Şimdi Ara

Türkiye Garantili Satılık Sıfır Apple iPhone 7 32GB Siyah [FİYAT DÜŞTÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    08.31.2019 yılına kadar garantisi devam etmektedir, değişimden gelen ve sıfır olan bu cihazı ilk açan siz olacaksınız. Tüm kutu içeriği ve faturası ile birlikte verilecektir. Forum referanslarım mevcuttur ve eğer istenirse (farkını koyarak) çeşitli sitelerden get ile satışa çıkartabilirim. İstediğim fiyat 3.500TL. Takas tekliflerine açığım fakat ben de dh kullanıcısıyım lütfen öldürmeyin, kalp kırmaya gerek yok.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztar -- 18 Eylül 2018; 19:21:49 >

• Kapalı kutu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, ücretli değişimden sadece cihaz geliyor. Kapalı kutu sıfır verirlerse o zaman kapalı kutu diye tekrar açarım ama sadece cihaz sıfır geliyor.
  • swap iphone 7 cihazları 2750 ye letgo' satıyorlar bilginize.
  • teşekkür ederim bilgilendirme için, bir de link atarsanız sevinirim. malum, bizim köyün oradaki telefoncu da 500 liraya iPhone Xs satıyor.

• yetmez biraz daha atarsan sevinirm. :>
  • geçen hafta sıfır cihazı 2700 den sattım değişimden gelmişti 6 ay garantisi vardı 128gb modeliydi üstelik telefoncular 2500 den fazla vermemişti ama 2.el piyasa bu belli olmaz apple zam da yaptı üstelik bana kalırsa bu fiyata zor alttaki linkte cihazım...
    https://forum.donanimhaber.com/satildi-silinebilir--134852212#134852212
  • Kardeş satmışsın işte sal da biz de ekmeğimizi kovalayalım. Ben bu fiyattan koydum mesaj atan olursa anlaşırız, sen öyle sattın diye ben de öyle satmak zorunda mıyım?
  • Ayrıca satmaktan vazgeçtim sanırım, ben kullanmayı planlıyorum artık.
  • Renk ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.