Şimdi Ara

Türkiye Karanlığa Gömüldü [ELEKTRİK YOK][SUDA YOK] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.026
Cevap
33
Favori
54.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tornavidaİsmail

Gta 5 pc trainer bugün cikacak sanirim ondan olabilir diyorlar bilir kişiler

Trailer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Paralelcilerin jenaretör şirketi olan İhlas A.Ş daha fazla gelir elde etmek ve ülkenin elektriğini kesmek suretiyle;bizi elektriksiz bıraktı."
  • Yarin sabaha kadar insallah gelmez elektrik AMİN.

Sarjim %59 3.3 saat gideri var,460 MB net :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Tez zamanda Başımızdaki ampul de böyle sönüp gider inşallah

Amin

Amin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

O kkadar cahilsiniz ki şunu düşünemıyorsunuz hangi iktidar hükümeti kendi döneminde büyük bi elektrik kesintisi olsun ekonomi çöksün ister. Bunu sadece o iktidarı dusurmek isteyen oteki partiler ister.bu yuzden bu kesinti çok iyi araştırılmalı cunku zararı tahmın ettiğinizden de buyuk. 2 saat once borsa artıdayken bı anda eksi yuzde iki oldu. Thy onlarca uçağını kaldıramadı düşünün.

Bu hükümet amaçlarına ulaşmak için her yolu dener,sonuçta davaları varmış neyin davasındalarsa, kendileri dedi kefenizmizle çıktık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

tüm türkiyede elektrik gitmiş. bunlar olağan şeyler. elektriğin fıtratında gitmek vardır. literatürde elektrik kesintisi denilen bir olay vardır. bunun yapısında fıtratında bunlar var. hiç elektrik kesintisi olmayacak diye bir şey yok.

bakın şimdi çok enteresan ingiltere’de geçmişe gidiyorum, 1862 londrada elektrik kesintisi olmuş. fransa’ya geliyorum 1906 dünya tarihinin en feci elektrik kesintisi yaşanmış. daha yakın dönemlere geleyim diyorum, japonya 1914’de tüm ülkede elektrik kesintisi yaşanmış hemde 15 saniye kadar uzun bir süre. bakın amerika. teknolojisiyle her şeyiyle. 1907'de tüm newyorkda elektrik kesintisi yaşanmış. bu trafoların bu noktada bu tür kazaları sürekli olan şeyler.

kim olduğunu siz bilirsiniz.

Ahahahaahahhahahaha sana avatarımı hediye ediyorum. Mobilden zor görürsün biraz.

• Allahtan evde iki powerbank var ya

• Teror saldirisi olabilir.

• (TURKIYE'DE ELEKTRIK KESINTISI)TEKIRDAG TRABZON, EDIRNE VE ERZURUM'A ELEKTRIK VERILDI-NTV
  • 186 yi ariyorum aynen soyle birsey diyor " olusan Ulusal bir sorundan dolayi mersinin buyuk bir kismina elektirk verilememektedir, anlasiniz vs

• Gta 5 pc cikmadan ölmeyelim :) elektriksiz hayat olmaz. Powerbank sagolsun. Ben dedim size alın alın diye.bakin şimdi noldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **EmreBOZKURT** -- 31 Mart 2015; 12:19:41 >
  • Kağıthane ye geldi

• Trafoya kedi girmiştir

• Elektrik kesintisiyle geldi ölüm;
    ve gençler şarzları tek tek biterek düşüyordu kara toprağa...
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    o kesintinin arkasindan cevirdikleri dolapla kazanacaklari haksiz geliri dusununce goze almislardir bunu sen merak etme. ekonomiden korksalar sagda solda laf olsun diye bagirip cagirip dolari 20-25 kr birden firlatmazlardi. belkide borsada alim yapacaklardir ucsuz bucaksiz servetleri ile kim bilir... nasil olsa savunacak birileri bulunur, onlari secen halk ne anlasin borsadan morsadan.

• Her olayı sıyasete baglıyorsunuz, bu ne kuyruk acısıdır arkadaş :) Kemalist kafa heryerde kendını bellı edıyor yahu, az kenarda oynayın

• Arkadaşlar ailecek gokova termik santrali lojmanlarında yaşıyoruz her ne kadar su an ben orda olmasam da. Babam Termik santral de elektrik işletme bolumunde yarım saat once onunla konuştum olaylardan habersız sadece bende elektrık yok ve 186 da düşmüyor diye babama ne yapabilirim diye sorayım istedim açtı guldu dha sonra arayacam diyip kapattı Meğer turkiyede yokmuş.

Bakanlar ne açıklar ne derler bilmiyorum ama işin içindeki adam babam çok büyük bir olay olduğunu hatta santraldekilerin istanbul ve çevre illerinde çok büyük bir deprem yaşandığını zannettikleri söyledi ilk an için.

Şu an santralleri yeni beslemeye başlamışlar aşamaları takip etmeye çalılıcam ama akasındaki sorun çok büyük sorumlusu kim çıkar onu bilemem ama santralker çok buyuk koşturmaca içinde.

• Revolution dizisi gibi himinaaaa...

• Şuan aydayım dünya görünmüyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.