Şimdi Ara

TÜRKİYE'NİN EEN YAKIŞIKLISI KİM?? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
39.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • emrah(sevdıgım)off offf
  • bir zamanlar yakışıklı olmadığımı düşünür üzülürdüm (lise yılları) ... sonra bu bir müddet böyle devam etti...

ben hala keşfedemesem de üni. de kızlar yakışıklı olduğumu keşfetti... sonra anladım ki... bunlar gelip geçici (yakışıklı olamanın espirisi belki ilk başlarda....)

önemli olan skor....

anlatabildim mi

not: hepiniz yakışıklısınız siz keremcemi beğenen bir kızın kenan imirzalioğlunu beğeneceğine ya da kenanı beğenen bir kızın tarkanı beğeneceğine imkan veriyor musunuz?

ama bakın hepsini beğenen var... bakış açısı... öyle bir duracaksın ki kız seni yakışıklı görmek zorunda kalacak

• bunlar varken sizin şansınız yok gibi birşey

TÜRKİYE'NİN EEN YAKIŞIKLISI KİM??
  • Arkadaşlar yakışıklılık ve çekicilik ayrı şeylerdir. Mesela Kıvanç Tatlıtuğ yakışıklı ama Nejat İşler yada Demir Demirkan çekicidir. Bazı insanlarda farklı bir hava farklı bir çekicilik olur. Kadınlarda da bu böle. Mesela Monica belluci çekici ama Claudia Scheffer güzeldir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dursun

erkek merkek kısmına fazla takılmazsanız--->

tabii ya ben bunu ben daha önce nası düşünemdm?!..kessnlikle
  • noktayı koyuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: aliss

noktayı koyuyorum

• Kesin noktayı koyuyorum! Alın;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 16 Ağustos 2006; 20:30:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: .:ECE:.

quote:

Orjinalden alıntı: LaZy_YkAl

keremcemi beğenmeynler kendinden utanmalı ya bi konserine gittim 1 hafta etkisnden kurtulamdm yaaa okadar tatlı we sempatik ki off ya KESSİNLİKLE görmelisiniz

Halt etmişsin sen Keremcemden bi cacık olmazz..Ben hiç beğenmiyorum ve hiçde utanmıyorum..Bence sen o laytı beğendiğin için halt ediyosunn.

sna kast olarak sölemdm ayrıca senin beğenmemen gerçekleri değiştrmez keremcemin ne oldğna we olacğna karar werlmş ztn ben görmeden önce ve sonraki fikrimi söledm anlayana tabi..sözüm senn gibilr dışına

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.