Şimdi Ara

Türkiye'de televizyon var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ertanunver

adamlar uyuzluk olsun diye sormuş. elbette biliyor türkiyenin ne olduğunu.

• Hala demokrasi diye zırvalayanlar var.Bu ülkede demokrasi memokrasi diye bişey yok arkadaşım.Hatta demokrasi denilen yalanı kim uydurduysa güzel yedirmiş...
  • Avrupa Birliğine girmeyelim arkadaş.Türkiye girse bile ben girmem bunlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzTonY

Avrupa Birliğine girmeyelim arkadaş.Türkiye girse bile ben girmem bunlara.

Verse girersin ama..
  • Nasıl ki bu ülkenin batısı doğusunu tanımıyor , farklı bir göz ile bakıyorsa avrupa ve abd'de türkiyeyi tanımayıp farklı gözlerla bakıyor
  • görecez yakında. gelip bize yalvaracaklar paşa paşa
  • LİZBON AA - 05.05.2011
    Krizden çıkmak için yardım kabul etmekten başka çaresi kalmayan Portekiz, Uluslararası Para Fonu'ndan (IMF) 3 yıllık programla 78 milyar Euro finansal destek alacak. Portekiz Başbakanı Jose Socrates, Avrupa Birliği ve IMF ile anlaştığını açıkladı.

Yunanistan ve İrlanda'nın ardından para için Avrupa Birliği'nin (AB) kapısını çalan 3. ülke Portekiz oldu. Uzun süre yardım almadan ekonomisini düze çıkaracağını öne süren ülke, sonunda finansal destek alıyor. Portekiz, Avrupa Birliği ve Uluslararası Para Fonu (IMF) ile 3 yıllık programla 78 milyar Euro'luk borç alacak. Kamuoyu, kredi tutarının 80 milyar Euro olmasını bekliyordu. IMF sözcüsü, yaptığı yazılı açıklamada, Portekiz hükümeti ile Avrupa Merkez Bankası (AMB), IMF ve Avrupa Komisyonu arasında küresel ekonomik program üzerinde teknik anlaşmaya varıldığını bildirdi. Portekiz Başbakanı Jose Socrates de AB-IMF ile varılan anlaşmayı televizyondan duyurdu. Avrupa Birliği maliye bakanları, 16 Mayıs'ta düzenleyecekleri zirve sırasında anlaşmayı imzalamayı planlıyor.

Anlaşma kapsamında ülkesinin 3 yıllık programla 78 milyar Euro tutarındaki finansal dış yardım alacağını ifade eden Socrates, hükümetin, AMB, IMF ve Avrupa Komisyonu ile iyi bir anlaşma sağladığını belirtti. Kurtarma kredileri için ödenecek faizi açıklamayan Başbakan, anlaşmanın hükümetin bütçe açığı hedeflerini karşılaması için daha rahat bir nihai tarih sunduğunu vurgulayarak, anlaşma gereğince ülkenin bütçe açığı hedefinin bu yıl için milli gelirin yüzde 5,9'u, gelecek yıl yüzde 4,5'i, 2013'te ise yüzde 3'ü seviyesine çekmek olduğunu kaydetti. Portekiz'in bütçe açığı geçen yıl gayri safi yurtiçi hasılanın (GSYH) yüzde 9,1'i düzeyine ulaşmıştı. Hükümet daha önce ülkenin bütçe açığını bu yıl GSYH'nin yüzde 4,6'sına, gelecek yıl yüzde 3'üne, 2013'te ise yüzde 2'si seviyesine çekmeyi hedefliyordu. Kurtarma programının bugün muhalefet partileri tarafından da onaylanması gerekiyor.

Anlaşmanın kamu sektöründe daha fazla işten çıkarma ya da kamu çalışanlarının 13'üncü ve 14'üncü ay maaşlarının kesilmesi gibi önlemleri içermediğinin altını çizen Jose Socrates, asgari ücrette bir indirim ya da sosyal güvenlik sisteminde özelleştirme öngörülmediğini vurguladı.

Yüzde 4,65'le borçlandı

Portekiz'in 3 ay vadeli Hazine bonosu ihalesinde faiz oranı yüzde 4,65'e yükseldi. Portekiz Borçlanma Ajansı'nın (IGCP) açıklamasına göre, Portekiz, dün düzenlenen Hazine bonosu ihalesinde 1,12 milyar Euro borçlandı. İhalede, faiz oranı yüzde 4,652'ye yükseldi. Portekiz'in 20 Nisan'da düzenlediği 3 ay vadeli Hazine bonosu ihalesinde faiz oranı yüzde 4,046 düzeyinde bulunuyordu. Bugün düzenlenen ihalede, talep karşılama oranı ise 1,9 kat fazla oldu. 10 yıl vadeli tahvil ihalesinde faiz oranı yüzde 9,34'e kadar yükselmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

görecez yakında. gelip bize yalvaracaklar paşa paşa

bro sen ölmedin mi ya, o kadar banlandım gittim geldim hala trollük yapıyon
  • Adamlar dalga geçmiş, Avrupa'ya cahil diyen var. Elbette onlarında önyargılısı, cahili, Türk düşmanı, bizi medyaya haber olan diğer geri kalmış devletlerden sanan var ama Avusturyalı vekil diyor dikkatinizi çektiyse. Sokaktaki adam çıkıp da sormuyor bu soruları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Adamlar dalga geçmiş, Avrupa'ya cahil diyen var. Elbette onlarında önyargılısı, cahili, Türk düşmanı, bizi medyaya haber olan diğer geri kalmış devletlerden sanan var ama Avusturyalı vekil diyor dikkatinizi çektiyse. Sokaktaki adam çıkıp da sormuyor bu soruları...

Dile getireceğimi belirtmişsiniz, vatandaş sorsa ezme gibi yada kendi cahillgi derim ama vekiller bunu soruyor ise demek ki durum daha kötü..
    Eskiden bu adamlar bizim ayagimiza gelirdi ve Atatürk masadan kalkmayınca onlarda kalkmaz idi.. Saygısızlık ederiz düşüncesi ile, ama gel gör ki şimdi alay geciyorlar..
  • Bluepower
    Nightmare_2
    ahmetoz85
    Sayın arkadaşlarım,ben ülkemizde demokrasinin,hoşgörünün insan haklarının süper olduğunu iddia etmiyorum ki bu konuda eleştirilecek çok durumumuz var,örnekler de var.
    Yalnız bizi eleştirecek merciler Fransa,İngiltere,Belçika,Amerika değil.
    Amerikada elektirikli sandalye ile idam edilmiş ve daha sonra yanlış kişinin cezalandırıldığına dair birçok örnek var.Yaşam hakkı diye bir düşünceleri yok,son örnek de kendilerince terörist olan Ladin.Adı bile USAme adamın,kendi kahramanları ve kendi maceraları.Oysa bizim ülkemizde özgürlük palavraları altında binlerce canı acıtmış ve son vermiş olan kişi ve kişilerin ev hapsinde tutulması gerektiğini bize dikta etme peşindeler.
    Kabul etmezsek özgürlük olmuyor onlara göre ülkemizde.

Bakın yukarda yazımda bir örnek verdim,daha dün Franda parlemantosunda Ermeni Soykırımı Yasası reddedildi ama gündeme gelmeye devam edecek,yani bize santaj yapmaya devam edecekler.Nedir bu yasa:Türkler Ermenilere soykırım yapmadı diyen ceza yiyecek.Bu mu demokrasinin beşiği Fransanın demokrasisi,insan ben ermeni soykırımına inanmıyorum diyemeyecek.Bu mu bizden iyi demokrasi.Oysa bizim ülkemizde insanlar Türkler Ermenilere soykırım yaptı diyenler rahat rahat dolaşabiliyor.Hiç bir yasak yok.Terörist başları için sloganlar atılıyor,devletimiz kardeşlik bozulmasın,provokatörler kazançlı çıkmasın diye karşı koymuyor.

Evet,insan haklarına aykırı örnekler çok ülkemizde ama asla Fransa ve diğer post modern kendini beğenmişlerde bizden daha iyi değil.Ha eğer özgürlüğü çıplaklık ve nikahsız cinsel ilişkiler bazında ele alıyorsanız,evet bu ülkelerde bu konuda sonuna kadar özgürlük var.Biz onlarla bu konuda yarışamayız.

Basın özgürlüğüne değinen arkadaşlar da olacaktır,amerikada ve ingiltere de sık sık bir sürü site yasaklanıyor.İngilterede kraliyeti eleştirebilirsin belki ama kraliyet hakkında delil ve belgeler ortaya koyanlar ve bu iddialarında gerçekleri kanıtlayabilenler aniden engelleniyor hatta ortadan kaldırılıyor.

Herkesin,sizlerin araştırmacı yönlerine,okuma alışkanlıklarına saygım var,ben de ortaokul 2 de roman okumayı bırakmış o yıllardan beri okumayı araştırmayı öğrenmeyi,her türlü metaryeli ele alarak araştırmayı,analiz etmeyi seven biriyim.Bu bir hobi değil,zaman zaman işim zaman zaman da görevim.

Avrupa İnsan Hakları dediğin yer,Birleşmiş Milletler dediğin yer çok da insan için çalışan yerler değil.Filistinde ölenler,öldürülenler,Amerikada katledilen kabileler kızılderililer,afrikada özellikle İngiltere-Fransa-İtalya hatta Hollanda tarafından katledilen ve katledilmeye devam edilenler insan değil de hayvan mı?Şimdi hayvan mı dedim bu sefer de balık yemeyi,tavuklu hamburger yemeyi en kaliteli deri ayakkabu giymeyi seven " Hayvan Severler " bana çok kızacak,neden hayvanları insanlardan küçük görüyorsun diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Onların gözünde Tipik barbar Islami terör ülkesi potansiyelindeyiz.

birde onları eleştirin onların gibi sokak başlarında çeteler yok gençler var bu gözlen bakarsanda onların imajları bizim için btmtr
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.