Şimdi Ara

Türkiye'de Uçak Mühendisliği Ölü Meslek mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
20.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir arkadaşım uzay mühendisliği istiyor.Söylediğine göre geçenlerde İtü Uzay mezunu bi eleman nasaya girmiş ne kadar doğru bilemiyorum.Ayrıca şöylede bir şey buldum:
    http://www.elektrikport.com/universite/en-****-astronot-ituden-roportaj/11439#ad-image-0
  • Burada sana verilen cevapların tümü liseliler tarafından veriliyor veya mezun , farketmez işten anlamayan kişiler

İşi bilen birine sor buraya bakıp bir şeyler kurma kafanda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım senin sıkıntılarınmı var? ben ilk cevabıma karşılık '' hayatını biliyorum diye bir şey mi dedim '' cümlesini kurdum. burada boş yapacağına otur araştır.
    evet hala gözümde asosyalsiniz, çünkü senin sosyallik anlayışın oyun oynamaktan ibaret. hadi yine iyisin normalde senin gibi insanlara cevap vermem ama sana 2 mesaj birden
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportmen_

arkadaşım senin sıkıntılarınmı var? ben ilk cevabıma karşılık '' hayatını biliyorum diye bir şey mi dedim '' cümlesini kurdum. burada boş yapacağına otur araştır.
    evet hala gözümde asosyalsiniz, çünkü senin sosyallik anlayışın oyun oynamaktan ibaret. hadi yine iyisin normalde senin gibi insanlara cevap vermem ama sana 2 mesaj birden

İnsanlara, ''adamın hayatından bi habersiniz'' diyebilmen için adamın hayatından haberdar olman gerekir tamam mı önce bunu kavramaya çalış aksi takdirde adamın hayatından haberdar değilsen bizim bi haber olduğumuz sonucuna varman saçmaladığının göstergesidir. Sıkıntılı olanın kim olduğu da ortaya çıkıyor böylelikle.
    Ben orada ne yaparsak yapalım asosyal lafının söylenmesini kastetmiştim ama sen sıkıntılı biri olduğun için oyun oynamak sosyalliktir sonucuna vardın. Tanımadan etmeden şu sanal ortamda insanlara sosyal, asosyal vs. diyebilmen ayrı bir güzel zaten.
    Daha da cevap verme zaten gram mantık içermeyen saçma saçma şeyler yazıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3722845E6 -- 15 Mayıs 2016; 22:19:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sportmen_

ben hayatını biliyorum diye bir şey mi dedim? sıktınız artık karı gibi insanların arkadasından sallamanızdan. asosyallikten kafayı yemişsiniz.

hangover kafası, gelmiş behzatı savunuyor beynini yediğim
  • kardeşim kimseyi savunduğum yok rahat ol bi paket sigara parası ne kadar koymuş size arkadaş
  • Hayvan gibi hava alani yapiliyor en ölü olmayan meslek şuan ucaklarin bakimi tamiri vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itü uçak'i kazan daha sonra makine ile ek ana dal at.. tabi ortalamanı yüksek tutman şartıyla sonra bak keyfine

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcAGermanotta

Ayrıca soruma Uzay Mühendisliğini de dahil. Türkiye'de bu bölümlerde okunmaz diyorlar ne kadar doğru? En fazla 2000 lira maaş alıyorlar diyen de var. Hurafe mi bunlar?
    İTÜ Uçak Mühendisliği çıkışlı birisi yurtdışında iş imkanı bulabilir mi?

Hocam uçak güzel bölüm tai de falan calısıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnSoapMacTavish

Yok be hiç olmadı integral anlatır parayı kırarsın

• WWalker kullanıcısına yanıt
    e yuh ama. aerospace engineering'tir odtüdeki bölümün ingilizcesi ve avrupada amerikada birçok üniversitede var. Bilen de yazıyo bilmeyen de, cahil adam.
  • Aynı şekilde itü uçak:aeronautics uzay:astronautics

• viewsltn V kullanıcısına yanıt
    Makine ek anadal mı atsın
  • TSMExcellency kullanıcısına yanıt
    ne demek istedigimi anladin hocam

• Ben ITU,ODTU gibi üniversitelerde okumuyorum ama uçak mühendisliği okuyorum.Üçüncü havaalanının açılmasıyla yeterli istihdamı sağlayacağını düşünüyorum.
  • Katiliyorum ama sadece üçüncu hava limanina bagli kalma.ucak muhendisi gerek ozel gerekse devlette ne alaka diyecegimiz kurumlarda is bulabilir.

• Diş hekimlerine,doktorlara bile bk atan adamlar varken uçak mühendisi diyince aklına bir tek uçak gelen insanların bu bölüm hakkında sallaması normal

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.