marsa basmak 5ytl ara gazi 7ytl dip gaz 10ytl den baslayan fiyatlar ile
Bu Yollara Yakışır mı O Araç BEa...
Chino hocam bliyor kimin oldugunuda prensip gereği söyleyemez kanımca. Bu araç Kadıköyde olsa gerek ?
@chino bunun araç kodu kaç.ben bulamadım.söyle de bir fiyat vereyim.
quote:
Orjinalden alıntı: SeKSandDoRT
paranın a**** bunlar koyuyor işte ... servet düşmanı değilim yanlış anlaşılmasın liberalim, fakat bu kadarı da fazla ...
neden fazla olsun paranın turşunumu kurucaklar ne güzel işte adam hem kendi zevkine zevk katıyor hemde devlete inanılmaz vergiler veriyor
Her şeyin hastası var arkadaş!
quote:
Orjinalden alıntı: SeKSandDoRT
paranın a**** bunlar koyuyor işte ... servet düşmanı değilim yanlış anlaşılmasın liberalim, fakat bu kadarı da fazla ...
boşwer hocam bak yukarıda birisi demiş zenginin malı senin benim çenemi yorar ancak..
oda slr`ına biner keyiif yapar biz ancak bakarız
yusuf kardeşim biliyor işi...
müşteri bilgileri şirketce saklıdır... biri bu yakaay kayıtlı biri karşı yakaya..
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
Chino hocam bliyor kimin oldugunuda prensip gereği söyleyemez kanımca. Bu araç Kadıköyde olsa gerek ?
ya bişiy sorcam bu slr nin teknik verilerini beygir tork hacim falan yazarsaanız çok sevincem hayır alıyım diyom bizim pedere bi tane benim enzoyu vercektim kabul etmedide
5.5 litre V8 AMG tork=780NM/3250rpm nominal güç=626PS 0/100=3,8sn 0/200=10,6sn son hız=334km/s baş ucumda posteri var her gün yatıp kalkıp ona bakıyom. ezberledim artık
bu ne ya çok pahalı ,ayrıca 0/100=3,8sn miş ben bunla gaza bastığım anda kaza yaparım,900.000euro verip gebermeye de hiç gerek yok
fxx videosunu gördükten sonra slr olmasına hiç şaşırmadım.
Olr mu abi gebermek var gebermek var ,Anadolla 80 le çarpıp ölmek maclerenle 250 km ile çarpıp ölmek var ,Bunlar komplikedir
quote:
Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino
bu ne ya çok pahalı ,ayrıca 0/100=3,8sn miş ben bunla gaza bastığım anda kaza yaparım,900.000euro verip gebermeye de hiç gerek yok
sahibini geçtim, bari plakaları öğrenelim
quote:
Orjinalden alıntı: Chino
yusuf kardeşim biliyor işi...
müşteri bilgileri şirketce saklıdır... biri bu yakaay kayıtlı biri karşı yakaya..
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
Hey yavrum hey. Kız gibi maşaallah..
Para var huzur var arkadaş..
nerede bu para
quote:
Orjinalden alıntı: FaBeRgE
quote:
Orjinalden alıntı: mussa
quote:
Orjinalden alıntı: aTTra
KM'de ne kadar yakıyomuş?
çeyrek depo
marsa basmak 5ytl ara gazi 7ytl dip gaz 10ytl den baslayan fiyatlar ile
vıyyyyy ki ne vıyyyyyy
85 milyar kasko adam mı öldürdünn be adam, vallahi para var huzur var...