< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Mart 2024; 18:26:43 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
'Türkiye'de Yılın Otomobili' ödülü adayları açıklandı! Sizin tercihiniz hangisi? (3. sayfa)
-
-
Chery omoda 5 tabiki. Binmeyen lütfen bir binsin ve yorumunu ona göre yapsın. Ben çok beğendim. Dizeli çıkarsa direk Alaçam. Benzin kaderi gereği LPG ye döneceği için baştan almiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Koltuk sırtlık olarak dar ve rahatsız edici.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saygı duyarım ben beğendim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adayım Otokar 4*4 zırhlı (ironi içerir)
NIQ kafa togg çöpüne oy vermek zorunda mıyız?...
-
benim tercihim benim ! yilin insaniyim cunku. detaylar icin konusalim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gariban land cruzeri tiggo 8 diyorum..ulkenin yarisi bu aracla doldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim adayımı göremedim listede.
Senin adayın ne diye soran olursa cevabım, bahçedeki el arabası!
-
Objektif olamam togg diyorum😂
KGM Torres EVX’in olmaması şaşırtıcı. Şubat ayında Togg’dan sonra en çok satılan elektrikli SUV. Çok da güzel bir araç.
Yılın otomobili opel mokka ve renault clio olur anca.
-
Türkiye'de yılın otomobili yoktur çünkü ÖTV vardır. Dünyada yüzyılın en büyük vergisidir arabadan pahalıdır araba değilde vergi alıyoruz daha çok
Yav yanli zaten bunlarin aldığı reklamlara bak anlarsın
Buna oy verebilmek için hepsine binmiş olmak gerek , herkesin beklentiside farklı kime göre neye göre yani kimi bir yerden bir yere konforlu götürsün yeter ister kimi yakıta bakar kimi performansa önem verir bence bunlar önemli
Chery Tiggo serisi piyasayı alt üst etmiştir. Üretim, Pazarlama, Fayda/Fiyat endeksi, Kalite gibi konularda an başı çekip üstüne "istikrar" da sağladıkları taktirde uzun yıllar liste başı olacaktır. Yeni bir markamız oldu yeni bir soluk getirdi adeta piyasaya.
Tabi kalite ve istikrar konusunu zaman ve tarih gösterecektir. Bunu sağlarlarsa Avrupalıların elinden ticari araç piyasasını da getireceği ucuz modellerle ele geçirebilirler. Avrupa büyük pazarlarından birisi olan Türkiye'yi kaybetmiş olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X