Şimdi Ara

Türkiye'de Motorsporları Fotoğraf Albümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nihayet uzun zamandır planladığım bu keyifli projeyi hayata geçirerek sizlerle paylaşma fırsatını yakaladım.

Çok küçük yaşlarda halamın hediye ettiği fotoğraf makinasıyla başlayan heyecanlı serüvenim beni bugünlere kadar peşinden sürükledi. Bir gün yarışçı, bir gün basınla ilişkilerci, bir gün etap sorumlusu ve çok uzun bir süre profesyonel motorsporları fotoğrafçısı olarak motorsporlarının pek çok branşında yer aldım. Bu dönem süresince çok değerli dostlar kazandım. Kavurucu güneş, sağanak yağış, fırtına ve kar demeden her hava koşulunda mümkün olan en iyi kareleri yakalamaya çalıştım. Tahmin edersiniz ki yıllar içerisinde arşivimde binlerce fotoğraf birikti.

Türkiye'de Motorsporları fotoğraf albümünü hazırlarken içerisinde yer alacak fotoğrafları ülkemizdeki zengin motorsporları yelpazesini yansıtabilecek olanlardan seçmeye özen gösterdim. Önceliğim kazananlara odaklanmaktan ziyade enerjisi yüksek olan, heyecan uyandıran fotoğrafları sizlere sunmaktı. Bu albüm bir taraftanda motorsporları tarihimizin 7-8 yıllık bir döneminin özeti ve hatta bir nevi hatıra arşivi olmak gibi bir misyon üstlendi.

Motorsporları Tehlikelidir! Evet, maalesef keyifli olduğu kadar tehlikeli bir işti yaptığımız. İzmir'de bir yarış esnasında hayatını kaybeden başarılı fotoğrafçı, sevgili dostum Ömer Koçtiğit'i de bu vesile ile bir kez daha anmak istiyorum.

E-Albüm olarak planladığım ve 100 kare fotoğraftan oluşan albümü www.turkiyedemotorsporlari.com adresinden pdf olarak indirebilirsiniz.

Ve söz bitti, artık fotoğraflar konuşacak...

Mehmet Erel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi votex -- 7 Ocak 2014; 12:28:15 >

• Bu arada çok uğraştım ama fotoğraf ekleyemiyorum. Adminler sorunu çözer çözmez fotoğrafları buradan paylaşacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: votex

Bu arada çok uğraştım ama fotoğraf ekleyemiyorum. Adminler sorunu çözer çözmez fotoğrafları buradan paylaşacağım...

Fotoğraf Ekleme
  • Teşekkürler, ekledim...
  • Süper , ben cok beğendim
  • Bu fotoğraf güzel.

• hepsi birbirinden harika başarılarının devamını dilerim !
  • Mehmet Bey,
    Tek kelimeyle "İşi biliyorsunuz"
    Aksiyon çekimlerinde çok başarılı ve çekilmesi gerektiği gibi çekiyorsunuz. Yapıcı eleştrilerin faydasını bildiğim için bir şeyler aradım ama itiraf edeyimki söylenecek bir şey bulamadım. Başlıktaki yazınızda yazdığınız gibi - Fotoğraflar konuşsun ve konuşuyorlarda.
    Bu çekimlerinizi kesinlikle yurtdışı motorsporları forumlarına da yüklemenizi tavsiye ederim. Bu alan belliki hoşunuza gidiyor ve çekimler için tebrik ederim gerçekten.
    Sevgilerimle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. fotoğraf tam anlamıyla EF-SA-NE
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim...
  • 4 ve 6'yı beğendim.. Diğerleride iyi ama 4 ve 6'yı daha fazla beğendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Fotoğraf çok hoşuma gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayfa açılmıyor...
  • İlk 3 foto çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 3 foto ''müthiş'' hele 2nci
  • gerçekten harikasın tebrikler 1. fotoğraf nedir öyle harika çekmişssin telefonda duvar kağıdı olarak kullanacağımm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.