Şimdi Ara

Türkiye’de Tesla satışları dibi gördü, TOGG 400’e katladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye'deki mevcut yönetim ekibi, operasyonve satış stratejisini sürdürürse her markanın gerisinde kalmayı hakedecek bir marka tesla (T'yi büyük yazmadım zira bu hassasiyeti haketmiyor). 20 gün önce sana tüm demesini yapmış, gereksiz yere 20 gün önceden trafik sigortası ödemiş olanlara karşı menfaati karşılığında ödeme ertelemiş, geç sipariş vermiş olanlara ayrıcalık tanımayı sürdürdürdüğü için kendisine bir sempati duyacak müşteri kitlesini yaratamayan marka olarak anılacak

• Bir habere bakıcan, birde yapana :Dasdfg

• Haber çok karışık yazılmış, geçen yıl rekor kırdı ama Mayıs'ta dibi gördü, sonra 2024'te şu kadar sattı. Yanlışım varsa düzeltin.

• tog mu????????made in china

• bir gerçeği kabullenmek neden bu kadar zor geliyor? ciks tayfası dışında halkın geneli togg'a daha yakın. bir arkadaşım togg'a ilk çıktığında yazıldı, çıksaydı alacaktı. tesla falan hiç başvurmadı, çıkmayınca benzinli başka bişey aldı. halkın geneli togg'a daha yakın. içine bindim. tesla bir elektrikli araç olarak daha ileri, bu kesin. sonuçta bu işin öncüsü. ama togg'un iç-dış genel kalitesi tesla'dan iyi.

• Togg euroncap çarpışma testine girsin, +90 puan alsın; sonra da arabaya doğru düzgün bir ısı pompası koysun. Fiyatı aynı kalırsa hemen sipariş ederim. O zamana kadar diğer markalarla devam...Yerli üretime her zaman destek vermeye çalışıyorum, ama kişisel olarak şu an benim isterlerime uygun değil. Togg insallah daha iyi yerlere gelir de alırız.

Geçmişte Opel ve VW kullandım, al birini vur ötekine. Opel turkiye rezalet zaten, VW servisi pahalı ve onarımda çok kötülerdi. Ama bunlar bana denk gelen olaylar, illaki memnun olan da vardır.

Teslaya bayilanlar da var kötüleyenler de, hiç bir marka herkesi memnun edemez zaten, memnun değilsen almazsın. Ben bir daha VW ve Opel tercih etmem mesela. Ama maddi hususlardan ve alternatifsizlikten dolayı insanlar mecbur kalıyor.

Tesla tercih etmemin sebepleri şunlar:

+ Bakım gerektirmiyor (elektrlikli de olsa tüm diğer markalar yıllık bakımı zorunlu tutuyor ve hiç birşey yapmasalar da baya yüksek paralar talep ediyorlar)

+ Tesla servis guide internette olarak yayınlanıyor. Rutin işlemler ve dahası tüm detaylarıyla websitesinden paylaşıyor. Hiç bir şirket bunu yapmıyor.

+ Euroncapte en yüksek puanı almış araçlardan biri.(97 puan)

+ En düşük motorlu aracında bile 217km hız limiti var. Diğer markalarda bu 160, 180 civarı.

+ Telefondan yönetim. Togg ve MGde de var ama bence onlar kıyas değil.

+ Avrupa'da en çok satan araba.

Tesla bence mevcut otomobil devlerinin tekerine çomak sokan bir şirket ve olmasaydı piyasa çok daha ..oktan bir noktada olurdu (kalite anlaminda). Hala bu şirketler dandik bir ön kamerayı araçlara koymaktan eriniyorlar. Bomboş araçlar yapıp millete kakaliyor sonra da servislerde yolmaya devam ediyorlar. Bence Teslayi eleştirmeden önce dönüp bir de diğerlerine bakmak lazim. Bakın Çinliler gümbür gümbür geliyorlar, neden peki? Çünkü bu global otomobil şirketleri piyasayı yükseltip durdu, artık anlamsız fiyatlara çıktı araçlar. Tesla ve Çinliler rekabeti canlandirinca Global firmalar tutuştu tabi, ek vergiler geldi hemen. Umarım bu firmalar da akıllarını başlarına toplarlar da biz de verdigimiz paraların karşılığını alırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kartalaraz kullanıcısına yanıt

Vay ülkenin haline mi? Yoksa halk hakettigi arabalara hakettigi gibi ulaşabilecegi için mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye’de Tesla satışları dibi gördü, TOGG 400’e katladı 

Türkiye’de Tesla satışları dibi gördü, TOGG 400’e katladı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.