Şimdi Ara

Türkiye En Sevdiği Takımı ve Futbolcuyu Seçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya Messi derken Türkiye'de 30 bin kişi tek isim söyledi.

BVA'nın 28 farklı ülkede yaptığı anket büyük yankı uyandırdı. Anketin içeriğinde sadece "en çok sevdiğiniz yabancı futbol kulübü ve en çok sevdiğiniz yabancı futbolcu" bulunduruldu.

Goal gazetesinin yaptığı habere göre ankete katılan ülkeler arasında Türkiye de yer aldı. Ülkemizin 42 farklı şehrinde 30 binden fazla kişiye bu soru sorulurken, verilen cevaplar oldukça şaşkınlık yarattı.

Orjinalinden alıntıdır. Haberin Devamı: Haber

• quote:

Ankete katılanların % 64'ü en çok sevdikleri yabancı futbol kulübünün Barcelona olduğunu söylediler.

vay be takıma bak, ne kadar fanı varmış da haberimiz yokmuş. %64 he
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

quote:

Ankete katılanların % 64'ü en çok sevdikleri yabancı futbol kulübünün Barcelona olduğunu söylediler.

Aynen, sempati duyan biri olarak sevindim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erent.

quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

quote:

Aynen, sempati duyan biri olarak sevindim :)

Alıntıları Göster
    Şaşırdım ama gurur duydum ülkem adına. Futboldan anlayan bir taraftar kitlesine sahip olduğumuz için sevindim bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Campeón

Şaşırdım ama gurur duydum ülkem adına. Futboldan anlayan bir taraftar kitlesine sahip olduğumuz için sevindim bende.

Alıntıları Göster
    %25 yanındayım
  • Ustuste pas yapan takimlarimiz olmadigi icin insani bayan kisa pas oyununa hayranlik duyuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarsizm

Ustuste pas yapan takimlarimiz olmadigi icin insani bayan kisa pas oyununa hayranlik duyuyorlar
    Bi aralar Milan modaydı şimdi Barcelona,insanlar kara kaşına kara gözüne degil tamamiyle başarıya odaklı takım tutar oynanan güzel futbol bitince millet başka takımlara yönelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semgöz

Bi aralar Milan modaydı şimdi Barcelona,insanlar kara kaşına kara gözüne degil tamamiyle başarıya odaklı takım tutar oynanan güzel futbol bitince millet başka takımlara yönelir.

Alıntıları Göster
    barcelona rijkaard yada guardiola dönemiden değil taa cruyff döneminden beri bu sistemde oynuyor.Son dönemde göze batmasının en büyük nedeni

ronaldinho ve messi gibi olağanüstü yeteneklerin oynaması....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

barcelona rijkaard yada guardiola dönemiden değil taa cruyff döneminden beri bu sistemde oynuyor.Son dönemde göze batmasının en büyük nedeni

Rivaldo'lu zamanda iyiydi ama Galacticos dönemine paralel geldiği için pek bu kadar konuşulmadı. Şöyle bir bakarsanız zaten:

Guardiola -> Xavi -> Cesc Fabregas
    Rivaldo -> Ronaldinho -> Messi
    Kluivert -> Eto'o -> David Villa

gibi hepsi tek tek dönemlerine altın harflerle ismini işledi. Aylardır burada yazılıp çizilen Barcelona Modası, Yeni Barcalılar gibi itham edenler aslında kendilerine bir dönüp bakmalı. Barcelona tarihin en köklü klüplerinden biri ve özellikle son yıllarda resmen futbolu sevdiren ve izlettiren takım.

Messi vs Arda karşılaştırması yapan bir ülkeden bu sonucun çıkması sevindirici.

• quote:

quote:

Rivaldo'lu zamanda iyiydi ama Galacticos dönemine paralel geldiği için pek bu kadar konuşulmadı. Şöyle bir bakarsanız zaten:

gibi hepsi tek tek dönemlerine altın harflerle ismini işledi. Aylardır burada yazılıp çizilen Barcelona Modası, Yeni Barcalılar gibi itham edenler aslında kendilerine bir dönüp bakmalı. Barcelona tarihin en köklü klüplerinden biri ve özellikle son yıllarda resmen futbolu sevdiren ve izlettiren takım.

Alıntıları Göster
    bende barcelonayı ronaldo ve rivaldolu dönemde takip etmeye başladım.O dönemlerde favori oyuncum Overmars (Roadrunner) idi. Sonraları R10 ve Iniesta geldi...

Son favorim ise Thiago Alcantara....

Not: Xavi yılın futbolcusu ödüllerinde hakettiğini alamadı ama bizim milletin Xavi'yi seçmesine hem şaşırdım hemde olumlu bir gelişme olarak sevindim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAYOKAN84 -- 15 Mart 2012; 15:26:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TRansilvania*

Ustuste pas yapan takimlarimiz olmadigi icin insani bayan kisa pas oyununa hayranlik duyuyorlar

ben 23 yıldır futbol izlerim takip edeirm çok mantıksız bir düşünce içerisindesi...
    ben o takım gibi güzel top oynayan başka takım görmedim tarihin de gördüğünü sanmıyorum...
  • quote:

gelde sen bunu mllete anlat neymiş xavi iniesta olmasa messi bu futbolu oynayamazmış

asıl messi ollmasa barcelona takıma asla bu kadar efektif ve gole dönük oynayamaz
    messi 4-5 kişiyi çalımlarken 40-50 metreden paslar atarken olmayacak goller atarken
    bir çok büyük maçta tek başına takımı sırtlarken mart ayında daha şimdiden toplam 50 gol baraşında messi
    büyük maçlarda kimse xavi iniestaya göre önlem almıyorlar messi içiinse 3-4 kişi ile durdurmaya çalışıyor arsenal maçları manu maçları real maçları en güzel örnek
    ve buna rağmen hala iniesta zırvalığı tmm xavi iniesta çok iyi futbolcular ama o takımda fark yaratan yegane isim messi

• quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

bence gayet doğal bir sonuç çıkması gereken bir sonuç çıkmış
    ancak dediğin gibi messi mi arda mı tartışması yaşanan bir ülkede bu da sevindirici bir gelişme

bence xavi değil açık ara messi olmalıydı ancak bu ülkede hala ısrarla messi mi cr mi tartışması varsa o kadar da sağlıklı futbol bakış felsefemizin olduğunu düşünmuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

quote:

quote:

bence gayet doğal bir sonuç çıkması gereken bir sonuç çıkmış
    ancak dediğin gibi messi mi arda mı tartışması yaşanan bir ülkede bu da sevindirici bir gelişme

bence xavi değil açık ara messi olmalıydı ancak bu ülkede hala ısrarla messi mi cr mi tartışması varsa o kadar da sağlıklı futbol bakış felsefemizin olduğunu düşünmuyorum

Alıntıları Göster

Ülkem adına gurur duyuyorum
    75 Milyon refah yaşama seviyesine geldi şimdi futbola sarıp Messi-Ronaldo kıyaslaması yapıyorda haberimiz mi yok.Ülkede Ekmek parası için ölen insanlar var umurlarındamı futbol sizce.Anketi Ülke üzerinden degerlendirmeniz facia.
    Anketin hiç bir geçerlilik nedeni yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semgöz -- 15 Mart 2012; 16:31:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: semgöz

Ülkem adına gurur duyuyorum
    75 Milyon refah yaşama seviyesine geldi şimdi futbola sarıp Messi-Ronaldo kıyaslaması yapıyorda haberimiz mi yok.Ülkede Ekmek parası için ölen insanlar var umurlarındamı futbol sizce.Anketi Ülke üzerinden degerlendirmeniz facia.
    Anketin hiç bir geçerlilik nedeni yok.

Alıntıları Göster
    Katar'da mı yaşıyorsun Türkiye her sene en az 3 klüp gönderiyor Avrupa'ya, milletin tek stres atmasını sağlayan yada hobi olarak gördüğü sadece futbol müsabakaları var anlayacağın futbolla çok içli dışlı bir ülke, ülkeni bana neden anlattıyorsun işin içine yine siyaset sokturma

• quote:

Katar'da mı yaşıyorsun Türkiye her sene en az 3 klüp gönderiyor Avrupa'ya, milletin tek stres atmasını sağlayan yada hobi olarak gördüğü sadece futbol müsabakaları var anlayacağın futbolla çok içli dışlı bir ülke, ülkeni bana neden anlattıyorsun işin içine yine siyaset sokturma

Alıntıları Göster
    Kime yapmışlar o anketi ben göremedim. Neye göre Türkiye'nin %64'ü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Kime yapmışlar o anketi ben göremedim. Neye göre Türkiye'nin %64'ü?

Alıntıları Göster
    30.000 kişi ile anket yapmak çok komik bir rakam bunun üstüne bi de gidip Türkiye seçti demeleri ayrı bir komik
  • quote:

quote:

ben 23 yıldır futbol izlerim takip edeirm çok mantıksız bir düşünce içerisindesi...
    ben o takım gibi güzel top oynayan başka takım görmedim tarihin de gördüğünü sanmıyorum...

Ben hoslanmiyorum.bir tek xavinin ara paslari tatmin ediyor.

• quote:

quote:

quote:

Ben hoslanmiyorum.bir tek xavinin ara paslari tatmin ediyor.

kişisel bir görüş diyelim saygı duyalım o zaman

• quote:

dalaşma üstteki varlığa
    o büyük ihtimal ile şu pkk sempatizanı olan varlığın 2inci nickidir..
    onun gibi varlıklar ülkesinde insanlarla bile dalga geçerler o insanları bile değersiz görebilirler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.