Şimdi Ara

Turkiye Lokasyonlu Sunucudan 50 Kisiye Host

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 YIL Boyunca hıcbır ucret alınmadan host edılıcektır

Paket Ozellikleri:
    Alan :500MB
    Band:3GB
    Cpanel

Linux Server
    AMD Athlon(tm) 64 Processor 3700+
    2048Mb DDR Ram
    100Mbps Port
    80GB HDD
    cPanel/WHM/Fantastico
    DC Lokasyon Bilgileri

Sistem Hakkında Bılgısı Olmayan Arkadaslar Icın

http://www.ns1turkey.com/destek/index.php?_m=news&_a=viewnews&newsid=8

HESABINIZI ACTIRMAK ICIN

http://www.ns1turkey.com/destek/

Üye Kayıt KISMINDAN UYE Olun Giriş Yaptıktan Sonra
    Destek Talep Kaydı Kısmından
    Web Hosting Hizmetleri Kısmına
    gelın ve ste adınızı sıze ulasabılıcegımız msn veya maıl adresınızı belırtın hesabınızı aktıf hale getırelım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benihatirla -- 5 Haziran 2006; 10:53:04 >

• 500x50=25 GB. Serverda 80 GB disk var, 25 GB'ını bedava dağıtıyorsunuz.

Tonlarca uyanık, dolandırıcı var. Onlar yüzünden paranoyak olduk, bu tür vakalara temkinli yaklaşıyoruz. Eğer bu işin altında başka bir iş yoksa, gerçekten bedava host veriyorsanız (ki öyle gözüküyor, dolandırıcılar yüzünden sizin bu kampanyanıza da bir şerh düşüyoruz ) helal olsun, tebrik etmek gerekiyor sizi.

Yalnız daha 4 gün önce foruma üye olmanız ve ilk mesajınızın böyle bir mesaj olması insanda kuşku uyandırmıyor değil. Yanlış anlamayın, sadece sesli düşünüyorum.
  • olumlu bakınca geleceğe yönelik büyük bir yatırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ke[R]eM

500x50=25 GB. Serverda 80 GB disk var, 25 GB'ını bedava dağıtıyorsunuz.

Tonlarca uyanık, dolandırıcı var. Onlar yüzünden paranoyak olduk, bu tür vakalara temkinli yaklaşıyoruz. Eğer bu işin altında başka bir iş yoksa, gerçekten bedava host veriyorsanız (ki öyle gözüküyor, dolandırıcılar yüzünden sizin bu kampanyanıza da bir şerh düşüyoruz ) helal olsun, tebrik etmek gerekiyor sizi.

Yalnız daha 4 gün önce foruma üye olmanız ve ilk mesajınızın böyle bir mesaj olması insanda kuşku uyandırmıyor değil. Yanlış anlamayın, sadece sesli düşünüyorum.

düşüncelerimiz karşılıklı...
    ama belkide promosyona yönelik birşeydir ama ben riske girmek istemem şahsen

• subdomain yokmu
  • kişisel web sayfaları için ideal olacaktır tebrikler
  • Olumlu yaklasımlarınız ıcın tes ederım bu foruma ılk mesajım oldu cogu zaman takıp edıyordum.ucretsız hostıng kanpanyası tamamen tanıtım amaclıdır.bunu yenı acılan bır res. yemek dagıtması gıbı dusunebılırsınız sorunuz var ıse baslık altında ıletebılırsınız

msn destek cogu zaman yetersız kaldıgı ıcın musterı ıle cogu zaman sorun yasanmaktayız 128 musterımız bulunmakta su an ıtıbarıyle 28 bayımız mevcut boyle bı sıstem kurduk tıcket acıyosunuz maksımum 30 dak ıcerısınde hangı departmana gonderdıysenız.sıze yardımcı olunuyo.gerek takıp gerek destek ıslemlerını bu sekılde hallettık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPTV dosya adi ne olmali?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonn 12 kısı arkadaslar
  • Eğer hostu almak isteyenin yaşı küçükse gene alabilirmi?
  • herhangı bı sınırlama yok domaının olması kafı
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.