüye borsa kurdurup diğerlerini de yasakladınmıydı tamamdır.
8 milyon bize çok para , neyse bizden almasın hep azçıktan zenginden alsın
-
Aptal aptal işler neymiş sıkı tutuyormuş.Lan senin bir yasan mı var çıkardığın bir şey mi varda adamlar uymadı diye ceza yazıyorsun. Kıçıyla gülerler adamlar bu olay tesadüf filan değil bu aptallar sunucuları buraya alın filanda der izleyin bakın vergilendirme üzeri ne geçirsek hesabı yapıştırmışlar.Millette diyor vergilendirme olayı iyi olacak olması gereken o .Dünyanın hiç bir yerinde bizim kadar vergi zaten yok ekran kartı alırsın 1000 kalem vergi üstüne değersiz para birimi üstüne uçuk kaçık elektirik fiyatları onun içinde gene 1000 kalem vergi.Vergiyi alıp benim paramı koruyacak mı ? ben vergi verdiğimde bir miktara kadar borsada param batarsa devlet çıkartıp ödeyecek mi ? yo vergiyi alıp geçecek aynı hesap üretip malı satan adamdan daha fazla para kazanması gibi bir olay buda.
Öte yandan Dünyanın belki de en güvenilir borsasına kalkıp kaçakçı muamelesi yapıyor.Bu vergi olayından ben çok kıllanıyorum nasıl hesaplanacak nasıl belirlenecek benim 3 büyük borsada ciddi yatırımlarım var yeri geldiğinde bunları çekiyorum yeri geliyor geri yatırıyorum.Ayrıca geçmişten bitcoin gelirim var bana 10 yıllık hesap mı soracak bu para nereden çıktı diye.Mesela borsa da ki parayı Türkbankasına çekince vergi olacaksa o benim kar ettiğim bir şey diye mi değerlendirecek, tek bildiğim şey bizim yararımıza olmayacak olması.
-
Binance'nin haberi olmuş mudur acaba bu cezadan?
-
Dostum siyasi memur tayfa zaten en büyük yük, kimseyi savunmuyorum ama üretmeyen-parazit nesil coin gibi şeylerle yetişmiyor mu? Bir rig e 300 bin tl yatıran var. Coinler üretiliyor arkadan fazla diye yakılıyor. Ülkenin elektriği bile dışa bağımlı bir kısmı doğal gazdan üretiliyor. Atöyle kurup birşeyler üretebilir. Şuanda yurtdışına ürün satabilirsek çok şanslıyız. Devlet zaten üretimi kendi yapmasın sadece teşvik etsin. Eski fabrikaları her gelen zarara sokmuş.
-
Zaten Dünyanın sonu yattığın yerden para kazanma sevdasından olacak. Bu coin di borsaydı derken artık kimse fabrikada sanayide çalışmak istemiyor nasılsa sanal olarak herkes para kazanır kaybeder oldu. Dünyanın genelinde durum bu. Kimse çalışmazsa o coinlerin cirit attığı Bilgisayarları kim üretecek merak ediyorum. Şu anda bir nesil çalışmayıp kendini eve kapatıp coin ticareti yapar oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AO -- 28 Aralık 2021; 15:35:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X