Şimdi Ara

Turkiye de Tek (Digital Drive Kit) Yapılmaz Dediler Yaptık ... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NORWAY

Bende MB C300 CDI 2012 Model arac var bu araca bu kiti nasil baglariz ?

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/584148/016e3fd4-cca8-48de-8cbc-83f18ebaafac.jpg

Yetkili serviste retrofit yapacaksiniz .

Avrupa da daha kolay bu isler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 19 Mart 2014; 1:20:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TESEKURLER SUKRU BEY CEWAP ICIN SERVISLE GORUSUCEM!
  • Selamlar,
    Drive Kit'i C180 FL 2014 araca hiç taktıran oldu mu acaba?
    Gördüğüm kadarıyla Becker Map'a göre daha uygun. Araca sonradan Command taktırmak da pek uygun olmadığından Command'ı direk eledim.
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • Ben de yaklasik 2 hafta sonra gelecek olan audio 20'li a180 aracima taktirmak istiyorum. Guncel fiyat bilgisine sahip olan arkadas var midir?
  • Servislerin bir şeyden haberi yok. Bu cihazı nerede ve ne kadar masrafa edinebiliriz acaba?

• yeni c180 dede kullanilabiliyormu

• _Gamemaster_ kullanıcısına yanıt
    Forumda eski mesajlardan okuduguma gore W204 kasada kullanilabiliyormus ancak drive kit te telefon bağlamadan audio 20 ekranına navi gelmediği icin bana pek uygun gelmedi. Bir de yetkili servis ile gorustum. Bir müşterinin aracına montaj yapmışlar ve sonrasında yazılımı calistiramadiklari icin sokmusler. Yani servis biz yapamıyoruz dedi.
    Eski mesajlarda gulsoy un montaj yaptığını söyleyenler olmuştu diye hatirliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: meceng

Forumda eski mesajlardan okuduguma gore W204 kasada kullanilabiliyormus ancak drive kit te telefon bağlamadan audio 20 ekranına navi gelmediği icin bana pek uygun gelmedi. Bir de yetkili servis ile gorustum. Bir müşterinin aracına montaj yapmışlar ve sonrasında yazılımı calistiramadiklari icin sokmusler. Yani servis biz yapamıyoruz dedi.
    Eski mesajlarda gulsoy un montaj yaptığını söyleyenler olmuştu diye hatirliyorum.

Eski mesajlarda gecen araç Sayın meceng konu sahibinin aracı bu arada evet aracıma Gülsoy da montaj yapıldı ve şuan aktif olarak çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 14 Ocak 2015; 16:50:59 >

• sukru52 S kullanıcısına yanıt
    Selamlar üstadım,
    Şu işi biraz daha açığa kavuşturmak için bir kaç sorum var. Cevap verebilirseniz sevinirim.
    Sizin araç A200 dü diye hatırlıyorum. Şimdi siz A serisi için Gülsoy'da montaj yaptırdınız anladığım kadarıyla.
    Bu durumda Gülsoy C180 için de montaj yapabiliyor mu sormak lazım.
    Ek olarak siz DDK yı kullanırken telefonu da kullanıyorsuz değil mi?
  • Bu audio 20 ne bilmiyorum ama kasım 2012'de alınmış yeni kasa benzinli A 180 amg araç kullanıyorum.
    Araçta sadece kol koyma yerinin altında bir usb portu var.
    Buna drive kit plus for the iphone denen yazılımı yükletmem mümkün mü?
    Yazılımı sadece navigasyon için istiyorum.
    Aracı gülsoy otodan aldım önceki postlarda orada yapıldığı yazılmış.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testdrive -- 1 Şubat 2015; 16:51:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.