Şimdi Ara

Türkiye kupası finali..!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hasretmıs peh be...bjk'm alcak o kupayı beles gollerle fener 2 gol atar ama o mac 4-2 bızım!!!!

denızlı bu macıda kaybederse zaten kımlıgını degıstırıp yurtdısına kacsın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

quote:

Ben fenerliyim kupayı Beşiktaş alır diyorum. Niye böyle yusuf yusuf oldunuz siz.

Siz foruma girer miydiniz hayret...

2'de 1 maçtan önce birşeyler yazmak işte bizimki de ne yaparsın...Bir nevi gelenek...

1.dünya savaşında almanlar yenilince biz de yenik sayıldık

de ayrı olacak....

3 nokta olacak

Cümlenin sonunda nokta olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: CaPo_35

hasretmıs peh be...bjk'm alcak o kupayı beles gollerle fener 2 gol atar ama o mac 4-2 bızım!!!!

denızlı bu macıda kaybederse zaten kımlıgını degıstırıp yurtdısına kacsın!

zaten en büyük hedefiniz o kupa, lig şampiyonluğu son yıllarda biraz aşmaya başladı sizi
  • Fenerbahçe ligde bizi fena yaktı;kupar her türlü Kartalın...Fenerbahçe bir 30 yıl daha alamaz bu kupayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: VII_outLaw

Fenerbahçe ligde bizi fena yaktı;kupar her türlü Kartalın...Fenerbahçe bir 30 yıl daha alamaz bu kupayı

dimi
  • bu maçı istanbulda oynatamayan, 3-5zibidiyi kontrol edemeyen basiretsiz yöneticilere nedenir bilmem, kaçsenedir çözemediler, bütün kış kapalı soğuk havalarda maç izle baharda kupa kaldırabileceğin maçı başka yere alsınlar bikere bırakın yesinler birbirlerini gebersinler bizde kurtulalım
  • kupa yı alsak nolur tek amaç burda feneri ynmek ve hasreti 27 yapmak(tam bilmiyorum sayıyı kusura bakmayın)adamlasr geldi amaçsız maçta bizi yendi bizim amacımız vardı onlarda kupa aşkıyla yanıyor biz onları yenmeliyiz . 2.5 ay birktip istanbula geldiğim o ruhsuz oyunu gördüğüm toplam 26 saat yol çektiğim ve hala cebimde 3 kuruş olmamasına sebep olan o iğrenç geceyi bir taraftar olark ancak bu maçı alırsak affedebilirm şampiyon olursak değil.
  • Son maçı canlı izleyen bir beşiktaş taraftarı olarak ciddi şekilde şüphelerim var. Bu kadar kötü bir oyun umarım tekrarlanmaz. En azından güzel futbol oynamaya çalışan bir Beşiktaş izlemek istiyorum. (ve tabi Fenerbahçe.)
  • inter totoculara gel hele
  • şu finalde olamamamız öyle koyuyor ki

balon sivası geçemedik gitti..
  • Valla BJK'nin bu maçı Prestij Maçı haline çevireceğini dair en ufak bi şüphem yoktu,görüyorum ki bunda da sonuna kadar haklıymışım.
    Feneri yenmek Lig Şampiyonluğunun bile önüne geçmişse vay halinize.
  • bu sene kupa fenerbahçenindir. en son lig maçından sonra gördümki başarı için önce ruh lazım. bizin futbolcularımızda olmayan birşey. fenerbahçe bizi önce ligde yendiği gibi şimdide kupada eleyecek. Beşiktaşlı arkadaşlarada önerim büyük konuşmayalım. sonra altından kalkmak zor olur.
  • Bende biraz tedirginim aslında kupayı vericez diye..
    Ama inş. bu sefer adam gibi sahaya çıkıp..
    Bu sefer kupayı isteyerek oynarlarsa bence alırız ve hasreti 27 seneye çıkarırız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkliali

Bende biraz tedirginim aslında kupayı vericez diye..
    Bu sefer kupayı isteyerek oynarlarsa bence alırız ve hasreti 27 seneye çıkarırız..

kardesım bende hıc boyle bı hısse kapılmamıstım kupa maclarında ama ılk kez kupa gıdıcekmıs gıbıme gelıyor ınsallah yanılırım yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaPo_35

quote:

Orjinalden alıntı: bjkliali

Bende biraz tedirginim aslında kupayı vericez diye..

kardesım bende hıc boyle bı hısse kapılmamıstım kupa maclarında ama ılk kez kupa gıdıcekmıs gıbıme gelıyor ınsallah yanılırım yaw

evet inş. yanılırız...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.