SINIR KOMŞUMUZ OLSA DA GİRSEK O ŞANLI ASKERLERİMİZLE BERABER AMA ARADAKİ DENİZ
tayyip erdoğanın bugunkü yaptığı çıkış ile savaş yakındır
quote:
Orjinalden alıntı: -Mctolga-
tayyip erdoğanın bugunkü yaptığı çıkış ile savaş yakındır
belki ama bence türk milleti ve türkiye cumhuriyeti adına ..bütün dünyaya ayrıca insanlık adına gerekli cevabı verdi ..helal olsun ..tayyibi pek takdir etmezdim pek ama bu sefer takdir ettim ...
quote:
Orjinalden alıntı: süpergtacı
merak ediyorum ya acaba daha dağdaki 2 tane şalvarlı ak47 li herifleri koca ordu karakoluna baskın yapıyor 7 saat çatışılıyor bu sırada ne helikopter ne hunter ne bir şey geliyor desteğe gidiyor şalvarlılar bütün askerleri öldürüyor 7 saat aklın nerdeydi 7 saat boyunca 2 şalvarlıyı gebertemeyen 20 sene boyunca teröristlerin kökünü kazıyamayan nasıl amerika birleşik devletlerine savaş açar.
niko bellic olsa Tommy vercetti olsa icabında temizlerdi onları
gerilla savaşı diye bişi duydun mu hiç?
Ya birsey sorucam. Siyasi konular hep kapatiliyor. Bu konu da bana gore siyaset kokuyor. O halde, kapanmasi yakin midir konunun?
quote:
Orjinalden alıntı: Turetskiy_Muj
Ya birsey sorucam. Siyasi konular hep kapatiliyor. Bu konu da bana gore siyaset kokuyor. O halde, kapanmasi yakin midir konunun?
bencede
Siyasi konularin saygi cercevesi icinde tartisilabildigi bir adres verirseniz cok sevinirim. PMden atmaniz yeterli.
Boylece yoneticileri de yormamis oluruz.
quote:
Orjinalden alıntı: Turetskiy_Muj
Siyasi konularin saygi cercevesi icinde tartisilabildigi bir adres verirseniz cok sevinirim. PMden atmaniz yeterli.
Boylece yoneticileri de yormamis oluruz.
burdan devam et işte
bir delinin attığı taşı kuyudan çıkartmak zordur ama sonuçta çıkarılır bizdeki yürek 1915 teki dünya devleri karşısında çanakkale dekendini göstermiştir kaybımız olabilir ama bitirilemeyiz bunu göz ardı edemezler bunu biliyorlar ve bu yüzden bazı hesapları tutmuyor
nah şuraya yazıyorum.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
şu forumda yazanların pek çoğu ABD ve israil ile savaşa tanıklık etmeyi bırak bizzat bu savaşın içinde olacaklar. Bu forumdakilerin çoğuda daha şimdiden teslim bayrağı çektiği için (kağıttan kaplanlar) ilk geberip gidenlerden olacaklar.
evet ABD ve israil ile savaş olacak. hemde çok yakında.
pek çoğunuzun askerliğine bile denk gelebilir....
ABD nini psikolojik baskısından etkilenenlere lafım var.
bırakın ABD yi
yanına natoyuda
afganistandaki üç tane mücahide karşı bir şey yapamıyorlar. bütün teknolojileri, bütün askerleri mücahitlerin karşısında sadece miyavlıyor....
israil desen yaptığı ve yapabilidği tek şey
havadan bombalamak.
15 binkişilik hamastan çivi bile sökemediler.....
bütün güçleri bebeklere
kadınlara
nesinden korkarsınız bunların anlamıyorumki
herşeyi ile sahte bir güç...
nükleer deyip duruyorsunuz da
nükleerin ne olduğunu sizde bilmiyorsunuz.
çok değil 3-5 tane nükleer füze atıldığında ortada yaşayacak bir dünya kalmaz yahu.. kim nereye ne yapacak. onlar nükleeri kullandıktan sonra karşı taraf t armut toplayaca değil herhalde.
nükleer kadar etkili ve çok basit üretilebilien kimyasal ve biyolojik silahlarda var. Ahdi müslüanlar kullanmadı diyelim. Ama onu kullacak deliler çıkar.
korkmayın yahu
bunların bütün kahramanlıkları holywoodd da, film setlerinde...
gerisi psikoloojik harp taktiğ.
Anasınıda alıp giderler...
Barrack Obamanın ziyaretide gösterdiki tr nin abd ile savaşması değil işbirliği abd açısından daha yararlı. çöpe giden bir komplo teorisi daha
ona söyleyin traşı kessin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme