hyundai kona elektrik ve ioniq 6 yok. |
Türkiye'de Yılın Otomobili ödülü 2023 adayları açıklandı (2. sayfa)
-
-
Bu yalanlara artık halkın karnı togg
-
O aday otomobilleri Türkiye'de kaç kişi alabiliyor asıl mesele bu bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupa da Amerika da da bu araçlar listeye katıldığı zaman orada çalışan normal bir vatandaş bu araçların yüzde 90ını alabilecek kapasitede. Türkiye de ise anca yüzde 2 sini bile zar zor alacak kitle mevcut. Geri kalan çoğu araç hayal ötesi oluyor. Haliyle alamayacagımız ve ülkeye bile sokulmayan araçları oylamak bana saçma geliyor. Anca muhabbet olsun diye oylanıyor.
Ayrıca çok vasıfsız bir dernek. Hiçbir şeye sesleri çıkmayan, sadece gündem olmak için boş beleş şeyler yapan bir dernek.
2022 kazananı Tucson mesela. 100milyonluk ülkede sadece 8000 adet satmış. Yarısından fazlası galericilerin elinde al satta dönüp duruyor. Alınan araç kullanılmıyor bile. Tamamen yatırım aracına dönmüş durumda.
İnşallah ileride bayide bulabildikleri aracı değil de istedikleri aracı alabilme gücüne ulaşırlarda böyle anketletin ülkemizde bir anlamı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 12 Mart 2023; 13:27:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben bu araçlar ile Türkiye de odül verilmesi arasındaki bağı hala çözemedim. Düşünsenize Finlandiya'da sırf çay içiliyor diye Türkiye'de üretilen çay markalarına kendi ülkesinde ödül verdiğini? Ne alaka değil mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Listede renault yok. 308 derdim ama ne sw var ne 225hp model.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2024 veya 2025'de adaylar arasında bizim Togg da olur
-
Yılın arabası ödülünü alan Jeep listede yok, neden acaba? Dahası bu arabalardan hangisini yolda görüyoruz?
Gazeteciler oy veriyorlar da ancak YouTube videolarında görüyoruz işte...
Kimse de trafikteki araçların ortalamasının neden arttığını sorgulamıyor, 2004'te yaklaşık 10 yaş iken, 2022'de 15'e dayanmış...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X