Bildirim
Türkiye'nin en hızlı interneti bizim fakültededir! (Ssli) (4. sayfa)
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
KOÜ Mühendislik Fakültesinde 250mbit görmüşlüğüm var -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele
quote:
Orijinalden alıntı: greencraft
İlk zamanlar ( tabi daha 3. Sınıfım )metin2yi göz açıp kapayıncaya kadar çekmişti herhalde trafik olmadığından. Size gerçekten hak veriyorum diyarbakırda bile böyleyken...
Evde 1-2 saatte 6-7 gblık oyun inip kuruluyor burda Facebook bildirimlerine bile bakamıyorum
Hocam Wp8'in Facebook uygulaması çok hantal ondan olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ev interneti fena değil bence -
-
TTNET: Fazla hız öldürür... -
quote:
Orijinalden alıntı: PindowsWhone
quote:
Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele
quote:
Orijinalden alıntı: greencraft
İlk zamanlar ( tabi daha 3. Sınıfım )metin2yi göz açıp kapayıncaya kadar çekmişti herhalde trafik olmadığından. Size gerçekten hak veriyorum diyarbakırda bile böyleyken...
Evde 1-2 saatte 6-7 gblık oyun inip kuruluyor burda Facebook bildirimlerine bile bakamıyorum
Hocam Wp8'in Facebook uygulaması çok hantal ondan olabilir.
Yok yok ondan değil okulun neti hakikaten rezalet bak bir önceki sayfanın sonlarına evdeki netin hızını koydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Şimdi Roketlenmiş hızımı gösterecem ayıp olacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X