gs 55 fener 41 oy yok artık biraz gercekci olun arkadaşlar
Antalyaspor da koyar insan 07 gençlik :D adopen
quote:
Orjinalden alıntı: Rec0VeRy
Antalyaspor da koyar insan 07 gençlik :D adopen
+1 nerde 07
quote:
Orjinalden alıntı: Solitare
bosuna sacmalamayın beyler . bjk li değilim ama en ateşli taraftar grubu bjk - çarşıdır.. sonra gs uA .. ve sonra sırasıyla trabzon , bursa , eskişehir , kocaeli , sakarya , fb , ankaragücü..
bende bjk li değilim. sıralama bence çarşı-eses-texas-hodri meydan.
abi harbiden taraftar sayımız biraz daha fazla olsa esesin üzerine tanımamda... 3 büyükler hariç eses diyorum ben.Zaten kapalının yarısı açıkta altese falan beleşe bilet veriyolar dolduruyolar şoparları ayyaşları bağır babam bağır.Bu abimizde alteste heralde biraz fazla kaçırmış
Trabzonsporluyum, Çarşıya oy verdim.
quote:
Orjinalden alıntı: _LeBron_
abi harbiden taraftar sayımız biraz daha fazla olsa esesin üzerine tanımamda... 3 büyükler hariç eses diyorum ben.Zaten kapalının yarısı açıkta altese falan beleşe bilet veriyolar dolduruyolar şoparları ayyaşları bağır babam bağır.Bu abimizde alteste heralde biraz fazla kaçırmış
ama eskişehirspor taraftarına çok önem veriyo kaç otobüs kalktı 2.lig A finalinde burdan bedavaya... Hangi takımda gördünüz atkı yerine zincir sallayan??? 3büyüklerdende FENERBAHÇE tabi ki...
HODRİ MEYDAN KOCAELİ 41 !! VARMI İLERİSİ
ultraslan diyenleri anlamıyorum. tekbildikleri 23 nisan çocukları gibi karton kaldırmak
Çarşı
Gecekondu (Ankaragücü)
83.Kuruluş Yıl Dönümündeki Kutlamalar İZMİR YANIYOR.
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE GÖZTEPE-YALI.
Arkadaslar Fenerbahcenin,Galatasarayın,Beşiktaşın Taraftarları farklı ozelliklerde
Beşiktaş En ATESLI TARAFTAR GRUBUDUR. Turkiyede Hatta Dünyada
Galatasaray En iyi Atmosfere Sahip 4.Staddır Dünyada inanılmaz gercekten CEHENNEM , En Fazla Mesale yakan Taraftar 3000 (Dunyada)
Fenerbahce Harika gorsel Sovlar Ozellikle Derbi Maclarında ve Sampiyonlar Liginde yaptıkları
Diger Gruplarsa ASTIK- KESTIK adı altında gecinir :)
ultraslan 15 16 17 18 yaş çocuk grubu... çArşı ise bir ruhtur.... herkes kimin büyük oldugunu cok iyi biliyor, inkar edilemez çarşı her yerde
objektif bir oylama olmuş. beşiktaş taraftar yönünden 3. bu sitede bildiğim kadarıyla. en çok çarşı'ya oy gitmiş...