Şimdi Ara

Türkiye 'de ilk CORSAIR H100 kısa incelemesi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
9
Favori
52.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p12374_Cougar-Vortex-PWM-CF-V12HP--120x120x25mm-.html

Türkiye olark kayıt yaptığın için 1.79 vergi düşüyor 15 euroya felan geliyor en ucuzda 18 euro UPS kargo ile var geçen 10 tane vardı parayı toplayamadım diye almadım. Sonra bir ara alıcaktım stoklarda kalmamış iki üç gün önce 5 tane girmişti tekrar şimdi yine bitmiş görünüyor ama takip edersen sürekli girdiği gün hemen alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Canyılmaz

termal macun olarak bunu düşündüm? daha iyisi var mıdır bildiğiniz acaba?

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p2562_Coollaboratory-liquid-metal-thermal-compound--Liquid-Pro.html/XTCsid/k908i2dsalcvgeunfqtmj6gt27p5397n

evet en iyisi o alabilirsin

• bi sorum daha olacak sınır 75€ mu gümrükte? bazı yazılarda 150€ olduğunu okumuştum. bilginiz var mı yada 75€'u geçip gürmüğe takılmış malı olan var mı nedir yolu yordamı? diyelim ki 75€ sınır var ve 75€ 'luk sipariş getirttim, hemen arkasından bi 75€'luk daha getirtme imkanım olabilir mi. misal atıyorum 5 tane fan getirttim sonrasında bi kaç parça bişey daha almak istiyorum bunun için 1 ay gibi bi süre beklemem gerekir mi? yada bu adamlara fiyatı düşük göstertme gibi imkanımız var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Canyılmaz

bi sorum daha olacak sınır 75€ mu gümrükte? bazı yazılarda 150€ olduğunu okumuştum. bilginiz var mı yada 75€'u geçip gürmüğe takılmış malı olan var mı nedir yolu yordamı? diyelim ki 75€ sınır var ve 75€ 'luk sipariş getirttim, hemen arkasından bi 75€'luk daha getirtme imkanım olabilir mi. misal atıyorum 5 tane fan getirttim sonrasında bi kaç parça bişey daha almak istiyorum bunun için 1 ay gibi bi süre beklemem gerekir mi? yada bu adamlara fiyatı düşük göstertme gibi imkanımız var mıdır?

75€ sınır ama ard arda alabilirsin galiba bir önceki sayfaları okursan towark paylaşmıştı oda ardarda sipariş etmiş
  • Selam,

Ben fanları alırken 4 tanesini tek siparişte, 2 hafta sonra 1 adet fan ve termal macunu ikinci siparişimde getirttim. Hiç bir sorun olmuyor. Siparişi verdikten 4 gün sonra UPS evinize paketiniz getiriyor.

Eğer gerçekten performanslı/sessiz bir fan olsun ve göze de hitap etsin diyorsanız Cougar listenizde 1 'nci sırada olmalı.
  • merhaba arkadaşlar.

cooler master centurion 590 midtower kasa var.

boyutları:

50 x20 x 45

i5 2500k
    asus p8z68v-intel
    msi gtx560 ti twin frozr SLI ekran kartları

var.

Soğutma olarak bunu alsam sığmama gibi sorun olur mu?

kasa bu.

http://www.amazon.com/Cooler-Master-Centurion-Tower-Black/dp/B0015A2JSA
  • Gördüğüme göre resimlerden kasanın üstünde 24cm lik yer var üst tarafda oraya radyatörü monte edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 1 Aralık 2011; 16:06:53 >
  • evet üst tarafta 2 tane 12 lik fan yeri var. sorun olmaz diye düşündüm ben de.

peki bu sogutucu ile gelen fanlar nasıl? daha verimli ve sessiz fan öneriniz var mı?
  • Bir sıkıntısını görmedim ben lowda 4.0ghzde 28 derece oda sıcaklığında boşta 40 derece testlerde %100 yüklenmede 60 derece oluyor highe çıkartırsanız fan hızını bu 56-57 lere düşer birde tavsitem fanı fan kontrolcüye bağlanmanız çünkü üstünden siz high moduna getirsenizde fanlar son hızında dönmüyor. Denemek isteyen arkadaşlar için söylüyorum soğutucunun üstündeki tuşa basılı tutun dört saniye elinizi çekin sonra fanların daha hızlı döndüğünü ve daha çok ses çıkartıcağını farkediceksiniz high moda göre.
  • Beyler Cosmos 1000 İçin Sıkıntı Yok Dimi Bu Üründe Montaj Vs ?
    Hortum Uzun Olsaymış Kasanın alt kısmınada konulurdu Ama Kısa Yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Spike

Beyler Cosmos 1000 İçin Sıkıntı Yok Dimi Bu Üründe Montaj Vs ?
    Hortum Uzun Olsaymış Kasanın alt kısmınada konulurdu Ama Kısa Yapmışlar.

Cosmos 1000'in tavanı çok müsait. Herhangi bir sıkıntı yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen54

Bir sıkıntısını görmedim ben lowda 4.0ghzde 28 derece oda sıcaklığında boşta 40 derece testlerde %100 yüklenmede 60 derece oluyor highe çıkartırsanız fan hızını bu 56-57 lere düşer birde tavsitem fanı fan kontrolcüye bağlanmanız çünkü üstünden siz high moduna getirsenizde fanlar son hızında dönmüyor. Denemek isteyen arkadaşlar için söylüyorum soğutucunun üstündeki tuşa basılı tutun dört saniye elinizi çekin sonra fanların daha hızlı döndüğünü ve daha çok ses çıkartıcağını farkediceksiniz high moda göre.

Blok üzerindeki düğmeye basılı tuttuğumuzda fanların son devir döndüğü doğru fakat 15 saniye kadar sonra eski devrine geri dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: egemen54

Bir sıkıntısını görmedim ben lowda 4.0ghzde 28 derece oda sıcaklığında boşta 40 derece testlerde %100 yüklenmede 60 derece oluyor highe çıkartırsanız fan hızını bu 56-57 lere düşer birde tavsitem fanı fan kontrolcüye bağlanmanız çünkü üstünden siz high moduna getirsenizde fanlar son hızında dönmüyor. Denemek isteyen arkadaşlar için söylüyorum soğutucunun üstündeki tuşa basılı tutun dört saniye elinizi çekin sonra fanların daha hızlı döndüğünü ve daha çok ses çıkartıcağını farkediceksiniz high moda göre.

Blok üzerindeki düğmeye basılı tuttuğumuzda fanların son devir döndüğü doğru fakat 15 saniye kadar sonra eski devrine geri dönüyor.

Evet bende öyle dedim zaten o yüzden kendi üstündeki değilde fan kontrolcüye bağlarsanız daha iyi performans alırsınız.

• haf 922'de kullanabilir miyiz?
  • şuan 233 tl eksen de almak isteyenlere duyurulur.ben önceden noctua almıştım.almasaydım kesin alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

şuan 233 tl eksen de almak isteyenlere duyurulur.ben önceden noctua almıştım.almasaydım kesin alırdım

Fiyat cidden harika. Almayı düşünen varsa kesinlikle kaçırmasın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

şuan 233 tl eksen de almak isteyenlere duyurulur.ben önceden noctua almıştım.almasaydım kesin alırdım

Aynen çok güzel fiyat sakın kaçırmayın
  • ürün eksen bilgisayar sitesinde yok..fiyat yanlış mı yazıldı acaba??..bi sorun olduğu kesin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

ürün eksen bilgisayar sitesinde yok..fiyat yanlış mı yazıldı acaba??..bi sorun olduğu kesin....

Fiyat doğru.Sadece satılan ürünler teşhir ürünleriydi.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.