TÜRKİYE DEN GARANTİ ÖNEMİ OLMADAN 400-500 ÖDEMEDEN ORJİNAL OLAN ŞÜPHEYE YER VERMEYEN YANİ KULAKLIK ALINABİLİR Mİ? NASIL? GİTTİGİDİYOR DA monster turbine GÖRDÜM FAKAT 150 TL AMAZONDA 159 $ MANTIKLI MI BU BİR DE ROCK MÜZİK DİNLERİM SESİN FAZLA YÜKSEK ÇIKMASINDAN HOŞLANIRIM TAVSİYESİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIM EDERSE SEVİVİRİM.
Turbine çakmadır.
Rakam olarak ne kadar vereceksiniz?
İYİ BİR KULAKLIK OLANA VERİRİM 200 FİLAN PARADAN ZİYADE ALDIĞIM KULAKLIĞA VERDİM AMA HAKETTİ DEMEK İSTERİM TABİ AMERİKA SATIŞ FİYATLARINA BAKMAM GEREK
Şu linkten uygun birşeyler bulabilirsin diye düşünüyorum:
ustam bize diyosun ama kendin yapıyosun aynı hatayı neyse
boşver
Birincisi adam alacak biryerler arıyor.
İkincisi eğer 200TLya kadar (bu 50TL demek değil!) orjinal olduğuna emin olduğun, verdiğin paraya değeceğine emin olduğun, yurtdışı fiyatlarına yakın fiyatlarda satış yapan bir tane satıcı bulursan, bundan sonra sürekli onu önericem bu fiyatlarda birşeyler isteyenlere.
quote:
Orijinalden alıntı: _leylandi_ boşver
kafaüstüler için de, verilebilecek bir link var mı? aynı şartları saglayan
Türkiye'de kafaüstü satan yok malesef bu şekilde. Compel, Elmasepeti kullanılabilir. Sennheiser in üst modelleri için ise MeTan ile görüşebiliyorsunuz, bazen iyi fiyat veriyorlar. (Ben HD800 için almıştım, gayet uygundu)
Audio-Technica ATH-CKM70 BUNU ARAŞTIRIYORUM BİRAZ WESTONE MALZEME KALİTESİ NASIL ACABA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme