Şimdi Ara

Türkiye'de yaşayan 20 yaş altı gençlerin motivasyon kaynağı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ekonomik sartlarin farkindayim demek istedigim isler birgun duzelir veya siz kendinizi kurtarirsiniz bir sekilde bu surecte kendinizi gelistirmekten vazgecmeyin ki firsat geldiginde o isi sansi vs siz elde edin baskasi degil. Maas dusuk ben calismiyorum diyecekseniz CV bombos kalacak hic is gorusmesine gittiniz mi? Bu yillar niye bos diyecekelr.

Ayrica cogunuzun burun kiviracagi fiziksel olarak kaldiramayacagi kendine yakistiramayacagi islerde calistim Turkiyede de hic bana bunlarla gelmeyin. Kaciniz marangozda agir sartlarda calisti? Turnelere gidip 3 gun ustuste 20 ser saat calisti 3-4 saat otobuste uyudu sadece?

• Katılıyorum aglayanlar ağlamaya devam eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azerbaycan mıydı emin değilim ama kanatlı hayvan eti yemezlermiş ve küçümserlermiş. Bizde ise lüks oldu tavuk eti de. Yumurta bile iki lira oldu.

• Yav, dünya Türkiye nin ekonomik şartlarından mı ibaret ? Hayat ekonomiden, alışverişten ibaret değil, zenginlik çok şey ama herşey değil. Biz sadece herşeyin en iyisini görüp aradaki farkı görebildiğimiz için yokluğu aşırı hissediyoruz. Dayılara makarna versen şükreder, çünkü kafası çalışmıyor.

O yüzden, kafanızı daha az kullanın, kafayı her zaman kullanmak, çok bilmek iyi değildir. Düşünen adam heykeli bunu anlatıyor. Aşırı kafamızı kullanan ve medyadan sürekli bombalanıp eli kolu bağlı hisseden bir nesiliz. Okul bizi bu hale getirdi, hiç fiziksel iş yapmadık, sürekli okuduk, sürekli kafayı kullandık

• Zenginleştikçe insanın problemleri, can sıkıntısı daha da artıyor. Bilgiye ulaşmamız kolay, yiyecek sıkıntımız yok. Bu hayatımızı cehenneme çevirdi, antidepresan kullanımının artması tesadüf değil.

Bu çağın zorluğu da doğadan ve sosyal ortamlardan kopmak ve çocukluktan beri beyaz yakalı olmak için yetiştirilmek

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.