Şimdi Ara

Türkiye'nin Avrupa Puanı Kaça Bölünecek ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayatımda kimseyi bloklamadım, bu konudan 2 tane arkadaşa artık dayanamayıp konduruyorum. kimler olduğunu tahmin edersiniz herhalde.
  • Şu ülke puanlarının olduğu listeyi koyabilir mi birisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

O yüzden mi uefa'da bjk ile maç yapıyorlar...

gs 50 yıldır şampiyon oluyor dimi?Her sene şampiyon olmak zorunda mı?
  • Yav çok da fifi hocam ülke puanı yükselse ne olacak Bursa'yı Avrupaya yolluyoruz işte yüksek ülke puanıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

quote:

1956'dan sonra şampiyonluğu yok ligde tromso'nun git başka örnek ver 50 yılmış

Türkiye'nin Avrupa Puanı Kaça Bölünecek ?

• quote:

quote:

quote:

1956'dan sonra şampiyonluğu yok ligde tromso'nun git başka örnek ver 50 yılmış

kardeş sen benim demek istediğimi anladınmı da trollük yapıyorsun?Tromso gibi takımlara elenmiyormusun diyorum ben?Eleniyorsun?Eee o zaman ön eleme oynamak tehlike baştan oku anla öyle yorum yap

• Valla sana şöyle söyleyim biz bir şekilde böyle puan kasmaya devam edersek seribaşı oluruz non-champions kısmında bile,zaten şampiyon olduğumuz sürece o torbada shaktar karagandy vb takımlar gelecek hayatında hiç CL havası tatmamış takımlar bunlar.Bu tamamen uefa'nın düzenlemesi amaçları her ülkenin şampiyonları olmasada çoğunu toplamak...Tromso olayı kazaydı misal Fb'nin başına gelen paok-young boys veya Bjk'nin başına gelen metalist kazaları gibi yapacak birşey yok futbol bu herşey olabilir...Ama önümüzdeki dönemde pek öyle kazalar olacağını sanmıyorum...
  • PLAYEREG kullanıcısına yanıt
    quote:

Valla sana şöyle söyleyim biz bir şekilde böyle puan kasmaya devam edersek seribaşı oluruz non-champions kısmında bile,zaten şampiyon olduğumuz sürece o torbada shaktar karagandy vb takımlar gelecek hayatında hiç CL havası tatmamış takımlar bunlar.Bu tamamen uefa'nın düzenlemesi amaçları her ülkenin şampiyonları olmasada çoğunu toplamak...Tromso olayı kazaydı misal Fb'nin başına gelen paok-young boys veya Bjk'nin başına gelen metalist kazaları gibi yapacak birşey yok futbol bu herşey olabilir...Ama önümüzdeki dönemde pek öyle kazalar olacağını sanmıyorum...
  • quote:

quote:

Valla sana şöyle söyleyim biz bir şekilde böyle puan kasmaya devam edersek seribaşı oluruz non-champions kısmında bile,zaten şampiyon olduğumuz sürece o torbada shaktar karagandy vb takımlar gelecek hayatında hiç CL havası tatmamış takımlar bunlar.Bu tamamen uefa'nın düzenlemesi amaçları her ülkenin şampiyonları olmasada çoğunu toplamak...Tromso olayı kazaydı misal Fb'nin başına gelen paok-young boys veya Bjk'nin başına gelen metalist kazaları gibi yapacak birşey yok futbol bu herşey olabilir...Ama önümüzdeki dönemde pek öyle kazalar olacağını sanmıyorum...

bende onu diyorum dostum yine kazalar olabilir neden riske edilsin ki direk gitmek varken?Sezonu neden erken açıp fazla yorulsun ki oyuncular?Ya kazaya kurban giderseniz?

• quote:

5 e bölünecek.Bu gidişle beşiktaşta alınmayacak.Trabzon zaten elenir gruplarda.Yine tek gs kalacak.Sizde paralar bize geliyor diye güleceksiniz ama bizde size gülecez 2-3 sene sonra şampiyon olupta ön eleme oynayıp elenince

trabzon eleniyorsa galasararay elenmiyor ya bi git .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.