Ben çok eğlendim, en çok güldüğüm, gülümsediğim bölüm olmuş, elinize emeğinize sağlık.
Enis beyle birlikte gerçekten çok güzel bir program oldu umarım kalıcı olur bu ikili
Buyuk firmaların dostca rekabi konusunda bir gazete reklami vardi. Mercedes firmasi kocaman sayfaya reklam verip reklama da"80 yillik rekabet icin tesekkurler. Siz gelmeden onceki 20 yil cok sikiciydi" yazip kocaman bmw logosu ve altina buyuk harflerle almanca 'kaliteli otomobil' yazisi koymuslardi. Buyuk jest diye dusunuyorum bunu.
Tek Sorun Temiz Hava Değilki Dolu Sorun Var
Whopper'ın Mc karşılığı Quarter Pounder'dır (QP), Big Mac değildir. İki sebebi bar, birincisi, Big Mac'te kullanılan et 100% sığır eti değil (tadı ve rengi kötü oluyor). İkincisi ise, Big Mac tarzında hamburger BK'de Big King'dir eğer ismini yanlış hatırlamıyorsam. Fakat Big King'in eti Whopper'da kullanılan kaliteli 100% sığır (dana) etidir.
Bu bakımdan ve diğer Steakhouse gibi menülerde Whopper'dakinden bile daha özel etlerin kullanılmasından dolayı, Burger King her zaman McDonald's'tan iyidir.