Şimdi Ara

TÜRKİYE'DE S15 VAR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
11.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen silvia s15 ten bahsediyorum . olabilir yazanlar kesin bişey söylesin ama dediğim gibi s14ler önden s15e çevriliyo karıştırmadan net cevap verin

S15 değil S14A ya çevriliyor S14 ler. S15 lerin arkası farklı.

haklısın s14a ya çevriliyo ama nissan servisinde s15e de çok kolay çevrilebiliyo zaten çok ta fark yok ince detaylar haricinde bende önden dedim arkası bitiriyo aracın beni zaten araba dediğin hatlarıyla s15 olmalı yada r34

Malesef bizim memlekete bahsettiğin tip araçlar gelmiyor, bizde anca fındık motor var.

valla haklısın hocam , aslında gelmiş olsa beklenileni bulur mu bulmaz mı tartışılır ama satcağı kesin , 2 el.de altından daha değerli yatırım olurdu

Bu tip araçlar zatenn çok satan araçlar değil özel araçlar. Şimdi paralel ithalat la özel araçlar getiriliyor TR ye ama 90 lı yıllarda pek mümkün olmamış sanırım.

ülke zaten geriden geliyo çok normal şu paralel ithalat tam nedir araştırayım bi ama öyle bi düşüncesi olan biri için bile heves eziyete dönüşür astarı yüzünden pahalı çıkar diye tahmin ediyorum , bu arada beyaz bi s15 varmış doğukan mançonun resimlerini karıştırırken gördüm

Paralel ithalat şu, mesela bu gün Nissan GTR almak istiyorsun diyelim. Nissan bayisine gidip alamıyorsun çünkü yok. Yurt dışından özel sipariş üzerine getiren galerilerden almak zorundasın. Sonra Nissan servisine götürürsün garanti yok, onu geçtim araçtan anlayan usta yok :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen silvia s15 ten bahsediyorum . olabilir yazanlar kesin bişey söylesin ama dediğim gibi s14ler önden s15e çevriliyo karıştırmadan net cevap verin

S15 değil S14A ya çevriliyor S14 ler. S15 lerin arkası farklı.

haklısın s14a ya çevriliyo ama nissan servisinde s15e de çok kolay çevrilebiliyo zaten çok ta fark yok ince detaylar haricinde bende önden dedim arkası bitiriyo aracın beni zaten araba dediğin hatlarıyla s15 olmalı yada r34

Malesef bizim memlekete bahsettiğin tip araçlar gelmiyor, bizde anca fındık motor var.

valla haklısın hocam , aslında gelmiş olsa beklenileni bulur mu bulmaz mı tartışılır ama satcağı kesin , 2 el.de altından daha değerli yatırım olurdu

Bu tip araçlar zatenn çok satan araçlar değil özel araçlar. Şimdi paralel ithalat la özel araçlar getiriliyor TR ye ama 90 lı yıllarda pek mümkün olmamış sanırım.

ülke zaten geriden geliyo çok normal şu paralel ithalat tam nedir araştırayım bi ama öyle bi düşüncesi olan biri için bile heves eziyete dönüşür astarı yüzünden pahalı çıkar diye tahmin ediyorum , bu arada beyaz bi s15 varmış doğukan mançonun resimlerini karıştırırken gördüm

Paralel ithalat şu, mesela bu gün Nissan GTR almak istiyorsun diyelim. Nissan bayisine gidip alamıyorsun çünkü yok. Yurt dışından özel sipariş üzerine getiren galerilerden almak zorundasın. Sonra Nissan servisine götürürsün garanti yok, onu geçtim araçtan anlayan usta yok :)

anladım hocam sağalasın bilgi için , gtr ım olsun kimse anlamasın ben çözerdim onu yavaş yavaş yıllar geçtikçe

• bizim milli sorunumuz ''bilmiyorum'' demek.
    abi konuyu baştan sona okudum net bi cevap yok
    hatta sonlara doğru farklı yerlere kaymış
    ulan bilmiyosan bilmiyom de aga niye saptırıyosun

MADEM KONUYLA İLGİLİSİN......
    adam bi soru sormuş biliyosan anlat,
    bilmiyosan bende merak ediyorum de,
    bizden adam olmaz abi ben bu kanıya seneler önce vardım
    GÖRÜŞMEMEK ÜZERE, ÇOK BİLENLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriously -- 15 Nisan 2015; 7:37:44 >
  • Var arkadaşlar,

Doğukan'ın eski Arabasydı drift için kullanıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reepla

Bildiğim kadarıyla s15 ler sol direksiyon üretilmiyor yani türkiye'de yok olsa bile plaka alamaz

Sol direksiyon var hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seriously

quote:

Orijinalden alıntı: M@ritime

Var arkadaşlar,

Doğukan'ın eski Arabasydı drift için kullanıyordu.

ben nerdeyim sen nerdesin booğlum

Öncelikle hitabınız çok yanlış,

Ayrıca cevabım,bu kadar saçma cevabın arasındaki tek gerçek cevap,işi düşen olursa görsün diye yazdım.

• Yok r34 gibi s15 yok

• Mercedes 1000 SEL efsanesi gibi olmuş.  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.