Şimdi Ara

TÜRKİYE'DE NEW 3DS XL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • !!arkadaşlar öncelikle selam ben istanbulda oturuyorum ve new 3ds xl ile baya yakından ilgileniyorum istanbulda nerden bulabilirim birisi söylesin lütfen!!

• bir şey daha ekliyeyim 3 oyunum var 2si ing den aldım birisi de türkiyeden aldım ntsc mi almalıyım pal mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biboley

bir şey daha ekliyeyim 3 oyunum var 2si ing den aldım birisi de türkiyeden aldım ntsc mi almalıyım pal mı?

Kullandığın cihaza ve oyuna göre değişir hocam. Pal-Avrupa,NTSC-U Amerika ve NTSC-J Japonya dan alınma olduğunu gösterir. Birbiriyle uyuşması lazım yani ama hackleyeceğim dersen...
    gba.temp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır ayarında cihaz ve sky3ds kart beraber 1000 tl karşılığında satıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya şimdi ben region free alsam bu 3 oyunuda rahat çalıştırır mı?
  • biboley kullanıcısına yanıt
    region free 3ds mi var da?
  • bilmiyorum sadece daha önce duyduydum neyse ama yinede bu 3 oyunu çalıştırıcak makina lazım 2isini ingiltereden aldım 1 ini istanbuldan aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uk den aldıkların pal istanbuldan aldığını bilemeyiz burdan, kutusuna bak ntsc mi yazıyo pal mı yazıyo,muhtemelen paldır ama bi bak hine de o da palsa pal 3ds alacaksın
  • hepsi pal için çıktı çok teşekkür ederim fakat korktuğum bir şey var ebay vb sitelerden (yabancı sitelerden) alıcağım 3ds xl umarım havalimanında takılmaz makılmaz
  • biboley kullanıcısına yanıt
    havalimanı? gümrük demek istediğini varsayıyorum;75 euro üstü her şey için gümrük vergisi ödersin [eu ülkeleri için %18-dünyanın geri kalanı için %20(bu hesaplarda kargo ücretinin bi etkisi yok ürünün ücretinin %si kadar ödersin)] amazondan alırsan onlar son hesap yerinde onu da dahil edip toplam bi ücret alırlar ve sen gümrükle muhatap olmadan geçer.ebay veya bunu yapmayan başka bi yerden alırsan sana bilgilendirme gelir gümrük ofisine gidip vergiyi ödeyip ürününü alırsın.
  • aynen gümrük demek istemiştim o an aklıma gelmediydi valla bugün seni allah mı gönderdi bilmiyorum çok teşekkür ediyorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.