Şimdi Ara

Türkiye de İlk GTX Titan SLI Kullanıcı İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
12.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam hayırlı uğurlu olsun,ilk kimden gelecek filan dediler SLI ile çıkıp geldin bir anda karşımıza Değerlerin bazıları düşük,bazıları yüksek çıkmış ama sanırım bunlar optimizasyon sorunları nedeniyle oluşan şeyler.Birde kartların derecesi dikkatimi çekti,idle iken kaç derece Titan ?
  • Crysis 3 testi gerçek mi arkadaş ? Test sonuçları düşük gibi geldi ama hadi bakalım hayırlısı ? Titan sli ile full ayarlarda 30 fps veren bir oyun bu Crysis. Gerçi 1600p. OC durumları var mı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

Crysis 3 testi gerçek mi arkadaş ? Test sonuçları düşük gibi geldi ama hadi bakalım hayırlısı ? Titan sli ile full ayarlarda 30 fps veren bir oyun bu Crysis. Gerçi 1600p. OC durumları var mı hocam ?

kart zaten 80 derecede çalışıyor nesine oc yapacaksın ki? sırf bu yüzden almadım yoksa ilk alan ben olurdum, özel tasarım modelleri bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Crysis 3 testi gerçek mi arkadaş ? Test sonuçları düşük gibi geldi ama hadi bakalım hayırlısı ? Titan sli ile full ayarlarda 30 fps veren bir oyun bu Crysis. Gerçi 1600p. OC durumları var mı hocam ?

kart zaten 80 derecede çalışıyor nesine oc yapacaksın ki? sırf bu yüzden almadım yoksa ilk alan ben olurdum, özel tasarım modelleri bekliyorum.

Doğru sen OC yapamayacağın karta para vermezdin değil mi unutmuşum :) Bu arada 80 derece nedir ya Ama 800 de düşük değil mi böyle fantastik bir kart için. ?

• quote:

1600p nerdeyse 1080e göre yarıya indiriyor abi, tabi 8x msaa işi bitiriyor 3.3-3.5GB gpu memory kullanımı var 4x e çekince 40-50 civarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

ondan ne suphe..hocam senın tek yapmayacagın sey defult sogutma kart almak.
  • bu kartlara dünya parası veriliyor bir bakıyorsun minimum fps 30. yazık yaa, 2400 tl bir karta. Ben olsam tek gtx 690 her işime yeter. Gerçi 3D için firepro lazım ama onu da türkiyede göremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanibal187

quote:

1600p nerdeyse 1080e göre yarıya indiriyor abi, tabi 8x msaa işi bitiriyor 3.3-3.5GB gpu memory kullanımı var 4x e çekince 40-50 civarında

Gereksiz bazı ayarları var oyunun biliyorsunuz sanırım. 1-2 ufak ayarlama ile fps tavan yapar sanırım karta yakışacak şekilde ve 1600p ide unutmamak lazım ki bu kartı alıyorsan bu çözünürlükte kullanacaksın

• o kartlara 60 hz monıtor yakısmamıs..aslında sende haklısın..hem 2560 lı cozunurlukte monıtor olup hemde 144 hz olup uzerıne 2 ms tepkıme suresı olan ıps panele sahıp monıtor yokkı

off bee agzım sulandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 6 Mart 2013; 0:49:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Nimbus

5770'le gelmiş buralara Sen ne zaman alıyorsun titanı

Evga'yı bekliyorum ben.

Ek olarak;
     Türkiye de İlk GTX Titan SLI Kullanıcı İncelemesi

Türkiye de İlk GTX Titan SLI Kullanıcı İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 6 Mart 2013; 1:05:35 >

• dar boğaz'cı kardeşlerim nerede benim ya kapak mı oldu ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

dar boğaz'cı kardeşlerim nerede benim ya kapak mı oldu ne.

Darboğaz yapacak bileşen göremiyorum ben?
  • Aga bu crysis 3 nedir?
    2 tane titan'ı bile 80 derecenin üstüne çıkartıyor ne optimizasyon özürlü oyunmuş.
    Alma niyetim vardı da bırakalım kalsın.

---------------------

İncelemeyi yapan arkadaşa teşekkür ediyorum devamını da bekliyorum
  • Herkese teşekkür ederim arkadaşlar ayrı ayrı cevap atamadığım için kusura bakmayın testlerle uzun süre cebelleştim windows patladı :D format attıktan sonra yeni, istek testleri vakit yettiğinde koyarım (battlefield 3 aklımda). Donanım sitelerin iyice mobil tarafa yönelmesi asıl donanımcıları öksüz bıraktı keşke donanımhaber detaylı bir haber yapsaydı sonuçta gtx titan çoğu kişininde söylediği gibi gpu tarihinde seri dışı gelen tek kart arkadaşlar. Yazıyı sonlandırırken sonuna kadar oem diyorum ve donanımhaber editörlerinin bilgisayar donanımına daha fazla önem vermesi dileğiyle

• slı sonuçları neden bu kadar düşük anlam veremedim..
  • test sonuçları kötü değil, rezalet. Balon teknolojiye faiş fiyat çekip yediriyorlar gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 6 Mart 2013; 1:19:58 >
  • İyi oyunlar hayırlı işler
  • ulan şöyle sağlam bi bilgisayarımız olmadı ki
    Ne diyelim hayırlı olsun
  • ciddi ciddi baya kotu geldi bana sli sonuclari.bence bu sonuclara tek titan bile yakismiyor.acaba sitelerdeki sonuclar balonmu sonucunu ortaya cikariyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci darboğazına takılıyor FPS oranı.pci-2.0 da neden test yapıldı bilmiyorum ama veri bant genişliği 4-5 gb lık ek ( pci 3 ile pci 2 arasındaki veri akışı farkı) veri yoğunluk transferi zaten güçlü olan gpunun darboğaz yapmasını daha da kolaylaştırmış.

Görünen o ki i7 3930K ve altı işlemciler Titan SLI için uygun bir işlemci değil tam performans alınmak isteniyorsa.Bu da test yapılmasa bile AMD FX 8*** serisi içinde geçerli.

Ancak Crytek hala intel işlemciler için HT özelliğine yama çıkarmadıysa AMD FX 8*** serisi FPS anlamında biraz daha iyi sonuç verecektir Titan SLI ile.GTA da gpu load ın %60 ı geçmemesi oyundan kaynaklı bir sorun diye düşünüyorum.CPU 'nun %19 larda kalması ve ekran kartı raminin %74 ünün doldurulması bu savımı güçlendiriyor.

Titan almak isteyenlere tavsiyem elinizde 3930k veya fx 8*** gibi bir işlemciniz yok ise boşuna masraf etmeyin.Özellikle gtx 5*** veya 6** serisini kullanıyorsanız ya da hd 6*** veya 7*** serisini kullanıyorsanız.Aldığınıza şu anda fiyatı ile değmeyecek bir kart.Performans olarak değil size ekstra çok fazla şey sunamayacağı için Vram dışında.

Testi ayrıntılı bir şekilde yapan ve paylaşan arkadaşa teşekkür ederim,hayırlı olsun kartlarınız.

Bu arada nocturna nın soğutucusunu kullandığınız gözümden kaçmadı gerçekten çok iyi bir seçim o işlemci için şu anda dünya üzerindeki en iyi fanlı nikel kaplama alüminyum yapraklı

soğutuculardan bir tanesi.Tahminimce bütün bu testlerde 40-50 dereceyi geçmemiştir işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 6 Mart 2013; 1:43:26 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.