Şimdi Ara

Türkiye Karanlığa Gömüldü [ELEKTRİK YOK][SUDA YOK] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.026
Cevap
33
Favori
54.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thepromh

quote:

Orijinalden alıntı: Omara

quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Orijinalden alıntı: Omara

deprem olsa ak partiden bilecekler var. bu kin-nefret yerine nerde yanlış yapıyoruz niye kazanamıyoruz diye düşünmek lazım..

Sen ne kazandın anten? Adama bak ya kazanamıyorsunuz diyor akp seçmenine demi peşkeş çekiyor hükümet anlamıyorum.

saygısızlık etme haddini bil. bloğunu boşa kaldırmışım. önce saygılı olmayı öğren. ipucu vereyim sana, milletin değerlerine saygılı olmayı öğrenin.

Belki adamın değerlerinde senin gibisine SAYGI göstermek yoktur sana mı soracak adam saygılı ol adama adamın değerlerinden sana ne haddini bil

kimlerdensin bilmiyorum ama yazık size. benim dediğim millet Atatürk 'ordular ilk hedefiniz akdeniz' deyince Allah Allah nidalarıyla bağımsızlığı sağlayan millet. Bu güzel cumhuriyetin kurulmasını sağlayan millet. ama siz millet-halk ayrımını yapamadığınız için, tarihin ne olduğunu bilmediğiniz için anca böyle hakaret etme peşindesiniz.. yazık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• "Telefonların şarjları hızla tükeniyordu ve birinciliği iPhone'a verdiler."

• Kücükcekmeceye geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

yemek molasına çıkmamla birlikte çok fantastik sebepler duyuyorum.

mahalle bakkalı: baraj patlamış
    yanımdan geçen öğrenci: nükleer bomba atmışlar
    yaşlı amca: tüm dünyada kesilmiş
    genç öğretmen: güneş patlaması olmuş
    patron: iran doğalgazı kesmiş, elektrik üretimi durmuş iş arkadaşı: amerika deney yapıyormuş bi arkadaş: güneş tutulmasından olmuş, deprem olabilir.

Simdi birsey derdim de bu halk hakkinda hadi neyse

• ankara etlik yok su da yyok

• Şişli geldi

• Arkadaşı aradım şimdi Çengelköy sorun yok geldi elektirikler dedi içim rahatladı
  • izmir bayraklıda 3saattir kesik

• Elektrik kesintisinin nedeni neymiş şimdi beyler ulan ilk defa eve erken geldim, dizi falan izlerim diye başıma gelene bak. Uğursuzum ben lan :(

• Şişli de geldi beyler

Internet yok ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm türkiyede elektrik gitmiş, bunlar olağan şeyler, elektriğin fıtratında gitmek vardır. Literatürde elektrik kesintisi denilen bir olay vardır, bunun yapısında fıtratında bunlar var, hiç elektrik kesintisi olmayacak diye bir şey yok.

Bakın şimdi çok enteresan ingiltere’de geçmişe gidiyorum, 1862 londrada elektrik kesintisi olmuş, fransa’ya geliyorum 1906 dünya tarihinin en feci elektrik kesintisi yaşanmış. Daha yakın dönemlere geleyim diyorum, japonya 1914’de tüm ülkede elektrik kesintisi yaşanmış hemde 15 saniye kadar uzun bir süre. Bakın amerika, teknolojisiyle her şeyiyle 1907'de tüm newyorkda elektrik kesintisi yaşanmış. Bu trafoların bu noktada bu tür kazaları sürekli olan şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derniere -- 31 Mart 2015; 12:46:34 >
  • Bu arada gunün ortasında elektrik gidince nasıl karanlığa bürünüyoruz?

:D

• İnternet var ama tedaşa ulaşılmıyor. Acaba herkes aynı anda aramışta bunlar çöktü mü

Hatayda da elektrik yok 2 saattir.

• Amasya'da 10.30'dan beri yoktu.12.35 itibari ile verilmeye başlandı.
  • j.sahin kullanıcısına yanıt
    tepkilerin sebebi tamamen saygısızlık. oysa ki benim elektrik kesintisi hakkındaki düşüncem bunun bi facia olduğu, şayet söylenenler doğruysa kimsenin elektriğin ihtiyaç olduğu bi zamanda böyle bişey yapmaya hakkı yok. nerede yanlış yapıyoruz düşünün dedim, bir kısım saygısızlar hemen çemkirmeye başladı.. insanımıza üzülüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Merak etme iphone kullanicilarinin pili 8 saate kadar giden macbook lari oldugu icin 3 gun elektriksiz idare edebilrler.

Genelde iphone kullanicilari yemeyip icmeyi 2 maaşını telefona yatirdigindan macbook alacak paraları olmuyor :D bizim insan icin iphone ev ihtiyacı gibi birşey olmuş.

• Sonunda izlediğim onca dizi bir işe yaricak sanirim

• Jenaratoru denedik calisiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Seçim provası diyorlar ama seçimler gündüz yapılıyor. Allah akıl fikir versin

seçim bilgileri gündüz mü giriliyor sevgili kardeşim?
    allah önce sana akıl fikir versin.
    akplilerin kültürel düzeyini biliyorduk ama zeka seviyelerini de görmüş olduk.
    nasıl seçim kazandığınız ortada, hile hurda hırsızlık...
    sizin yüzünüzden müslümanlıktan adaletten kul hakkından edepden utanır oldu millet.

• quote:

Orijinalden alıntı: derniere

Tüm türkiyede elektrik gitmiş, bunlar olağan şeyler, elektriğin fıtratında gitmek vardır. Literatürde elektrik kesintisi denilen bir olay vardır, bunun yapısında fıtratında bunlar var, hiç elektrik kesintisi olmayacak diye bir şey yok.

Bakın şimdi çok enteresan ingiltere’de geçmişe gidiyorum, 1862 londrada elektrik kesintisi olmuş, fransa’ya geliyorum 1906 dünya tarihinin en feci elektrik kesintisi yaşanmış. Daha yakın dönemlere geleyim diyorum, japonya 1914’de tüm ülkede elektrik kesintisi yaşanmış hemde 15 saniye kadar uzun bir süre. Bakın amerika, teknolojisiyle her şeyiyle 1907'de tüm newyorkda elektrik kesintisi yaşanmış. Bu trafoların bu noktada bu tür kazaları sürekli olan şeyler.
    Alakkakakakkakkakakakakakakakakaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyWizard007 -- 31 Mart 2015; 13:01:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.