Şimdi Ara

Türkiye ligi La liga gibi olur mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Beşiktaş umarım küme düşmez bu sene

Senin takımın düşmediyse bizimkisi hiç düşmez merak etme çakma gs'li

ne alaka yorumumla bu son yazdığın şey?
    resmen tahrik ediyorsun.
    benim hangi takımı tutup tutmayacağım seni neden ilgilendiriyor?

Sen hiç tahrik etmiyorsun, fırıldak seni

Hiçbir başarısı olmayan bir teknik direktör.
    En ufak SüperLig tecrübesi tatmamış birsürü genç oyuncu.
    Takımda en ufak bir ışık yok.
    Elalem orda takımın en ufak açıklarını kapatırken,Beşiktaş acaba Muhammet birşey yapar mı bu sene bizi kurtarır mı diyor.
    Hislerimin arkasındayım ben,umarım küm düşmez Beşiktaş.

Hiçbir başarısı nasıl olmuyor yahu, tamam şampiyon olmamış olabilir ama Türkiye Kupasını 2 kere kaldırmış bir hoca. Hagi size gelmeden önce ne yapmıştı? Sizi küme mi düşürdü?

Takımda maç yapmadan nasıl ışık yok diyebiliyorsun pes doğrusu. Sen teknik direktörlük yap bence, daha maç yapmadan ışık olup olmadığını anlayabiliyorsun.

Senin niyetin belli, ha belki fb'li olursun bu sene

Fenerbahçe Sanctus,Espiritus!'u borsaya bildirdi.

@Sanctus,Espiritus! Yahu sana ne Beşiktaş'tan arkadaş, senin işin gücün yok mu?

• Arkadaşım hislerimizi söylemek için engel falan mı var burda,bence Samet Aybaba büyük bir takım yöneticek kapasitede bir hoca değil.Aykut Kocaman şampiyon olmuş olmasına rağmen büyük takım yöneticek bir hoca değil bence.Bana en ufak bir umut vermiyor sezon öncesi.Umarım küme düşmez dedim,umarım küme düşer demişim gibi konuşmalar dönüyor.Bence şuan kadro kalitesi bir anadolu kulübünden farksız.Kayseride zamanında Cangele neyse,şuan Beşiktaşta da Fernandes var.Kayserinin de ortalama üstü oyuncuları vardı Beşiktaşında anca o kadar şuan kalitesi.Herkes biliyor şuan kadronun kalitesiz olduğunu,Avrupa'ya gidilmediği için ve bütçede çook büyük sıkıntılar olduğu için kaliteli futbolcuların alın(a)madığını.(Sadece quaresma,simao fayda sağlamadı diye değil,Beşiktaş şuan futbolcu alamıyor.) Bence şuan görünüşte Kadro kalitesi olarak bir Anadolu kulübünden farksız.Yorumumu beğenmeyebilirsiniz ben sadece hislerimi söylüyorum.Eleştiriye açığım tabi ki,kişiliğime dokunmadan yapılan eleştirilere.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Olcak tabii Bence Fener'de Galatasaray'da bu sene CL de gruplardan çıkacak.

• Yobo ve krasiç transferi sonrasi fark iyice açıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konumlara gelebilmemiz için transferlerden çok altyapılardan bol bol futbolcu çıkarmalıyız bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

quote:

Beşiktaş umarım küme düşmez bu sene

İlla laf sokucaksin liseli . Bjk nin kadrosu cok mi kotude kume dusmez diyorsun. Orta halli yine artise bak

ortanında düşüğü
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimar

bence gsnin altın çağı başladı, bizimkisi bitti. gsnin önümüzdeki 10 yılda fbden üstün olacağını düşünüyorum ortalama olarak. fb de rahatlıkla bu 10 yılın 2. takımı olacaktır tabi, yani la ligaya benzer bi durum oluşabilir ama gs bize karşı bi üstünlük sağlayacaktır artık.

bende dediğine katılıyorum.türkiyenin futbol tarihide bunu gösteriyor.ama tahminim fener 1990-2000 deki kadar ezilmeyecektir.hatta şu 10yıllık süre içinde 2takımında artık avrupada belli bir standartı yakalayacağını düşünüyorum.hatta 2takımında enaz 1kere yarı finale kadar çıkacağını düşünüyorum.galatasaray ile ilgili konuşacak olursam 2000den sonra 64takımlı şlde çeyrek finali yaptık ve ondan sonra yöneticilerden dolayı inanılmaz hızlı geriye döndük.ben bu hatanın birdaha yapılmayacağını düşünüyorum.

• Lan iş kadroyla bitse evvelki sene açık ara şampiyonduk biz geçiniz efenim geçiniz
  • Olur olur, bekleyin Asıl törkiş los galacticos bizdik geçen yıl, hani ne oldu ? Batırdık ligde.

Son 5 yılın şampiyonları

2007-08 (Süper Lig) Galatasaray
    2008-09 (Süper Lig) Beşiktaş
    2009-10 (Süper Lig) Bursaspor
    2010-11 (Süper Lig) Fenerbahçe
    2011-12 (Süper Lig) Galatasaray

Hani nerede La Liga dengeleri ? Hamit ve Danny transferiniz güzel, Amrabat ise bu sezon belli olacak.Onun dışında çöp.Ne öyle Los galacticos yakıştırmaları falan, cidden anlamıyorum sizin psikolojinizi.Kendi kendine gelin güvey oluyorsunuz resmen.

İlk 3 çok rekabetli olacak bu yıl, seyir zevki yüksek olacaktır.Umarım hakemler batırmaz.
  • Fenerbahçe ve Galatasaray Kadro Kalitesi Olarak Diğerlerinee Baya Bir Fark Attı Kadro Değerleri Yaklaşık 130 140 Milyon Euro Arası iki takımında umarım iki takımımızda Avrupada Başarılı olur
  • Anadolu kulüpleri her yıl çıtayı yükseltiyor... Böyle giderse şampiyonluk yarışında birşey diyemem ama 18 takım için ligin seviyesi hayli yükselir. Yapılan transferlere oluşan kadrolara bir baksanıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Olur olur, bekleyin Asıl törkiş los galacticos bizdik geçen yıl, hani ne oldu ? Batırdık ligde.

Son 5 yılın şampiyonları

Hani nerede La Liga dengeleri ? Hamit ve Danny transferiniz güzel, Amrabat ise bu sezon belli olacak.Onun dışında çöp.Ne öyle Los galacticos yakıştırmaları falan, cidden anlamıyorum sizin psikolojinizi.Kendi kendine gelin güvey oluyorsunuz resmen.

İlk 3 çok rekabetli olacak bu yıl, seyir zevki yüksek olacaktır.Umarım hakemler batırmaz.

Dany güzel ama Burak kötü? Vay anasını

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

İmkansız.Beşiktaş bu sene çoğumuzu şaşırtacak görürsünüz.

bende sanki böyle olacakmış gibi düşünüyorum.

la liga olurmu diye bakarsak eğer bizim transferlerimiz bir uyum sağlar da takım oturursa hükümranlığımız başlar en azından süper lig te.

avrupa içinse o kadar iddialı olmamak gerek. takımıma sonuna kadar güvenmekle beraber karşımızdaki rakipleride düşünürsek kolay iş değil. yapılamayacak bir şey de değil uefa kupasını aldığımızdaki takım olgusunu yaratırsak başarı kaçınılmaz olur.

felsefe dersi gibi oldu sabah sabah
  • keske dominasyon olarak degil de seyir zevki olarak la ligaya benzese

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Olur olur, bekleyin Asıl törkiş los galacticos bizdik geçen yıl, hani ne oldu ? Batırdık ligde.

Son 5 yılın şampiyonları

Sizin transferleriniz gösteriş için yapılan transferlerdi,geri 4 lü kötü mesela.2009-2010 daki Gs gibi yani,bu sene yararlı olabilecek oyuncular alındı sadece.

• Bu sene GS şampiyon olursa , 2 takıma doğru bir gidişat olur. Ama ligi bitirip , ŞL'nde ön eleme geçemezlerse , BJK'dan kötü durumda olacaklar.

Samet'in takımı şampiyon olmamış olabilir ancak kimsenin çıkartamadığı kadar futbolcuyu Türk futboluna hediye etmiştir.BJK yönetimi bence verdiği kararın arkasında şöyle duramıyor.

Daum'un ilk geldiği sene FB'de , şampiyonluk beklemeyin mesajı daha sene başında verilmişti , FB taraftarını bu beklentiye sokmadan futbolcular da ağır misyonlar yüklemeden sezonu tamamlamıştı. (Gerçi takım şampiyon oldu ama gerçekten sezon başı itibariyle taraftar o beklentide değildi)
    Şimdi Samet'i getirdin.Beğeneni var , beğenmeyeni var.Ama sonuçta getirdin.
    Takımı gençleştireeğiz , bir takım pahalı yıldızları satacağız diyorsun , karşı çıkan olabilir ama bu seneki duruşa hala paralel bir uygulama...

Ama sonra bir takım yabancı futbolcular transfer ediyorsun. Belli ki taraftarın gönlünü almak için yapıyorsun bunu ama ben eminim buradkai BJK'Lı arkadaşlara bu seneye geçiş dönemi olarak bakın , transfer beklemeyin dense , kulüplerini transfer yapmıyoruz diye eleştirmezlerdi.

Sözün özü , BJK para harcamadan bu seneyi atlatır da , GS bu sene şampiyon olamayıp , ŞL'ne katılamazsa , bu seneki şartlar iki takım için önümüzdeki sene tersine döner.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

keske dominasyon olarak degil de seyir zevki olarak la ligaya benzese

La liga'da seyir zevki mi var ? yapma gözünü seviyim 1. 2. belli olduğu 3 4 5 sıranın belli 4 5 takımın paylaştığı bir ligin nasıl seyir zevkini beğenirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

quote:

La liga'da seyir zevki mi var ? yapma gözünü seviyim 1. 2. belli olduğu 3 4 5 sıranın belli 4 5 takımın paylaştığı bir ligin nasıl seyir zevkini beğenirsin.

siralamayla ilgili birsey demedim. oynanan futboldan bahsediyorum. evelki sene bir kafede otururken bir valencia villareal maci izlemistim aklim durdu. inanilmaz tempolu inanilmaz keyifli bir futboldu. tum sohbeti birakip maca kilitlenmistim. hayatimda boyle mac hatirlamiyorum.

• quote:

quote:

quote:

siralamayla ilgili birsey demedim. oynanan futboldan bahsediyorum. evelki sene bir kafede otururken bir valencia villareal maci izlemistim aklim durdu. inanilmaz tempolu inanilmaz keyifli bir futboldu. tum sohbeti birakip maca kilitlenmistim. hayatimda boyle mac hatirlamiyorum.

şu 0 0 biten maçı mı diyorsun? bende geçen sezon öyle bir maç izlemiştim ama gol olmamıştı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

şu 0 0 biten maçı mı diyorsun? bende geçen sezon öyle bir maç izlemiştim ama gol olmamıştı.

valla skoru hic hatirlamiyorum ama evelki sene oldugundan eminim. varsin gol olmasin sorun degil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.