|
Türkiye'de üretilen Renault logolu ilk Duster ön satışta (2. sayfa)
-
-
Bencede bu paraları edecek bir araba değil. Heleki güvenlik neredeyse hiç yok. Konfor yok. Kaporta, yalıtım yok. O fiyat bandıdnda alınabilecek kaliteli alternatifler var. Ama benim asıl merak ettiğim bunları biz görebiliyorsak bu aracın fiyatını belirleyenlede görüyorsur diye düşünüyorum Şimdi burada iki ihtimal aklıma geliyor;
- Biz ne yaparsan yapalım bu halk bizim arablarımızı alır.
- Eger Duster böyle bir fiyat politikasıyla geliyor ise diğer alternatiflerin de fiyatı mı artacak ? ( zaten kampanyalar biter bitmez ve güvenlik standartları gereği 3000 - 5000 Euro fiyat artışı olacağı söyleniyor).
-
Bu ticari bir stretajidir. Elinde yeterince nakit varsa rakiplerin iflas edene kadar zararına satıp müşteriyi kendi tarafına çekebilirsin. Sonra piyasada ucuz fiat, toyota, dacia vs kalmadığı zaman istedikleri kadar zam yapabilirler. Tabi bu durum tüketiciyi alakadar etmez, daha çok devletlerin müdahale etmesi gereken bir durum.
-
Mantıken haklılık payınız var ancak saydığınız şirketler batamayacak kadar büyük şirketler hocam. Oldu ki ucuz araç satacak firma kalmadı diyelim, pazar yeni markalar için fırsat oluşturmuş hale gelir. x markası yerine y gelir z gelir. Ucuz araç talebi olduğu sürece o ucuz araç satılır. Benim altını çizdiğim nokta değerini ne kadar hak ettiğiyle alakalıydı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X