Şimdi Ara

Türkiye’de McLaren ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://m.youtube.com/channel/UCgJRL30YS6XFxq9Ga8W2J3A

su kanaldakiler avusturalyada yasiyor japonyadan araba getirceklerdi sinirdan gecmediydi arabayi parcalayip gecirdiler birlestirdiler sonra avusturaltada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için herkese teşekkür ederim. Son iki sorum daha olacak. Bu arabanın Amerika fiyatı 300.000 dolar ingiltere fiyatı 218.000 pound mesela bu arabayı galeri ile anlaşıp getirtmek istesek tahminen son rakamlar kaça ulaşır ? Bir de bu arabanın bakımını burda kim yapıyor? Servis için nereye götürülüyorlar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcan_190700

Yorumlarınız için herkese teşekkür ederim. Son iki sorum daha olacak. Bu arabanın Amerika fiyatı 300.000 dolar ingiltere fiyatı 218.000 pound mesela bu arabayı galeri ile anlaşıp getirtmek istesek tahminen son rakamlar kaça ulaşır ? Bir de bu arabanın bakımını burda kim yapıyor? Servis için nereye götürülüyorlar ?

650.000 pounda falan alırsın benim tahminim. Burada bu tarz arabalarla ilgilenen birini bulup sanayide bakımını yaptıracaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: mertcan_190700

Yorumlarınız için herkese teşekkür ederim. Son iki sorum daha olacak. Bu arabanın Amerika fiyatı 300.000 dolar ingiltere fiyatı 218.000 pound mesela bu arabayı galeri ile anlaşıp getirtmek istesek tahminen son rakamlar kaça ulaşır ? Bir de bu arabanın bakımını burda kim yapıyor? Servis için nereye götürülüyorlar ?

650.000 pounda falan alırsın benim tahminim. Burada bu tarz arabalarla ilgilenen birini bulup sanayide bakımını yaptıracaksın.

Teşekkürler düşündüğümden fazlaymış gerçekten 3.3 milyon lira iyi fiyat. Amerikadan getirtmekle belki daha ucuza patlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

bizim sitede komşulardan birisi almış siyah renkli otoparkta gördüm bir kaç kez.

Araç TR plaka idi demekki getirilebiliyormuş

Bu insanlar bu kadar para varken sitede mi oturuyor. Ne kadar lüks olursa olsun. Bana baya saçma geliyor.

hocam site dediğime bakmayın İstanbul Anadolu yakasının en iyi residance dairelerinden birinde oturuyor sahibi

herkez villa tarzı evlerden hoşlanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 24 Aralık 2017; 23:29:17 >
  • lüks oto satan markalaşmış galerilerden birisiyle anlaşırsın. Kısa sürede Uçak kargoyla adresine teslim ederler istediğin arabayı. Bu şekilde çalışan bir çok galeri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

amerika plakalı mustang gördükten sonra çok şaşırmadım mclarene. armada da görmüştüm şaşırmıştım baya. gemidemi geldi uçaklamı geldi kaç paraya getir nasıl izin aldı aklımı kurcalamıştı.

Hocam ben de Amerikan plakalı bir SUV görmüştüm, ben fotoğrafı çekene kadar uzaklaştı ama net olmasa da çekebildim.
    Plaka New York muydu neydi öyle bir yerin plakasıydı. İçindeki kişilerde de bayağı bir Amerikan havası vardı.
     Türkiye’de McLaren ?

• 720s gerçekten güzel bir araba ama 3 milyon verilir mi tartışılır hatta 3.5... 2 milyon olsa yine çok büyük bir rakam ama kesinlikle çok daha güzel olurdu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.