aaa öle demeyin hükümetimiz gerekeni yaptı amerikaya şikayet etti barzani yi daha ne yapsınki siz de çok istiyorsunuz ama
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
aaa öle demeyin hükümetimiz gerekeni yaptı amerikaya şikayet etti barzani yi daha ne yapsınki siz de çok istiyorsunuz ama
bu hükümete kalsa 1 mart teskereside cıkarırdı.komşumuz amerikaya o zaman bol bol şikayet ederdik...
Erdoğan' ın bir basın mensubunun sorusu üzerine verdiği şöyle bir cevabı vardı:
"Ne notası? Bu müzik notası mı kafamıza göre verelim..."
millet tansu çillere falan laf ediyor ama kadın bi kayalığımızı bile vermemiş ayrıca da pkk nın kökünü kazımaya suriyeye, kuzey ırağa bile girmek üzereydi. bi şimdiye bakıyorum da. ne bu yaa?
kendimiz tavır koyamıyoruz, başkasına gidiyoruz.
sınır kapıları bi kapatılsın bakalım neler olacak. ama kapatılmıyor. anlamıyorum ben bu durumu. ve daha bunlar iyi bunlara oy vereceğim diyenler, bunları savunanlar var. bazen düşünüyorum bende mi sorun var diye
quote:
Orjinalden alıntı: ccaparli
millet tansu çillere falan laf ediyor ama kadın bi kayalığımızı bile vermemiş ayrıca da pkk nın kökünü kazımaya suriyeye, kuzey ırağa bile girmek üzereydi. bi şimdiye bakıyorum da. ne bu yaa?
Daha üstlere bakarsak o zamanlar Clinton gibi efsanevi bir Başkan vardı. Dünya nispeten huzur içindeydi.
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Erdoğan' ın bir basın mensubunun sorusu üzerine verdiği şöyle bir cevabı vardı:
"Ne notası? Bu müzik notası mı kafamıza göre verelim..."
evet Süleymaniye olayında askerlerimizin başına çuval geçirilmesi sırasında söylemişti
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Orjinalden alıntı: ccaparli
Daha üstlere bakarsak o zamanlar Clinton gibi efsanevi bir Başkan vardı. Dünya nispeten huzur içindeydi.
clinton şeker adamdı yaa
arada bi ufak tefek arıza çıkarıodu sarayda ya neyse, insanlık ihtiyacı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme